Hogyan nézhetem meg a Hotstar-t az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban vagy bármely más országban VPN használatával


A Hotstar egy népszerű video streaming webhely Indiában, amely nagyszerű keveréket kínál a nézőknek, beleértve az élő sportokat, TV-műsorokat, filmeket és zenét.

Ebben a cikkben áttekintjük a Hotstar legjobb VPN-jét, így a világ minden tájáról hozzáférhet a platform tartalomkönyvtárához..

A jó VPN számos előnyt kínálhat a felhasználók számára, ideértve a gyorsabb adatátviteli sebességet, az online névtelenséget, a személyazonosság-lopás és más online biztonsági fenyegetések, például a rosszindulatú programok elleni védelmet..

A magánélet és a biztonság előnyeitől eltekintve, a VPN-ek használatának másik oka az, hogy feloldják a földrajzilag korlátozott tartalmat olyan videohelyekről, mint a Hotstar, a Netflix, a Rai TV, a BBC iPlayer és az Amazon Prime..

A fő Hotstar szolgáltatás földrajzilag Indiára korlátozódik, és bár a társaság minden országban különféle tartalomkönyvtárakat kínál, csak az indiai IP-címmel rendelkezők férhetnek hozzá a fő könyvtárhoz..

Ha az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban vagy bármely más országban kívánja elérni a maximális Hotstar-tartalmat, a webhelyhez VPN-en történő hozzáférés Indiában található kiszolgálókkal segíthet felszabadítani a platform teljes tartalomkönyvtárát.

Legjobb VPN-k a Hotstar számára

Később ebben a cikkben áttekintést adok az öt legfontosabb Hotstar VPN-ről, az egyes szolgáltatók előnyeiről és hátrányairól. A sietõk számára, itt egy rövid összefoglaló a Hotstar 5 legfontosabb VPN-ről:

 1. ExpressVPN: Az első választásom a Hotstar-hoz. Az ExpressVPN egy bevált VPN-szolgáltató, amely kiváló video streaming élményt nyújt. Csúcsminőségű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások.
 2. NordVPN: Feloldja a Hotstar-t jó streaming sebességgel és erős biztonsági funkciókkal. Nagyszámú globális szerver, 15 Indiában található.
 3. CyberGhost: Jó ár-értékű VPN, amely feloldja a Hotstar-t, gyors kiszolgálókkal Indiában.
 4. Surfshark: Viszonylag új VPN-szolgáltató, lenyűgöző biztonsági funkciókkal és jó adatátviteli sebességgel. Könnyen feloldja a földrajzilag korlátozott Hotstar tartalmat.
 5. IPVanish: Nagy sebességgel és jó felhasználói adatvédelmi lehetőségekkel engedélyezi a Hotstar elérését az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból és bárhol másutt..

Nagyon sok VPN-szolgáltató van a piacon, és ez megnehezítheti, hogy megtudjuk, melyiket válasszuk a Hotstar tartalom streamingjéhez..

Nem minden VPN-szolgáltató kínál azonos biztonsági és adatvédelmi szolgáltatásokat, és óriási eltérés mutatkozik az elérhető szolgáltatók számában, a szerversebességben és az ügyfélszolgálatban, amelyet az egyes szolgáltatók kínálnak.

Mindezen tényezőket figyelembe vettem a felülvizsgálatomban, és a Hotstar legjobb VPN-jeinek rangsorolása érdekében a következő kritériumok alapján értékeltem őket:

 • Képes feloldni a földrajzilag korlátozott Hotstar tartalmakat
 • A szolgáltatónak VPN szerverei vannak Indiában
 • Erős adatvédelmi szolgáltatások
 • Gyors tartalom streaming sebességet biztosít
 • Alkalmazások és támogatás a különböző platformokhoz

Itt vannak a véleményem a 2019-es Hotstar legjobb VPN-jeiről.

1. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN az első lehetőség a Hotstar streamingjéről az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból vagy a világ bármely más részéről.

Ez a szolgáltató több mint 3000 VPN-kiszolgálót kínál a felhasználóknak, 160 országban, 94 országban. Az Indiában található 3 szerverrel az ExpressVPN könnyedén feloldhatja a Hotstar tartalom blokkolását. A VPN-kiszolgálók globális hálózata gyors kapcsolatot és korlátlan sávszélességet kínál, és késés nélkül kezeli a HD stream-eket.

Az ExpressVPN felhasználók számára a helyi hatóságok vagy az internetszolgáltatók általi megfigyelés által biztosított teljes magánélet biztosított, köszönhetően annak a kötelezettségvállalásának, hogy ne tartson naplót az online tevékenységekről.

Az online biztonsági fenyegetéseket a beépített funkciókkal, mint például a lehető legmagasabb szintű titkosítási kód, a 256 bites szint biztosítja, és ez megakadályozza, hogy a hackerek láthassák személyes adatait vagy online tevékenységeit..

Ha televíziós vagy film fanatikus vagy, akkor van jó hír: az ExpressVPN a Hotstaron kívül más streaming webhelyekhez is hozzáférést tesz lehetővé, az én teszteim azt mutatják, hogy a Netflix és a Hulu elérése lehetséges az érintett országok szervereivel való csatlakozás révén..

Vannak VPN-alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android számára, valamint a Linux támogatása, így az ExpressVPN előnyeit minden eszközön ki lehet használni..

Noha az ExpressVPN nem kínál ingyenes próbaverziót a felhasználók számára, 30 napos “gond nélkül” pénz-visszafizetési garancia van.

Előnyök

 • Feloldja a Hotstar feloldását
 • 3 szerver található Indiában
 • Gyors streaming, HD formátumban is
 • Katonai minőségű 256 bites titkosítás

Hátrányok

 • Kissé drágább, mint más VPN-eknél

LEGJOBB A HOTSTAR: Az ExpressVPN az első választásom a Hotstar számára. Indiában 3 gyorsszerver közül lehet választani, amelyek IP-maszkolóval és adatvédelmi szolgáltatásokkal szolgálnak az Ön személyazonossága biztonságának megőrzése érdekében. Kipróbálhatja kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

2. NordVPN

NordVPN logó

A NordVPN kiváló munkát végez, ha a VPN-től csak azt akarja, hogy feloldja a hozzáférést a teljes Hotstar-könyvtárhoz és hozzáférjen a világ bármely pontjáról.

A jó hír az, hogy a NordVPN felhasználók pénzt is sokkal többet kapnak.

A 61 országban elérhető lenyűgöző 5000+ szerverrel és Indiában 15 olyan szerverrel, amelyek lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott Hotstar tartalomhoz való hozzáférést, nem habozott, amikor hozzáadtam az NordVPN-et az ajánlások listájához..

A streaming sebessége jó a NordVPN esetén, és a Hotstar tartalom késés nélkül is lejátszódik, még HD-n is. A NordVPN globális szerverhálózatán keresztül más földrajzilag korlátozott tartalmakhoz is hozzáférhet olyan webhelyekről, mint a Netflix és a Hulu..

Ha a magánélet aggodalomra ad okot, akkor a felhasználók gond nélkül böngészhetnek az interneten, és tartalmakat streamálhatják: a NordVPN szigorú nulla naplózási politikát és a DNS szivárgás elleni védelmet kínál annak megakadályozására, hogy valódi IP-címe bárki számára kiszivárogjon, beleértve az internetszolgáltatót is.

A NordVPN alkalmazásokat biztosít az összes nagyobb platformon futó eszközökre, ideértve az iOS-t, a Windows-ot, a Mac-ot és az Androidot, valamint a Linux támogatást is nyújt. Ha VPN-előfizetést szeretne megosztani családjával és barátaival, vagy csak egyszerre több eszközzel szeretne csatlakozni, a NordVPN lehetővé teszi, hogy 6 eszköz egyszerre csatlakozzon egyetlen előfizetéshez.

Előnyök

 • Hozzáférés a Hotstar-hoz
 • 15 szerver található Indiában
 • Jól kezeli a HD stream-eket

Hátrányok

 • Néhány VPN lehetővé teszi több egyidejű kapcsolatot

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN nagyszerű költségvetésű VPN szolgáltatást nyújt, amely jól működik a Hotstar adatfolyamokkal. Indiában 15 szerverrel a felhasználók választhatnak, és gyors streaming sebességgel, akár HD formátumban is hozzáférhetnek a tartalomhoz. A tervekhez 30 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik.

3. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost nagy értékű VPN, amely vonzóvá teszi a felhasználókat a költségvetésből.

Annak ellenére, hogy megfizethetően alacsony előfizetési költségeket kínál, a CyberGhost nemcsak 20 földrajzilag korlátozott Hotstar tartalomhoz biztosít hozzáférést a 20 indiai alapú szerverén keresztül, hanem minden olyan adatvédelmi és biztonsági funkciót is biztosít, amelyeket mindig a VPN-ből ajánlok..

Gyors kiszolgálósebesség, amely nagyszerű video streaming élményt nyújt, és katonai szintű 256 bites titkosítás is lehetővé teszi az adatok biztonságát és távol tartását a hackerektől..

Az Internet kill kapcsoló része a CyberGhost csomagnak, és ez biztosítja, hogy ha a VPN szerverhez való kapcsolata bármikor csökken, az internet-hozzáférés megszakad, megőrizve az adatvédelmet és a biztonságot.

A CyberGhost szigorú bejelentkezési szabályokat követ, és DNS-szivárgás elleni védelmet kínál annak biztosítása érdekében, hogy még az internetszolgáltató sem tudja ellenőrizni, hogy milyen webhelyekhez fér hozzá a VPN-kiszolgálón keresztül.

Mivel a CyberGhost olyan hálózattal büszkélkedhet, amely 59 országban több mint 3600 szerverrel rendelkezik, a felhasználók rengeteg választási lehetőséget kínálnak, ha más földrajzilag korlátozott tartalomhoz akarnak hozzáférni, vagy pedig meg akarják kerülni az online cenzúrát..

Vannak asztali VPN alkalmazások Windows és Mac rendszerekhez, és alkalmazások érhetők el iOS és Android felhasználók számára. Az előfizetés 7 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé a VPN-hez.

Előnyök

 • Hozzáférés a Hotstar-hoz
 • Jól kezeli a HD stream-eket
 • Nagy szerverhálózat
 • Kitűnő érték

Hátrányok

 • Arra törekszik, hogy feloldja néhány egyéb video streaming webhely blokkolását

NAGY ÉRTÉK: A CyberGhost jól működik a Hotstar-nal, és nagyszerű választás gyors, megbízható csatlakozásokkal. A naplózás nélküli házirend és a DNS-szivárgás elleni védelem biztosítják a felhasználók adatvédelmét. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

4. Surfshark

SurfShark logó

A Surfshark egy viszonylag új VPN-szolgáltató, amely már nagy hírnevet szerzett a VPN-felhasználók körében. A jó hír az, hogy ez az egyre népszerűbb VPN-szolgáltatás támogatja a Hotstar adatfolyamot.

Számos kiváló tulajdonsága miatt felvettem a Hotstar Egyesült Államokban, Egyesült Királyságban vagy bárhol másutt, Indián kívüli nézésére vonatkozó ajánlásaimhoz..

A Surfshark az egyetlen VPN ebben a listában, amely korlátlan egyidejű kapcsolatokat kínál, és a cég nagyszerű ügyfélszolgálatot is kínál élő csevegés vagy e-mail útján..

Míg a Surfshark jelenleg csak 50 szervert kínál 50 országban, csak egyetlen szerverrel Indiában, a tesztek során egyáltalán nem tapasztaltam problémákat a Hotstar tartalom csatlakoztatásával és streamingjével - még HD tartalommal sem.

A biztonsági és adatvédelmi funkciókat a Surfshark szolgáltatásba is beépítették, és az IP-maszkolás, a naplózás nélküli politika és a katonai szintű 256 bites titkosítás használatának köszönhetően lehetővé teszik a felhasználók számára az adatok biztonságát és a lábnyomok elhagyását..

A Surfshark rámutatott arra, hogy alkalmazásokat fejleszti az összes főbb platformon, így a Windows, a Mac, az iOS és az Android is támogatott. Ezenkívül segítséget nyújtunk a Linux felhasználók számára, valamint a böngésző-kiterjesztéseket a Chrome és a Firefox számára is.

Előnyök

 • Hozzáférés a Hotstar-hoz
 • Korlátlan kapcsolat
 • Jól kezeli a HD stream-eket

Hátrányok

 • Kis szerverhálózat, mindössze 1 szerverrel Indiában

NAGY ÉRTÉK: A SurfShark egy új VPN-szolgáltató, amely jól működik a Hotstar-nal, és a VPN-felhasználók számára már népszerű választást bizonyít. A korlátlan számú kapcsolat nagy értéket képvisel. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

5. IPVanish

IPVanish-logo

Az IPVanish a gyors VPN szerver sebességről ismert, ami mindig fontos a HD video tartalom streamingjéhez.

Ez a VPN bekerül a rövid listámba, mert a tesztek során a két indiai kiszolgálón keresztül feloldotta a Hotstar-t, és késés nélkül továbbította a HD streameket..

Az IPVanish több mint 60 országban egy tisztességes, 1200+ szerverből álló hálózatot kínál több mint 60 országban, így a felhasználók hozzáférhetnek más földrajzilag korlátozott tartalmakhoz és megkerülhetik a cenzúrázást az igényeikhez megfelelő kiszolgáló kiválasztásával..

A biztonsági szabványokat magas szintre állítják be, 256 bites titkosítással, ugyanolyan szintű, mint amit az amerikai katonaság használ. Nulla naplózásra is vonatkozik, tehát a VPN nem követi és nem tárolja a felhasználói tevékenységeket.

Az egyetlen előfizetés akár 10 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé több eszközön, és korlátlan sávszélességgel kiváló lehetőség családok számára, akik meg akarják osztani a VPN szolgáltatást..

Alkalmazások érhetők el iOS, Android, Windows és MacOS rendszerekre.

Előnyök

 • A Hotstar HD-streameket közvetít
 • Gyors sebesség
 • Akár 10 egyidejű kapcsolat

Hátrányok

 • Nem lehet feloldani az összes online streaming szolgáltatást

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish kiválóan alkalmas a Hotstar streamingjére, és korlátlan sávszélességet kínál, így az egész család megoszthat egy előfizetést. Az alkalmazásokba beépítették a magas szintű adatvédelmet és biztonságot, és egy 7 napos pénz-visszafizetési garancia érvényes.

VPN használata Hotstar segítségével

A földrajzilag korlátozott tartalom feloldásának feloldása és a teljes Hotstar-könyvtár elérése egyszerű, ha a kiválasztott VPN lehetővé teszi a Hotstar-streaming használatát.

Ahhoz, hogy a Hotstar tartalomhoz való hozzáférés gondtalan legyen, regisztráljon a fenti 5 ajánlott VPN-mel az egyikben, és kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 1. Töltse le a szoftvert a választott VPN-szolgáltató webhelyéről, és telepítse a VPN-t a készülékére.
 2. Indítsa el a VPN szoftvert, és Indiában válasszon olyan kiszolgálót, amely feloldja a Hotstar szolgáltatást. Ha sok szerver választható, érdemes feltenni a szolgáltatót, amelyik a legjobb.
 3. Csatlakozzon a választott indiai VPN-kiszolgálóhoz.
 4. A streaming megkezdése előtt törölje a gyorsítótárat és a böngésző cookie-jait, hogy eltávolítson minden információt az előző böngészési munkamenetből.
 5. Nyissa meg a Hotstarot, és nézze meg kedvenc filmjét, sportját és műsorát!

Hogyan működik egy VPN feloldása a Hotstar-ról?

A VPN úgy működik, hogy egy biztonságos, titkosított VPN-alagúton keresztül továbbítja az összes internetes forgalmat, amely a számítógépére, mobil táblagépére vagy más internet-kompatibilis eszközre mozog. Ez azt jelenti, hogy adatai online senki számára nem láthatók.

A legjobban fizetett VPN-szolgáltatók, ideértve a rövid listámon szereplő mind az öt, nem rögzítik a naplókat, így az online adatvédelem garantálható még a VPN-szolgáltatótól vagy az internetszolgáltatótól is..

Mivel a VPN elrejti az Ön adatait online oldalaktól, még a meglátogatott webhelyek sem látják a valódi IP-címüket, ehelyett a választott VPN-kiszolgáló IP-címét látják. Ebben az esetben, ha csatlakozik egy Indiában található VPN szerverhez, a Hotstar azt feltételezi, hogy földrajzilag e régióban található, és ezért nem fog blokkolni a streaming tartalmat.

A VPN használata emellett nagyon biztonságossá teszi adatait a hackerek, a kormányzati felügyeleti ügynökségek és más olyan személyek fenyegetése ellen, akik megpróbálják követni az online tevékenységeidet..

Marco Verch „TV-nézés” című licence, a CCO 1.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 + = 58

map