Cel mai bun VPN pentru ITV Hub pentru vizualizare în afara Regatului Unit în 2020


ITV Hub (cunoscut anterior ca ITV Player) oferă unele dintre cele mai bune conținut video creat în Marea Britanie, disponibil astăzi pe internet. Site-ul / aplicația oferă drame populare, comedii, sport și multe altele.

Vestea proastă: este disponibilă numai dacă vă aflați în limitele U.K..

Vestea bună: fanii ITV pot vizualiza în continuare emisiunile preferate folosind o rețea virtuală virtuală (VPN).

Un VPN are capacitatea de a face să pară că sunteți în Regatul Unit, deschizând accesul la programarea excelentă a serviciului..

Când luați în considerare un VPN pentru utilizare cu ITV Hub, asigurați-vă întotdeauna că furnizorul are serverele situate în U.K., oferă viteze de conectare rapide, oferă asistență multiplă platformă și a fost testat pentru a demonstra că funcționează pentru a deschide accesul la ITV Hub.

Cele mai bune VPN-uri ITV Hub

Am făcut testarea furnizorilor noștri VPN preferați și Rezultatele testelor noastre arată următoarele 5 VPN-uri care funcționează cel mai bine pentru a debloca ITV Hub:

 1. ExpressVPN: Servere rapide și fiabile localizate în U.K.
 2. NordVPN: Preț redus, precum și caracteristici bune de securitate și confidențialitate.
 3. CyberGhost: Cel mai bun VPN cu buget redus din această listă. Vitezele bune, aplicația ușor de utilizat.
 4. IPVanish: Asistență multi-platformă de top, funcționează bine cu ITV Hub.
 5. PrivateVPN: Conexiuni rapide, permite până la 6 conexiuni simultan.

Am evaluat și clasat primele 5 VPN-uri folosind următoarele criterii:

 • Servere localizate în Regatul Unit
 • Deblocare de încredere a ITV Hub
 • Vitezele rapide de conectare
 • Suport multi-platformă bun
 • Protecții bune de securitate și confidențialitate

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru ITV Hub:

1. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este alegerea mea pe care o puteți folosi cel mai bun VPN în timp ce vizionați emisiunile preferate pe ITV Hub.

Furnizorul VPN din Insulele Virgine Britanice are mai multe ferme de servere localizate în Regatul Unit. Serviciul oferă deblocarea fiabilă a conținutului ITV Hub. (Face, de asemenea, o sarcină peste medie de deblocare Netflix, Hulu și alt conținut de streaming din alte țări.)

ExpressVPN oferă viteze de conectare rapide, ceea ce îl face o alegere perfectă pentru streaming de conținut video, cum ar fi cea oferită de ITV Hub.

Conexiunile de mare viteză sunt protejate cu criptare de grad militar și cu o caracteristică de comutație de ucid pe aplicațiile de birou care scade conexiunea la internet dacă pierdeți legătura cu serverele ExpressVPN.

Deoarece ITV Hub este disponibil pe diverse platforme de calculatoare și dispozitive, este esențial ca orice furnizor VPN pe care îl considerați să accepte toate dispozitivele populare disponibile astăzi. ExpressVPN v-a acoperit acolo, cu aplicații native pentru platformele Windows, macOS, iOS, Android și Linux.

Deși acest furnizor permite doar o limitare oarecum a 3 conexiuni simultane folosind același nume de utilizator, acesta oferă o compatibilitate excelentă cu un număr mare de routere. Aceasta permite utilizatorilor să protejeze mai multe dispozitive conectate printr-o singură conexiune.

ExpressVPN este localizat în Insulele Virgine Britanice care respectă confidențialitatea, care nu are legi care impun VPN-uri și ISP-uri localizate în țară pentru a păstra jurnalele de utilizator de orice fel. VPN profită de acest lucru, păstrând jurnalele de niciun fel în raport cu călătoriile tale online.

Pro-uri

 • Funcționează bine pentru a debloca ITV Hub și alte servicii de streaming
 • Vitezele de conexiuni rapide
 • O acoperire globală excelentă a serverului, cu servere în U.K.
 • Bine criptate, ucide conexiunile protejate de comutator

Contra

 • Mai scump decât alți furnizori
 • Fără protecție împotriva comutatorului de ucidere pe dispozitivele mobile

BEST FOR ITV HUB: ExpressVPN este alegerea mea # 1. Furnizorul dispune de mai multe servere localizate în interiorul granițelor U.K. și oferă viteze de conectare rapide, care sunt perfecte pentru transmiterea videoclipurilor dvs. preferate de la ITV Hub și alte site-uri de streaming, cum ar fi Netflix. O garanție de restituire a banilor de 30 de zile o face să nu încerce să-i încerce.

2. NordVPN

Logo NordVPN

NordVPN ocupă locul 2 din această listă, deoarece oferă și un acces excelent la ITV Hub din afara granițelor U.K..

Furnizorul nu are strict jurnale atunci când vine vorba de ținerea evidenței călătoriilor online ale clienților lor.

Furnizorul are mii de servere, care sunt situate în 61 de țări. Cel mai important, NordVPN are un număr mare de servere VPN staționate în granițele U.K..

Aceste servere VPN localizate în mod convenabil oferă viteze de conectare rapide, ceea ce îl face o alegere valabilă pentru streamingul de conținut video de orice tip, inclusiv ITV Hub.

Acest furnizor oferă acoperire de aplicații native pentru toate platformele de calcul populare, inclusiv dispozitivele MacOS, Windows, Android și iOS. Aceste aplicații oferă criptare de calitate militară și conexiuni protejate împotriva comutatorului de ucid pe toate platformele.

Până la 6 dispozitive pot fi conectate la o singură autentificare NordVPN. În plus, furnizorul acceptă numeroase modele și routere, oferind protecții pentru toate dispozitivele dvs. printr-o singură conexiune.

NordVPN oferă și o caracteristică pe care majoritatea furnizorilor VPN nu o oferă: Protecție dublă VPN.

VPN dublu vă rutează traficul de internet prin două servere VPN, oferind două straturi de criptare. În timp ce acest lucru este excelent pentru securitate, încetinește viteza de conectare. Cu toate acestea, NordVPN oferă conexiuni rapide, astfel încât este în continuare în conformitate cu cerințele de streaming ITV Hub.

Pro-uri

 • O mulțime de servere localizate în U.K.
 • Vitezele rapide de conectare
 • Asistență completă pentru mai multe aplicații
 • Preț rezonabil

Contra

 • Selectarea serverelor durează câțiva pași mai mulți decât în ​​cazul altor furnizori

CEA MAI BUNĂ FURNIZOR PRINCIPAL: NordVPN oferă conexiuni rapide și fiabile la un preț rezonabil. Ați acoperit o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care decideți că acest furnizor nu se potrivește nevoilor dvs..

3. CyberGhost

Sigla CyberGhost

CyberGhost este o opțiune excelentă pentru utilizatorii VPN pentru prima dată care caută o modalitate fiabilă de a debloca show-urile ITV Hub.

Aplicația este ușor de utilizat, ceea ce facilitează utilizatorilor VPN rookie să își deschidă accesul la conținut ITV în timp ce se află în afara U.K. și să își protejeze activitățile online.

Acest furnizor nu păstrează jurnalele de niciun fel legate de activitățile online ale utilizatorilor lor. Aceasta înseamnă că nimeni nu va avea acces la informații despre anticsul dvs. online.

Furnizorul oferă aplicații fiabile ușor de utilizat și platforme pentru dispozitivele macOS, iOS, Windows și Android. Până la 7 conexiuni sunt permise simultan pe un singur cont. Aplicațiile furnizorului vă protejează informațiile cu criptare de grad militar.

În timp ce furnizorul are U.K. bine acoperit cu servere VPN, acoperirea sa globală lipsește puțin în comparație cu furnizorii mei # 1 și # 2 din această listă.

CyberGhost oferă conexiuni rapide, ceea ce îl face o alegere bună pentru transmiterea oricărui tip de conținut video.

Pro-uri

 • Aplicații ușor de utilizat
 • Vitezele rapide de conectare
 • Până la 7 conexiuni simultane

Contra

 • Acoperirea serverului nu este la fel de cuprinzătoare ca și alți furnizori

Cele mai bune pentru început: CyberGhost oferă un VPN ușor de utilizat, dar sigur, oferind conexiuni rapide pentru până la 7 dispozitive simultan. Garanția fără riscuri a furnizorului de 45 de zile oferă o perioadă de încercare mai lungă decât alți furnizori din această listă.

4. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish oferă conexiuni de mare viteză pentru până la 10 dispozitive conectate simultan pe același cont, ceea ce este de vârf în acest roundup.

Furnizorul are servere localizate în Regatul Unit, care fac o sarcină de top de deblocare a ITV Hub. Dacă sunteți în căutarea accesului la conținutul Netflix din U.K., totuși, va trebui să căutați în altă parte.

IPVanish este un furnizor VPN „în primul rând pentru confidențialitate”, care nu ține niciun fel de jurnal de înregistrare a activităților online în timp ce este conectat la serverele furnizorului..

Criptarea la nivel militar vă protejează informațiile și o funcție de ofuscare disimulează eficient traficul dvs. VPN ca trafic normal de internet.

IPVanish oferă suport pentru aplicații native pentru dispozitivele Windows, macOS, Android și iOS, precum și popularul dispozitiv de streaming Amazon Fire Stick. Toate aplicațiile IPVanish sunt ușor de utilizat, ceea ce le face perfecte pentru început utilizatorii VPN.

Furnizorul funcționează de asemenea bine cu mai multe mărci și modele de routere wireless, ceea ce face mai ușoară protejarea tuturor dispozitivelor conectate printr-un singur punct de acces.

Pro-uri

 • Oferă acces la ITV Hub
 • Conexiuni de încredere
 • Vitezele rapide de conectare

Contra

 • Fără acces Netflix

COMPATIBILITATE AMAZON FIRE STICK: IPVanish oferă conexiuni rapide și fiabile și oferă aplicații native pentru o mare varietate de dispozitive. Niciun acces Netflix nu este un dezavantaj. O garanție de returnare de 7 zile este disponibilă.

5. PrivateVPN

Logo privatVPN
PrivateVPN oferă acces fiabil la conținutul ITV Hub bazat pe U.K., și chiar funcționează din interiorul Chinei, ceea ce reprezintă un avantaj major pentru vizitatorii obișnuiți ai casei Marelui Firewall..
Deși acest furnizor nu a mai fost pe scena atât timp cât unele dintre celelalte VPN-uri din această listă, acesta și-a câștigat reputația ca furnizor de încredere și rapiditate.

Deși acest furnizor are o scădere mult sub ceilalți concurenți ai noștri atunci când vine vorba de acoperirea globală a serverului, fiți siguri că oferă servere VPN în U.K., oferind acces fiabil la emisiunile ITV.

Dacă utilizați VPN-ul dvs. pentru alte activități online, rețineți că PrivateVPN se află în Suedia, unde guvernul a demonstrat dorința de a încerca să invadeze confidențialitatea utilizatorilor online. Cu toate acestea, furnizorul respectă o politică strictă fără jurnaluri, fără a păstra înregistrări ale shenanigans-ului online al utilizatorilor lor.

Conexiunile rapide sunt regula cu PrivateVPN, oferite prin intermediul aplicațiilor pentru platformele macOS, iOS, Windows și Android. Aplicațiile oferă, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor IPv6 și criptare de grad militar. Puteți avea până la 6 conexiuni simultane pe același nume de utilizator.

Pro-uri

 • Servere localizate în U.K.
 • Vitezele rapide de conectare
 • Protecții private excelente

Contra

 • Nu există acoperire globală a serverului

MARE PENTRU ȚĂRI RESTRICȚIVE: PrivateVPN permite utilizatorilor să aibă până la 6 dispozitive conectate simultan, chiar și din interiorul Chinei. Conexiunile rapide sunt regula, alături de confidențialitate de top. Utilizatorii au 30 de zile pentru a-și cere banii înapoi dacă PrivateVPN nu este VPN-ul potrivit pentru nevoile lor.

Cum să urmăriți ITV Hub folosind un VPN

Când obțineți zgomotul pentru o parte din emisiunile dvs. ITV preferate, este nevoie doar de câțiva pași pentru a deschide accesul la seria dvs. preferată.

 1. Abonați-vă la VPN-ul ales.
 2. Descărcați software-ul pentru dispozitivul dvs. Introduceți informațiile de conectare.
 3. Selectați un server VPN situat în Regatul Unit.
 4. Conectați-vă la site-ul ITV Hub sau utilizați aplicația Hub ITV pentru dispozitivul ales.

Dacă nu aveți deja un cont cu ITV, mergeți mai departe și creați unul. Asigurați-vă că utilizați un cod poștal U.K., deoarece acesta este unul dintre modurile în care playerul ITV Hub vă confirmă eligibilitatea pentru vizualizarea conținutului acestora.

Deși totul ar trebui să curgă fără probleme odată ce vă conectați la ITV, este posibil să aflați că conținutul ITV Hub nu este deblocat la prima încercare. Dacă da, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi reîmprospătați pagina.

Dacă acest lucru nu funcționează, deconectați-vă de la furnizorul VPN și selectați un alt server. Dacă toate celelalte nu reușesc, contactați asistența pentru clienți.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a vizualiza emisiunile ITV Hub?

Deși este cu siguranță posibil să vizualizați emisiunile ITV Hub prin intermediul unui furnizor VPN gratuit, pot aproape să vă garantez că experiența va fi mai puțin plăcută.

Așa-numiții furnizori VPN gratuite pun deseori o limită la lățimea de bandă și la utilizarea datelor pe care utilizatorii liberi le pot utiliza. În plus, s-ar putea să vă facă să așteptați într-o coadă înainte de a vă conecta la un server VPN.

Dacă primiți un serviciu „gratuit” pe internet, există o posibilitate foarte bună să fiți produsul vândut. Multe VPN-uri gratuite urmăresc activitățile dvs. online și vând aceste informații agenților de publicitate și altor părți interesate. În plus, aceștia pot injecta cookie-uri de urmărire și anunțuri în sesiunile de navigare.

De asemenea, acoperirea globală a serverului este limitată când vine vorba de furnizori VPN gratuite, deoarece vă limitează accesul la servere, în încercarea de a vă încuraja să achiziționați serviciul VPN plătit..

Personal, prefer mai degrabă un VPN plătit - unul care nu ține evidența antics-urilor mele online și oferă viteze rapide fără capacități de date.

„WikiProject British TV Channel” de CloudBound licențiat în baza CCA 3.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − 42 =

map