Hogyan nézhetjük meg a Blue Planet 2 külföldön (az Egyesült Királyságon kívül)


A BBC iPlayer a mai legkedveltebb streaming tartalom az interneten.

Vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb sorozat a BBC-n a Blue Planet 2, amely lenyűgöző kilátást nyújt az óceánok világára..

Sajnos, ha egy Egyesült Királyságon kívüli másik országban él, vagy egy Egyesült Királyságban lakóhellyel rendelkezik, külföldön látogat, némi bajban kell lennie, mivel a népszerű sorozat csak az Egyesült Királyságban a nézők számára érhető el.

Szerencsére ott van jelentése az Egyesült Királyságon kívüli nézők módja a Blue Planet 2 és a BBC iPlayer egyéb tartalmainak megtekintéséhez.

Ebben a cikkben, Megmutatom, hogyan lehet VPN-t használni a Blue Planet 2 tengerentúli nézésére (az Egyesült Királyságon kívül) az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Mexikóban vagy bárhol másutt.

A virtuális magánhálózat (VPN) új, ideiglenes IP-címet rendel az internetkapcsolathoz, így úgy tűnik, mintha egy másik országban található. (Ez a cikk az IP-cím megszerzésére összpontosít az Egyesült Királyságban.)

Miután megszerezte az Egyesült Királyság IP-címét, a Blue Planet 2 kéznél lesz.

Ez a cikk azokra a legjobb VPN-kre összpontosít, amelyek lehetővé teszik a hozzáférést a Blue Planet 2 és más BBC iPlayer műsorokhoz, miközben az Egyesült Királyság határain kívül tartózkodsz..

Hogyan nézhetjük meg a Blue Planet 2 külföldi VPN-jét

A Blue Planet 2 Egyesült Királyságon kívüli VPN használatával történő megtekintése csak néhány egyszerű lépést igényel:

 1. Feliratkozás egy megbízható VPN-szolgáltatóra. (Ajánlom az ExpressVPN-t.)
 2. Telepítse az eszközére a szolgáltató VPN-alkalmazásának legújabb verzióját.
 3. Jelentkezzen be, és válassza ki az Egyesült Királyságban található szervert.
 4. Jelentkezzen be BBC iPlayer-fiókjába a Blue Planet 2 vagy a szolgáltatás egyéb kiváló tartalmának megtekintéséhez. Ha bármilyen kérdése van, akkor valószínűleg kipróbálnia kell egy vagy két új szervert a listán a hozzáférés megszerzéséhez.

Megjegyzés: Szüksége van egy Egyesült Királyság televíziós engedélyére a BBC iPlayer megtekintéséhez. Ha az Egyesült Királyságban lakóhellyel rendelkezik, akkor valószínűleg már rendelkezik egy Egyesült Királyság televíziós licencével, amely a BBC iPlayer webhelyén vagy alkalmazásában található tartalmak megtekintéséhez szükséges..

Szerencsére a BBC iPlayer webhely nyilvánvalóan a becsületrendszertől függ, így egyszerűen rákattinthat a „TV-engedélyem” lehetőségre, amikor a rendszer kéri. Meg kell adnia egy érvényes Egyesült Királyság irányítószámot. Iratkozzon fel, miközben csatlakozik egy Egyesült Királyságbeli VPN-kiszolgálóhoz, így rendelkeznie fog Egyesült Királyság IP-címével.

Mi a legjobb VPN a Blue Planet 2 külföldön történő nézéséhez??

Ha VPN-szolgáltatókat kutat, akkor rájön, hogy minden szolgáltatónak megvan a saját erősségei és gyengeségei. Míg egyes szolgáltatók széles körű globális szerver lefedettséget kínálnak, mások büszkék a nagy sebességű kapcsolatokra.

Amikor a legjobb VPN-t keresi a Blue Planet 2-hez való hozzáféréshez, mindig keressen szolgáltatót, amely Egyesült Királyság-alapú szerverekkel rendelkezik, gyors kapcsolatokkal, adatkapcsolatok nélkül és jó többplatformos támogatással.

Teszteltem az összes kedvenc VPN szolgáltatást, és ezt teszteim bizonyítják A következő 5 VPN a legjobb szolgáltatás a Blue Planet 2 Egyesült Királyságon kívüli nézéséhez:

 1. ExpressVPN: Ez a szolgáltató büszke az átfogó globális szerver lefedettségre, amely 7 helyet foglal magában az Egyesült Királyságban. A szolgáltató megbízható, titkosított kapcsolatai nagy sávszélességet biztosítanak, adatkapcsolatok nélkül.
 2. NordVPN: Noha ez a szolgáltató a legjobb ajánlat ebben a listában, nem csúfolja a funkciókat. Rengeteg egyesült királyságbeli szervert, csúcsminőségű adatvédelmi és biztonsági funkciókat és még sok minden mást kínál.
 3. CyberGhost: A CyberGhost streaming-optimalizált kapcsolatokat biztosít az Egyesült Királyságban található több kiszolgálón keresztül. Átfogó alkalmazástámogatást, valamint könnyen használható böngészőbővítményeket kínál.
 4. Surfshark: A Surfshark kiváló többplatformos támogatást nyújt (felhasználónévnként korlátlan csatlakozással) és SmartDNS funkciót kínál a VPN-vel nem kompatibilis eszközök számára. Nem a legjobb globális szerver lefedettség, de vannak az Egyesült Királyságban található szerverek.
 5. PrivateVPN: Bizonyított előadó, több streaming szolgáltatással és Egyesült Királyság-alapú szerverekkel. Nagy sávszélességet és szilárd többplatformos támogatást kínál.

Az új tartalmi elképzelések megnyitása mellett a VPN titkosítás védőbevonatát is felveheti a kapcsolata felé, megvédve online tevékenységeit azoktól, akiknek nem kellene figyelniük, ez pedig kiváló módja az online banki és bevásárló ülések titkos.

Amikor megvizsgáltam a legjobb VPN-ket, amelyeket külföldről néznék a Blue Planet 2 nézésére, a következő tényezőket vettem figyelembe:

 • Feloldhatja a BBC iPlayer blokkolását
 • Az Egyesült Királyságban található kiszolgálókkal rendelkezik.
 • Nagyon sok sávszélességet biztosít, adat sapkák nélkül
 • Optimális többplatformos támogatást kínál
 • Erős adatvédelmi és biztonsági védelmet nyújt

Az alábbiakban megtalálja az 5 legjobb VPN-listámat, amelyek külföldön tartózkodás közben nézhetik a Blue Planet 2-t.

1. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN az én választásom, ha a legjobb VPN-hez hozzáférnék a Blue Planet 2-hez (és más BBC iPlayer tartalmakhoz) való hozzáférést az Egyesült Királyságon kívülről..

A szolgáltató 3000+ VPN szerverrel rendelkezik, 160 szerverhelyen 94 megyében, szervergazdaságokkal az Egyesült Királyság 6 városában, amely hozzáférést biztosít a Blue Planet 2-hez, miközben külföldön tartózkodik..

A Blue Planet 2 káprázatos nagy felbontású változatban érhető el, ezáltal nagyszerű módja az intelligens TV HD-képernyőjének bemutatására. Az ExpressVPN olyan sebességgel biztosítja a csatlakozási sebességet, hogy a HD-videókat az eszközökre továbbítsák.

A BBC iPlayer elérhető az összes népszerű számítási és eszközplatformon, és még néhány nem túl népszerű platformon is, így a többplatformos támogatás fontos szempont..

Az ExpressVPN natív alkalmazásokat kínál Windows, Android, macOS, Linux, iOS, Chromebook, Kindle Fire és egyebek számára. Ezen felül böngészőbővítmények érhetők el a Chrome, a Firefox és a Safari böngészők számára.

Ráadásul az ExpressVPN MediaStreamer szolgáltatása hozzáférést biztosít a Blue Planet 2 számára PlayStation, Xbox, Apple TV, Amazon Fire TV és más set-top eszközök.

Az ExpressVPN bevonja a kapcsolatot egy 256 bites katonai titkosítás rétegével, és semmilyen naplót nem tárol az online utazásokhoz kapcsolódóan. A Bitcoin fizetési lehetőségként érhető el, hogy megvédje fizetési adatait.

Ez a szolgáltató 3 egyidejű kapcsolatot engedélyez ugyanazon a bejelentkezésnél. Ha további kapcsolatokat szeretne, akkor a szolgáltatás kompatibilis számos router gyártóval és modellel, lehetővé téve az összes csatlakoztatott eszköz egy hozzáférési ponton keresztüli védelmét..

Előnyök

 • Kiváló munkát végez a BBC iPlayer feloldásával
 • HD videó-kompatibilis csatlakozási sebesség
 • Kimagasló globális szerver lefedettség, rengeteg szerverrel az Egyesült Királyságban.
 • Kiváló adatvédelmi és biztonsági védelem
 • 24/7 élő ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Az egyik drágább szolgáltató

A KÉK 2-es PLANET KISZERELÉSÉNEK AJÁNLATA: Az ExpressVPN a legjobb választás a Blue Planet 2 feloldásához az Egyesült Királyságon kívülről. Megbízható feloldó energiát, gyors sebességet és kiváló adatvédelmi és biztonsági védelmet kínál. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

2. NordVPN

NordVPN logó

A NordVPN ebben az időben a második helyezett, köszönhetően alacsony árának, az Egyesült Királyságban lévő rengeteg szervernek, HD-optimalizált kapcsolatoknak, széles platform-támogatásnak, valamint az optimális biztonság- és adatvédelemnek..

Noha a NordVPN 60 országos száma nem a legjobb a vállalkozásban, ez az átlag. A kiszolgálóinak száma, több mint 5000 szerver, a legjobbak közé tartozik.

A szolgáltató 670+ szerverrel rendelkezik, kizárólag az Egyesült Királyságban. A NordVPN azonban nem határozza meg, hogy a városokban mely szerverekben találhatók, és nem teszi lehetővé az adott város kiválasztását. Ennek ellenére ez nem befolyásolja a Blue Planet 2-hez való hozzáférést.

A BBC iPlayer megbízható hozzáférése azt jelenti, hogy könnyedén hozzáférhet a Blue Planet 2 epizódjaihoz, és a szolgáltató HD-kompatibilis adatfolyam-sebessége azt jelenti, hogy a stream gyorsan lejátszódni fog, és egész idő alatt éles marad..

A BBC iPlayer számos népszerű csatlakoztatott platformon széles körben elérhető, és a NordVPN rendelkezik azokkal, amelyekre vonatkozik. Az Android, a Windows, a MacOS, az iOS, az Android TV és a Linux platformok mind lefedik őket, és a böngésző kiterjesztések elérhetők a Chrome és a Firefox platformokra.

Védheti streaming dobozait, játékkonzoljait és minden egyéb csatlakoztatott eszközt, amely nem szerepel a fenti listán, ha kihasználja a szolgáltató kompatibilitását az útválasztók különféle gyártmányaival és modelleivel..

A NordVPN katonai titkosítás használatával védi az internetkapcsolatot a hallgatástól, és védi az Ön személyes adatait a szigorú bejelentkezési szabályok betartásával. A szolgáltató elfogadja a Bitcoint is, anélkül, hogy kifizetési adatait teljesen névtelenné tenné.

Előnyök

 • 670+ szerver, kizárólag az Egyesült Királyságban található
 • Olcsó vezető
 • Könnyen kezeli a HD videókat
 • Átlagon felüli többplatformos támogatás

Hátrányok

 • Nem lehet kiválasztani egy adott szerver helyét

LEGJOBB SEGÍTSÉGNYÚJTOTT VPN: A NordVPN az alacsony árú piacvezető ebben a listában. Noha a szolgáltatónak 670+ szervere van az Egyesült Királyságban, ez nem engedélyezi a szerver helyének megadását. A szolgáltató alkalmazás támogatása a legnépszerűbb streaming-platformok legtöbbjével lefedi. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

3. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost szerepel ebben a listában a Blue Planet 2 és a BBC iPlayer többi tartalmának megbízható hozzáférésének köszönhetően az Egyesült Királyság határain kívül..

Ide tartozik a könnyen használható alkalmazásai miatt, így kiváló lehetőség az első VPN felhasználók számára.

A CyberGhost globális szerver lefedettsége (3600+ szerver 59 országban) pusztán átlag, ám 400+ Egyesült Királyság-alapú szervert biztosít Berkshire-ben, Londonban és Manchesterben. (London és Manchester streaming-optimalizált szervereket kínálnak.)

Az Egyesült Királyság szerverei megbízható hozzáférést biztosítanak a BBC iPlayer tartalomhoz, HD kompatibilis csatlakozási sebességgel. Ezeket a gyors kapcsolatokat 256 bites titkosítás védi, és minden alkalmazásukban megszakítják a kapcsoló védelmet.

A szolgáltató nem tárol semmilyen naplót az online utazásokkal kapcsolatban, miközben kapcsolódik a szerverükhöz.

A CyberGhost rendelkezik a legnépszerűbb csatlakoztatott platformokkal, amelyek natív alkalmazásokkal vannak lefedve. Alkalmazások érhetők el a MacOS, iOS, Android, Android TV és Windows platformokra. A Chrome és a Firefox böngésző bővítményei is elérhetők.

Az Amazon Fire Stick és az Android TV felhasználók is élvezhetik a natív alkalmazások előnyeit. Ezenkívül a felhasználók megvédhetik Linux dobozukat a CyberGhost könnyen követhető utasításai követésével.

A CyberGhost akár 7 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé egyetlen bejelentkezéskor, és még több csatlakoztatott eszközt is megvédhet, köszönhetően a szolgáltató kompatibilitásáról az útválasztók számos modelljével..

Előnyök

 • Streaming-optimalizált egyesült királyságbeli kapcsolatok
 • Könnyen használható alkalmazások
 • Nincs napló = kiváló adatvédelem
 • Elfogadja a Bitcoint

Hátrányok

 • Az adott kiszolgáló kiválasztása több kattintást igényel, mint kellene

STREAMING-OPTIMIZÁLT KOCKÁZATI SZOLGÁLTATÓK: A CyberGhost nagyszámú streaming -re optimalizált szervert kínál Egyesült Királyságban. A HD-kompatibilis kapcsolatok biztosítása mellett a szolgáltató remek feladatot is nyújt a magánélet védelme és az online tevékenységek védelme érdekében. 45 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

4. Surfshark

SurfShark logó

A Surfshark átfogó többplatformos támogatása, korlátlan egyidejű csatlakozásai és azáltal az 5 legjobbak közé tartozik A SmartDNS funkció az olyan készülékek számára, amelyek nem kompatibilisek a Surfshark alkalmazás támogatásával.

A Surfsharknak nincs globális kiszolgálói lefedettsége, csak több mint 800 szerver található több mint 50 országban. Mind a kiszolgálók száma, mind az országuk száma, ahonnan települnek, nem éri el az ipar átlagát.

A szolgáltatónak azonban vannak Londonban és Manchesterben található kiszolgálók, amelyek teljes hozzáférést biztosítanak a BBC iPlayer szerverekhez, ami megbízható feladatot jelent a feloldás feloldása érdekében..

A szolgáltató natív alkalmazás támogatást nyújt a Linux, a MacOS, a Windows, az Android, az iOS és az Amazon Fire Stick TV platformokhoz. Ezenkívül kiterjesztések érhetők el a Chrome és a Firefox platformokon. Ezenkívül beállíthatja a VPN-t különféle útválasztó-gyártmányokon és modelleken.

Ezek az alkalmazások védik az online utazásait kill kapcsoló védelem és az online hirdetések blokkolásával és a cookie-k nyomon követésével. Ezenkívül a „MultiHop” védelemmel is rendelkeznek, amely internetkapcsolatát két VPN-kiszolgálón keresztül továbbítja, segítve a valódi IP-cím eltakarását..

A szolgáltató katonai minőségű titkosított kapcsolatai több mint képesek zökkenőmentesen továbbítani a Blue Planet 2 gyönyörű nagy felbontású videóját..

Az Ön személyes adatait itt teljes mértékben védik, mivel a szolgáltató semmilyen naplót nem tárol az online tevékenységeivel kapcsolatban, miközben csatlakozik a Surfshark szervereihez. A fizetési információkat anonimként is megőrizheti, ha a Bitcoin segítségével fizet.

Előnyök

 • Korlátlan egyidejű kapcsolat ugyanazon a bejelentkezési oldalon
 • Gyilkos kapcsoló és az ad-blokkoló védelem
 • Átlag feletti alkalmazás támogatása
 • Megbízható egyesült királyságbeli szerverek

Hátrányok

 • Hiányzik a globális szerverszám és a lefedettség
 • Az egyhavi előfizetés magas árat jelent

A NAGY NAGY CSALÁDOKHOZ: A Surfshark a legjobb azoknak a felhasználóknak, akiknek sok kapcsolatra van szükségük, például egy nagy családhoz. A globális szerver lefedettség egy kicsit ritka, de megbízható hozzáférés van a Blue Planet 2-hez. 30 napos pénz-visszafizetési garancia, valamint egy 7 napos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre..

5. PrivateVPN

PrivateVPN logó

PrivateVPN éppen bekerült az utolsó 5-ösbe, de a kitűnő többplatformos támogatás, HD-kompatibilis csatlakozások és még sok másnak köszönhetően sikerül.

Ez a szolgáltató nem lépett olyan sokáig, mint néhány versenytársa, de gyorsan jó hírnevet szerzett a VPN-iparban.

A 60 országban alig több mint 150 szerverrel a szolgáltató messze lemarad a listán szereplő bármely szolgáltatótól, amikor a globális szerverszámot vesszük figyelembe. Ennek ellenére szerverei vannak Londonban és Manchesterben, tehát megfelel a Blue Planet 2 igényeinek.

Az Ön személyes adatait tiszteletben tartják a PrivateVPN-nél (ez jelentése végül is a szolgáltató nevében), és a szolgáltatás nem tárol semmilyen naplót az online bűnözéshez. Plusz, a Bitcoin fizetési opcióként érhető el, és a fizetési információkat csomagok alatt tartja.

A PrivateVPN kiváló kapcsolódási sebességet biztosít, több mint elegendő sávszélességet biztosítva a BBC iPlayer nagyfelbontású streamjeinek kezeléséhez.

iOS, macOS, Windows és Android alkalmazások érhetők el, és a Kodi-felhasználók örömmel hallják, hogy kiegészítő áll rendelkezésre kedvenc médiaalkalmazásukhoz. Az összes alkalmazás védi a kapcsolatot katonai szintű titkosítással.

Sajnos nem érhető el 24 órás támogatás, így ha bármilyen problémája van, akkor jobban reméli, hogy az munkaidőben működik.

Míg a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy akár 6 eszköz egyszerre csatlakozzon ugyanazon bejelentkezés használatával, Azok a felhasználók, akiknek több kapcsolatra van szükségük, a PrivateVPN-t különféle útválasztók gyártmányaival és modelleivel használhatják.

Előnyök

 • Jól titkosított, HD-kompatibilis kapcsolatok
 • Csúcsminőségű adatvédelem
 • A többplatformos támogatás tartalmaz egy kiegészítőt a Kodi számára

Hátrányok

 • Komoly hiányzik a teljes szerverszám
 • Nincs 24/7 ügyfélszolgálat

NAGY KODI FELHASZNÁLÓK: A PrivateVPN átfogó többplatformos támogatása kiegészíti a népszerű Kodi médiaalkalmazást. HD-kompatibilis kapcsolatokat és kiváló adatvédelmi lehetőséget biztosít. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Blue Planet 2 nézéséhez?

Teljesen. Vagy bármikor kipróbálhatja.

Ha nem tartja szem előtt olyan súlyos korlátozásokkal, mint a lassú kapcsolatsebesség és a korlátozott kiszolgáló-választás, akkor vegye igénybe.

Mindenki félre viccelődik, egy ingyenes VPN-szolgáltató használata veszélyezteti az online adatvédelmet.

Az ingyenes VPN-k nem jótékonysági szervezetek. Minden VPN-szolgáltatónak rendelkeznie kell valamilyen jövedelemforrással, hogy a tápellátás bekapcsolva maradjon, és az internet-kapcsolat ki legyen kapcsolva.

Tehát ha nem értékesítenek előfizetéseket, akkor valami mást adnak el.

Néhány ingyenes VPN-szolgáltató annyit keres, hogy információkat értékesít online tevékenységeiről, miközben csatlakozik a szerverükhöz. (Így van, naplókat vezetnek.) Ezt az információt eladják a hirdetőknek és más érdekelt embereknek.

Ráadásul a szolgáltató néhány dollárt is szerezhet, ha hirdetéseket fecskendez és sütiket nyomon követ a böngészési munkamenetbe.

Az online magánélet mellett feladja a fizetett VPN-előfizetés számos funkcióját, például az azonnali szerverkapcsolatot - néhány ingyenes VPN-nek a felhasználói sorban kell ülnie, mielőtt csatlakoztatna egy szerverhez.

Ha megkapja a csatlakozási lehetőséget, akkor valószínűleg a szerver lehetőségei néhány kiválasztott kiszolgálóra korlátozódnak. Ugyanazok a kiszolgálók, amelyekhez az összes ingyenes felhasználó csatlakozik, esetleg lelassítva a kapcsolatot. (Gondolj az autópálya dugóira.)

Ez az ön hívása, de kerülnék egy olyan ingyenes VPN-szolgáltatót, mint a pestis.

Hogyan lehet hozzáférni a Blue Planet 2-hez VPN-sel?

Tartózkodnia kell az Egyesült Királyságban - vagy legalábbis úgy tűnik, hogy ott található -, hogy hozzáférjen a Blue Planet 2-hez és a BBC iPlayer-en keresztül elérhető összes többi finom tartalomhoz..

Tehát be kell töltenie a kedvenc VPN-alkalmazását és válassza ki az Egyesült Királyságban található szervert. Ez megadja az eszközének az Egyesült Királyság határain belül található IP-címet, így megjelenik te ott is található.

Mint már korábban említettem, elméletben legalább a brit TV engedélyre van szükség a BBC iPlayer webhelyén vagy alkalmazásában való tartalom megtekintéséhez, beleértve a Blue Planet 2-et is.

Tapasztalataim szerint a BBC iPlayer webhelyet a becsületrendszer és a úgy veszi, hogy TV-engedéllyel rendelkezik.

A regisztráció során kattintson a „Televíziós engedélyem van” lehetőségre, amikor a rendszer kéri. Meg kell kérni egy érvényes Egyesült Királyság irányítószámot. (Megtalálhatja a Random Irányítószám-generátor használatával.) Ehhez csak minden van.

Mi mást tehetek VPN-sel??

A VPN megnyitja a világ minden tájáról a élvezetes tartalom világát. VPN használatával feloldhatja a geo-blokkolt tartalmakat az olyan streaming szolgáltatásokról, mint például Netflix, Hulu, Amazon Prime Video és még sokan mások.

A VPN a legjobb módja annak, hogy megvédje online bűnözését a harmadik felek észrevételeitől. A VPN segít tartsa névtelenül tevékenységeit nyilvános Wi-Fi hotspotok használatakor, fájlok megosztása a P2P-n keresztül, és bármilyen más online tevékenység végrehajtása.

Következtetés

Az olyan VPN-szolgáltatók, mint az ExpressVPN, feloldhatják a Blue Planet 2 blokkolását, így nincs oka elhagyni ezt a gyönyörű víz alatti akciót, ha az Egyesült Királyságon kívül vagy az Egyesült Államokon, Ausztráliában, Kanadában, Mexikóban vagy bárhol másutt tartózkodsz..

A Pixabay licenc alatt engedélyezett Free-Photos „Ocean Wave”

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map