Az ITV csomópont legjobb VPN-je az Egyesült Királyságon kívüli megtekintéshez 2020-ban


Az ITV Hub (korábban ITV Player néven ismert) az Egyesült Királyságban létrehozott legjobb videó-tartalmak közül néhányat, amelyek ma elérhetőek az interneten. A weboldal / alkalmazás népszerű drámákat, komédiákat, sportot és még sok másot kínál.

A rossz hír: Csak akkor érhető el, ha az Egyesült Királyság határain belül tartózkodik.

Jó hír: az ITV rajongói továbbra is megnézhetik kedvenc műsoraikat egy virtuális magánhálózat (VPN) segítségével.

A VPN képes arra, hogy úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyságban tartózkodik, így hozzáférést biztosítva a szolgáltatás finom programozásához.

Amikor mérlegel egy VPN-t az ITV Hub-hoz való felhasználáshoz, mindig ellenőrizze, hogy a szolgáltató az Egyesült Királyságban található kiszolgálókkal rendelkezik-e, gyors csatlakozási sebességet biztosítson, átfogó többplatformos támogatást nyújtson, és bevizsgálták annak bizonyítását, hogy működik-e az ITV Hub-hoz való hozzáférés megnyitásakor..

A legjobb ITV-központ VPN-k

Kipróbáltuk kedvenc VPN szolgáltatóinkat, és teszt eredményeink azt mutatják, hogy a következő 5 VPN működik a legjobban az ITV Hub feloldásához:

 1. ExpressVPN: Gyors, megbízható szerver az Egyesült Királyságban.
 2. NordVPN: Alacsony ár, valamint jó biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások.
 3. CyberGhost: A legjobb alacsony költségvetésű VPN ezen a listán. Jó sebesség, könnyen használható alkalmazás.
 4. IPVanish: A csúcsminőségű többplatformos támogatás jól működik az ITV Hub-nal.
 5. PrivateVPN: Gyors csatlakozás, akár 6 csatlakozást is lehetővé tesz egyszerre.

A következő kritériumok alapján értékeltem és rangsoroltam az 5 legfontosabb VPN-t:

 • Az Egyesült Királyságban található kiszolgálók
 • Az ITV Hub megbízható feloldása
 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Jó multi-platform támogatás
 • Jó biztonság és adatvédelem

Itt található az ITV Hub legjobb VPN-jeinek listája:

1. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN az én választásom, ha a legjobb VPN-t szeretném használni, amikor kedvenc műsoraimat nézem az ITV Hub-on.

A Brit Virgin-szigeteken működő VPN-szolgáltatónak több szerverfarmja van az Egyesült Királyságban. A szolgáltatás az ITV Hub tartalmának megbízható feloldását biztosítja. (Átlagon felüli feladat a Netflix, a Hulu és más streaming tartalmak feloldása más országokból.)

Az ExpressVPN gyors csatlakozási sebességet biztosít, így tökéletes választás a videotartalmak streamingjére, mint például az ITV Hub.

Ezeket a nagy sebességű kapcsolatokat katonai titkosítás és az asztali alkalmazások kill kapcsoló funkciója védi, amely megszakítja az internetkapcsolatot, ha elveszíti a kapcsolatot az ExpressVPN szerverekkel..

Mivel az ITV Hub különféle számítógépes és eszközplatformokon érhető el, alapvető fontosságú, hogy az Ön által védett VPN-szolgáltatók támogassák az összes ma elérhető népszerű eszközt. Az ExpressVPN a Windows, a MacOS, az iOS, az Android és a Linux platformok natív alkalmazásaival foglalkozik.

Noha ez a szolgáltató csak egy kissé korlátozó 3 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé ugyanazon felhasználónév használatával, kiváló kompatibilitást biztosít számos útválasztóval. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több csatlakoztatott eszközt egyetlen kapcsolaton keresztül megvédjen.

Az ExpressVPN a magánélet tiszteletben tartását élvező Brit Virgin-szigeteken található, amelynek nincs törvénye, amely előírja, hogy az országban található VPN-ek és ISP-k bármilyen felhasználói naplót vezetjenek. A VPN kihasználja ezt, mivel nem tárol semmilyen naplót az online utazásokkal kapcsolatban.

Előnyök

 • Jól működik az ITV Hub és más streaming szolgáltatások feloldásakor
 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Kiváló globális szerver lefedettség, az Egyesült Királyságon belüli szerverekkel.
 • Jól titkosítva, öld meg a kapcsolóval védett kapcsolatokat

Hátrányok

 • Drágább, mint más szolgáltatóknál
 • Nincs mozgatható kapcsoló védelem a mobil eszközökön

LEGJOBB ITV CSOPORT: Az ExpressVPN az én első választásom. A szolgáltatónak több szervere van az Egyesült Királyság határain belül, és gyors csatlakozási sebességet biztosít, amely kiválóan alkalmas kedvenc videóinak streamingjére az ITV Hubból és más streaming webhelyekről, mint például a Netflix. A 30 napos pénz-visszatérítési garancia arra készteti az ügyfelet, hogy megpróbálja.

2. NordVPN

NordVPN logó

A NordVPN megragadja a 2. helyet ebben a listában, mivel az Egyesült Királyság határain kívül is nagyszerű hozzáférést biztosít az ITV Hub-hoz..

A szolgáltató szigorúan nem naplózza ügyfelei online utazásainak nyilvántartását.

A szolgáltatónak több ezer szervere van, amelyek 61 országban találhatók. A legfontosabb, hogy az NordVPN nagy számú VPN szervert tartalmaz az Egyesült Királyság határain belül.

Ezek a kényelmesen elhelyezett VPN-kiszolgálók gyors csatlakozási sebességet biztosítanak, így érvényes választás bármilyen típusú videotartalom streamingjére, ideértve az ITV Hub-ot is..

Ez a szolgáltató natív alkalmazás-lefedettséget biztosít az összes népszerű számítógépes platformon, beleértve a macOS, a Windows, az Android és az iOS eszközöket. Ezek az alkalmazások minden platformon katonai titkosítást és védelemmel ellátott kapcsolatokat kínálnak.

Legfeljebb 6 eszköz csatlakoztatható egyetlen NordVPN bejelentkezéshez. Ezenkívül a szolgáltató számos útválasztó gyártmányt és modellt támogat, és egyetlen kapcsolaton keresztül védelmet nyújt minden eszközének.

A NordVPN olyan funkciót is kínál, amelyet a legtöbb VPN-szolgáltató nem kínál: Kettős VPN-védelem.

A dupla VPN az internetes forgalmat két VPN-kiszolgálón keresztül irányítja, két rétegű titkosítást biztosítva. Noha ez nagy biztonságot nyújt, lelassítja a kapcsolat sebességét. Azonban a NordVPN gyors kapcsolatot kínál, tehát továbbra is megfelel az ITV Hub streaming követelményeinek.

Előnyök

 • Rengeteg szerver található az Egyesült Királyságban.
 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Átfogó multi-app támogatás
 • Elfogadható árú

Hátrányok

 • A kiszolgálók kiválasztása néhány lépéssel többet tesz, mint a többi szolgáltatónál

Legjobb alacsony árú szolgáltató: A NordVPN gyors, megbízható csatlakozásokat kínál elfogadható áron. 30 napos pénz-visszatérítési garancia fedezi Önt abban az esetben, ha úgy dönt, hogy ez a szolgáltató nem felel meg az Ön igényeinek.

3. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost kiváló lehetőség az első VPN felhasználók számára, akik megbízható módot keresnek az ITV Hub műsorok feloldásához.

Az alkalmazás használata egyszerű, megkönnyítve az újonc VPN-felhasználók számára az ITV-tartalomhoz való hozzáférést az Egyesült Királyságon kívül, és online tevékenységeik védelme érdekében..

Ez a szolgáltató nem tart semmilyen naplót a felhasználók online tevékenységeivel kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy soha senkinek sem lesz hozzáférése az online bűncselekményekkel kapcsolatos információkhoz.

A szolgáltató egyszerűen használható és megbízható alkalmazásokat kínál a macOS, iOS, Windows és Android eszközök platformjaihoz. Legfeljebb 7 kapcsolat megengedett egyszerre egyetlen fiókban. A szolgáltató alkalmazásai katonai titkosítással védik az Ön adatait.

Noha a szolgáltató az Egyesült Királyságot jól lefedi a VPN-kiszolgálókkal, globális lefedettsége kissé hiányzik, összehasonlítva a listán szereplő 1. és 2. szolgáltatómmal.

A CyberGhost gyors kapcsolatot biztosít, így kiváló választás bármilyen videó tartalom streamingjére.

Előnyök

 • Könnyen használható alkalmazások
 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Akár 7 egyidejű kapcsolat

Hátrányok

 • A szerver lefedettsége nem olyan átfogó, mint néhány más szolgáltatónál

LEGJOBB KEZDŐLAP: A CyberGhost könnyen kezelhető, mégis biztonságos VPN-t kínál, amely egyszerre akár 7 eszközhöz biztosít gyors kapcsolatot. A szolgáltató 45 napos kockázatmentes garanciája hosszabb kipróbálási időszakot kínál, mint a listán szereplő többi szolgáltató.

4. IPVanish

IPVanish-logo

Az IPVanish nagysebességű csatlakozásokat kínál akár 10 eszközhöz, amelyek egyszerre vannak csatlakoztatva ugyanarra a fiókra, ami a legfontosabb ebben a körben.

A szolgáltatónak az Egyesült Királyságban található szerverei vannak, amelyek csúcsminőségű feladatokat látnak el az ITV Hub feloldása érdekében. Ha azonban az Egyesült Királyságban hozzáférést szeretne elérni a Netflix tartalomhoz, akkor máshol kell keresnie.

Az IPVanish egy „elsődlegesen magánéletbeli” VPN-szolgáltató, amely nem tárol semmilyen naplót az online tevékenységeiről, miközben csatlakozik a szolgáltató szerveréhez.

A katonai szintű titkosítás megvédi az Ön adatait, és egy obfuzációs szolgáltatás hatékonyan elfedi a VPN-forgalmat, mint a normál internetes forgalom..

Az IPVanish natív alkalmazás támogatást nyújt Windows, macOS, Android és iOS eszközökhöz, valamint a népszerű Amazon Fire Stick streaming eszközhöz. Az összes IPVanish alkalmazás könnyen kezelhető, így tökéletesen alkalmazható kezdő VPN-felhasználók számára.

A szolgáltató jól működik a vezeték nélküli útválasztók többféle gyártmányával és modelljével is, így megkönnyíti az összes csatlakoztatott eszköz védelmét egyetlen hozzáférési ponton keresztül..

Előnyök

 • Hozzáférést biztosít az ITV Hub-hoz
 • Megbízható csatlakozások
 • Gyors csatlakozási sebesség

Hátrányok

 • Nincs hozzáférés a Netflixhez

Az AMAZON TŰZTÁMOK ÖSSZEEGYEZTETHETŐSÉGE: Az IPVanish gyors és megbízható kapcsolatot biztosít, és natív alkalmazásokat kínál sokféle eszköz számára. A Netflix-hozzáférés hiánya hátrány. 7 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

5. PrivateVPN

PrivateVPN logó
A PrivateVPN megbízható hozzáférést kínál az Egyesült Királyságon alapuló ITV Hub tartalomhoz, sőt Kínában is működik, ami jelentős előnyt jelent a Nagy Tűzfal otthonának rendszeres látogatói számára..
Noha ez a szolgáltató addig nem volt jelen a helyszínen, mint a listán szereplő többi VPN, gyorsan megszerezte a megbízható, gyors szolgáltató hírnevét.

Noha ez a szolgáltató a globális szerver lefedettség szempontjából jóval elmarad más versenytársainktól, nyugodj meg arról, hogy az Egyesült Királyságban VPN szervereket kínál, megbízható hozzáférést biztosítva az ITV műsorokhoz.

Ha a VPN-jét más online tevékenységekhez használja, ne feledje, hogy a PrivateVPN Svédországban található, ahol a kormány bejelentette, hogy hajlandó megtámadni az online felhasználók magánéletét. A szolgáltató azonban szigorú bejelentkezési szabályokat követ, és nem vezet nyilvántartást a felhasználók online szhenangálásáról.

A gyors kapcsolatok a PrivateVPN szabályai, amelyeket a macOS, iOS, Windows és Android platformokon keresztül biztosítanak. Az alkalmazások IPv6 szivárgás elleni védelmet és katonai titkosítást is kínálnak. Ugyanazon felhasználónévvel akár 6 egyidejű kapcsolat is lehet.

Előnyök

 • Az Egyesült Királyságban található kiszolgálók.
 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Kiváló adatvédelem

Hátrányok

 • Hiányzik a globális szerver lefedettség

NAGYON KORLÁTOZÓ ORSZÁGOK: A PrivateVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 6 eszközt is csatlakoztathassanak egyszerre, akár Kínában is. A gyors csatlakozás a szabály, valamint a legkiválóbb adatvédelem. A felhasználóknak 30 nap áll rendelkezésére arra, hogy visszatérítsék pénzüket, ha a PrivateVPN nem a megfelelő VPN az igényeikhez.

Az ITV-központ figyelése VPN használatával

Amikor megkapja egy kis kedvenc ITV-műsorát, csak néhány lépést igényel, hogy hozzáférést nyisson kedvenc sorozatához..

 1. Feliratkozás a választott VPN-re.
 2. Töltse le eszközéhez a szoftvert. Adja meg bejelentkezési adatait.
 3. Válassza ki az Egyesült Királyságban található VPN-kiszolgálót.
 4. Csatlakozzon az ITV Hub webhelyhez, vagy használja az ITV Hub alkalmazást a választott eszközéhez.

Ha még nem rendelkezik fiókkal az ITV-n, akkor lépjen tovább, és hozzon létre egyet. Feltétlenül használjon Egyesült Királyság irányítószámot, mivel ez az egyik módja annak, hogy az ITV Hub lejátszó igazolja az Ön alkalmasságát a tartalmaik megtekintésére.

Bár mindennek zökkenőmentesen kell zajlania, amikor csatlakozik az ITV-hez, előfordulhat, hogy az ITV Hub tartalmát nem oldják fel az első kísérletkor. Ha igen, próbálja meg törölni a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, majd frissítse az oldalt.

Ha ez nem működik, válassza le a VPN szolgáltatót, és válasszon másik kiszolgálót. Ha minden más nem sikerül, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Használhatok egy ingyenes VPN-t az ITV Hub-műsorok megtekintéséhez?

Bár természetesen lehetséges az ITV Hub műsorok megtekintése egy ingyenes VPN szolgáltatón keresztül, szinte garantálhatom, hogy a tapasztalat kevésbé lesz élvezetes.

Az úgynevezett ingyenes VPN szolgáltatók gyakran korlátozzák a sávszélességet és az adatfelhasználást, amelyet az ingyenes felhasználók használhatnak. Ráadásul előfordulhat, hogy várjon egy sorban, mielőtt csatlakozna egy VPN szerverhez.

Ha „ingyenes” szolgáltatást kap az interneten, nagyon jó esély van arra, hogy Ön az eladott termék. Számos ingyenes VPN nyomon követi online tevékenységeit, és ezeket az információkat eladja a hirdetőknek és más érdekelt feleknek. Ezen felül nyomkövető sütiket és hirdetéseket fecskendezhet be a böngészési munkamenetbe.

A globális kiszolgálói lefedettség általában korlátozott az ingyenes VPN-szolgáltatók esetében is, mivel korlátozják a kiszolgálókhoz való hozzáférést annak érdekében, hogy ösztönözze Önt a fizetett VPN-szolgáltatások megvásárlására..

Személy szerint inkább egy fizetett VPN-re vágyom, amely nem követi nyomon az online bűnözéseimet, és gyors adatátviteli sebességgel rendelkezik.

A CloudBound által a CCA 3.0 alapján engedélyezett „WikiProject British TV Channel”

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − = 10

map