Hogyan nézhetjük meg a YouTube TV-t külföldön VPN segítségével


A YouTube TV manapság az egyik legnépszerűbb streaming televíziós szolgáltatás. Noha a szolgáltatásnak csak néhány éve lehetett, a vezetékvágó TV-rajongók körében gyorsan népszerűvé vált.

A nemzetközi lakosoknak vagy a tengerentúlon látogató amerikai lakosoknak a YouTube TV földrajzilag blokkolja szolgáltatásait, vagyis csak az Egyesült Államok határain belül érhető el..

Ebben a cikkben, Osztom Önnel, hogyan lehet virtuális magánhálózatot (VPN) felhasználni a YouTube tengerentúli megtekintésére az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában, Mexikóban vagy bárhol máshol az Egyesült Államokon kívül.

A virtuális magánhálózat (VPN) új, de ideiglenes IP-címet rendel hozzá a csatlakoztatott eszközhöz, így úgy tűnik, hogy fizikailag egy másik régióban található. Ez lehetővé teszi, hogy úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok határain belül helyezkedik el, még akkor is, ha nem tartózkodsz országon.

A VPN további előnye, hogy az internetes forgalmat egy titkosított alagúton továbbítja, elrejti azt az olyan kívülállókkal szemben, akik figyelni szeretnék az online tevékenységeit..

Ezáltal a VPN tökéletes módon lehetővé teszi az online banki, vásárlási és egyéb online tevékenységeket, még akkor is, ha egy nem védett Wi-Fi hotspothoz csatlakozik egy kávézóban vagy szállodában.

Ehhez a cikkhez, a VPN azon képessége, hogy úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok határain belül tartózkodik, miközben az országon kívül tartózkodik, és a VPN kapcsolat sebessége a legfontosabb jellemző, amelyet fedezem.

Megvizsgáljuk azonban azokat a többi funkciót is, amelyek a VPN-t kötelező elemgé teszik az online eszközkészletben.

A YouTube TV nézése VPN használatával

A VPN használatához a YouTube TV eléréséhez az Egyesült Államokon kívül néhány egyszerű lépés szükséges:

 1. Feliratkozás egy megbízható VPN-szolgáltatóra. (Az ExpressVPN-t használom.)
 2. Telepítse az eszközére a szolgáltató VPN-alkalmazásának legújabb verzióját.
 3. Miután bejelentkezett, válassza ki az Egyesült Államokban található kiszolgálókat (Mint már említettem, különféle helyeket választhat, hogy megnézzék a helyi híreket és a programozást.)
 4. Jelentkezzen be YouTube TV-fiókjába, és élvezze a show-t! Ha vannak problémák, akkor valószínűleg kipróbálnia kell néhány különféle kiszolgálót a hozzáféréshez.

PRO TIPP: MINDEN KÖLTSÉGT nem kell kipróbálni: Azt fogja tapasztalni, hogy a legtöbb VPN-szolgáltató pénz-visszafizetési garanciát kínál. Általában 7 és 30 nap között vannak.

Ez különösen fontos, hogy ne feledje, ha külföldi vakációra vagy üzleti útra megy. A VPN lehetővé teszi a kedvenc műsorokhoz való hozzáférést, és ha visszatér a pénz-visszatérítési garanciaidőhöz, akkor visszatérítést kaphat, ha visszatér az államokba..

Mi a legjobb VPN a YouTube TV külföldi nézéséhez??

A kiterjedt tesztelés eredményeit áttekintve arra következtettem a következő 5 VPN a legjobb a YouTube TV-nek az Egyesült Államokon kívüli nézéséhez. Ha siet, itt van egy összefoglaló:

 1. ExpressVPN: Legfontosabb választásom. A szolgáltatás nagy számú, az Egyesült Államokban található megbízható szervert kínál. A szabály a gyors, titkosított kapcsolatok. Kiváló adatvédelmi adatok és a legszélesebb körű több alkalmazás támogatása plusz.
 2. NordVPN: Az olcsó vezető. A szolgáltatás átlag feletti globális szerver lefedettséget biztosít (rengeteg szerverrel az Egyesült Államokban), kiváló biztonsági és adatvédelmi funkciókat, valamint nagyszerű többplatformos alkalmazástámogatást nyújt..
 3. CyberGhost: Az egyszerűen használható alkalmazás megkönnyíti az USA-alapú kiszolgálók kiválasztását, amelyek közül néhány kifejezetten streaming céljára szolgál. A szolgáltató nagyvonalú 7 egyidejű kapcsolatot engedélyez egyetlen felhasználónévvel.
 4. IPVanish: Nagyszerű az első VPN felhasználók számára. Nincsenek adatkorlátozások vagy sávszélesség-korlátozások. Ez a szolgáltató a VPN szervergazdaságainak tulajdonosa (és ezek közül sok található az Egyesült Államokban).
 5. PrivateVPN: Jól működik számos streaming szolgáltatással, beleértve a YouTube TV-t is. Lehet, hogy a szolgáltató új a színpadon, de gyorsan megérdemelt hírnévre tett szert a jó sebesség és a kiváló szolgáltatás.

Ha több VPN-szolgáltatót kipróbál, akkor rájössz, hogy mindegyiknek megvan a saját erősségei és gyengeségei. Néhány szolgáltató büszke arra, hogy gyors kapcsolatot biztosít, mások pedig a legkiválóbb globális kiszolgálói lefedettséget vagy átfogó többplatformos támogatást nyújtják.

Amikor mérlegeltem a legjobb VPN-ket, amelyeket külföldi YouTube TV-nézéshez használnak, a következő tényezőket vettem figyelembe:

 • Szerverei vannak az Egyesült Államokban.
 • Gyors kapcsolatot kínál
 • Hozzáférést biztosít a YouTube TV-hez és más streaming szolgáltatásokhoz
 • Erős titkosítást biztosít a kapcsolathoz
 • Nem tart naplót az ügyfelek online tevékenységeiről
 • Optimális többplatformos támogatást kínál

Az alábbiakban felsoroltam az öt legjobb VPN-t, amelyek külföldön tartózkodás közben nézhetik a YouTube TV-t:

1. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN az én legfontosabb választásom, hogy tengerentúli hozzáférést nyújtsak az Egyesült Államokban működő YouTube TV streaming televíziós szolgáltatáshoz..

A szolgáltatónak 20 amerikai városban található szerverei vannak, amelyek rengeteg választékot kínálnak Önnek arra nézve, hogy melyik helyi TV-híreket nézheti meg. Mit? Nem szereted ezt csinálni? Talán csak én vagyok.

A gyors csatlakozási sebesség elengedhetetlen ahhoz, hogy a VPN bármilyen streaming szolgáltatással használható legyen, és az ExpressVPN nem okoz csalódást a sebesség osztályon, mivel elegendő sávszélességet biztosít a YouTube TV nagyfelbontású streamjeinek (valamint a Netflixnek) a kezeléséhez..

A magánélet és a biztonság fontos szempont a VPN mérlegelésekor, és az ExpressVPN egyik sem szopja.

A Brit Virgin-szigeteken alapuló VPN-szolgáltatás nemcsak nem tárolja az ügyfelek online utazásainak naplóit, hanem fizetési módként elfogadja a magánélet védelmét szolgáló Bitcoin szolgáltatást. Katonai titkosítást is használ a felhasználói kapcsolatok védelmére.

A YouTube elérhető a legnépszerűbb eszközplatformokon, ideértve a macOS, Windows, iOS és Android rendszereket, valamint a legtöbb játékkonzolt, set-top boxot és intelligens TV-t..

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál az első 4 platformon, és átfogó router-támogatása gondoskodik a többiekről.

A szolgáltató egyszerre 3 csatlakozást tesz lehetővé, ami kényelmesen megegyezik a YouTube TV által engedélyezett egyidejű kapcsolatok számával. (Ha további kapcsolatokat szeretne, használhatja az ExpressVPN útválasztó támogatását az összes csatlakoztatott eszköz egyetlen hozzáférési ponton keresztüli védelmére.)

Előnyök

 • Gyors csatlakozások
 • Kiváló globális szerver lefedettség, rengeteg amerikai szerverrel
 • Csúcsminőségű adatvédelem
 • Jól működik a YouTube TV feloldásának feloldása érdekében
 • Katonai titkosítás a kapcsolatok védelmére

Hátrányok

 • Ára magasabb, mint más szolgáltatóknál

AJÁNLATBAN A YOUTUBE TV KISZERELÉSE: Az ExpressVPN a legjobb választásom. A szolgáltató gyors kapcsolatai zökkenőmentes YouTube TV-video stream-eket biztosítanak. Az Ön személyes adatait és biztonságát védik, és rengeteg amerikai szerver kínál sok választási lehetőséget. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

2. NordVPN

NordVPN logó

A nagy sebességű kapcsolatoknak, az Egyesült Államokban található rengeteg kiszolgálónak, valamint a csúcsminőségű többplatformos támogatásnak és az adatvédelemnek köszönhetően a NordVPN könnyen elérte a 2. helyet ebben a körben..

A szolgáltatónak több ezer szervere van a világ 61 országában. (Ezek százai az Egyesült Államokban találhatók.) Ezek a szerverek megbízható hozzáférést biztosítanak az Egyesült Államokban található YouTube TV-hez, gyors csatlakozást biztosítva a televíziós epizódok streamingjéhez..

A NordVPN a legtöbb YouTube TV alkalmazásplatformot lefedi, natív alkalmazásokkal iOS, Android, Windows és MacOS számára. Az összes alkalmazás biztosítja a gyilkos kapcsoló védelmét és a katonai szintű 256 bites titkosítást.

Azokat a platformokat, amelyek számára az NordVPN nem kínál alkalmazásokat, védeni lehet a szolgáltató útválasztó kompatibilitása révén.

A magánélet védelme nem jelent problémát a NordVPN számára, mivel a szolgáltató szigorú bejelentkezési szabályzatot követ, és nem tart nyilvántartást felhasználóik online utazásairól. Plusz, hogy elfogadja a Bitcoin-t előfizetési fizetésként, azaz a fizetési nyilvántartásait szintén teljesen magánkézben tartják.

Előnyök

 • Szerverek 61 országban (több száz csak az Egyesült Államokban)
 • Rengeteg sávszélesség
 • Katonai szintű titkosítás
 • Olcsó

Hátrányok

 • Az adott kiszolgáló kiválasztása hosszabb ideig tart, mint kellene

KÖLTSÉGVETÉSI LEHETŐSÉG: A NordVPN gyors, megbízható, jól titkosított kapcsolatot biztosít alacsony áron. Noha a szolgáltatónak nem biztos a legjobb globális szerver lefedettsége, jó munkát végez az Egyesült Államokban. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

3. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost elérte a harmadik helyet a listán, köszönhetően a könnyen használható alkalmazásoknak és a gyors kapcsolatok biztosításának..

A CyberGhost globális kiszolgálói lefedettsége nem egészen olyan átfogó, mint a listán szereplők (3700+ szerver több mint 60 országban), de a lefedettség sem a legrosszabb a listán.

A legfontosabb, hogy nagyszámú szerverrel rendelkezik az Egyesült Államok egész területén, közülük sokan kifejezetten streaming céljára szolgálnak. (A streaming -re optimalizált szerverek így vannak megjelölve a kiszolgálók listájában.)

Ezek a szerverek gyors kapcsolatot biztosítanak, így a CyberGhost remekül szolgál a YouTube TV streamingjéhez. A YouTube által biztosított nagyfelbontású adatfolyamok gyorsan és zökkenőmentesen továbbadnak, amikor ezt a VPN szolgáltatást használják.

A CyberGhost jól védi ezeket a kapcsolatokat. A katonai titkosítás és a kill kapcsoló megszakítja az internetkapcsolatot, ha elveszíti a kapcsolatot a CyberGhost szervereivel.

Az adatvédelem ezen szolgáltatás erõs pontja, mivel az önállóan bejelentkezési szabályokat követi, és elfogadja a Bitcoin fizetését az ésszerûen fizetõ előfizetésekért..

A natív alkalmazástámogatás magában foglalja a macOS, iOS, Android, Android TV és Windows platformokat is. A Chrome és a Firefox bővítményei megkönnyítik a YouTube TV elérését a számítógép böngészőjéből.

Ez a szolgáltató nagyvonalú 7 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé egyetlen felhasználónévvel. Ha ennél több eszközt kell védenie, akkor a szolgáltatás sok népszerű útválasztó gyártóval és modellel jól működik.

Előnyök

 • Streaming-optimalizált szerverek
 • Az alkalmazások egyszerűen használhatók
 • Teljesen log-mentes
 • Mindenre kiterjedő biztonsági védelem

Hátrányok

 • Hiányzik a szerver lefedettség sok más szolgáltatóval összehasonlítva

STREAMING-OPTIMIZÁLT USA CSATLAKOZÁSOK: A CyberGhost kiváló lehetőség a YouTube TV-nézők számára. Egy kattintásos védelem is elérhető, csakúgy, mint a streaming -re optimalizált szerverek. Ez a szolgáltató értékeli a biztonságot és a magánélet védelmét. 45 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

4. IPVanish

IPVanish-logo

Az IPVanish a 4. helyet elérte az top 5-ben az egyszerűen használható alkalmazásoknak, a gyors kapcsolatoknak és még sok másnak köszönhetően, ez pedig a legjobb lehetőség az első VPN-felhasználók számára.

Ennek a szolgáltatónak több mint 1200 szervere van, amelyek szétszórtan vannak elosztva a világon, rengeteg szerverrel találhatóak az Egyesült Államokban.

Az IPVanish az összes szerverrel rendelkezik, így a szolgáltatás gyorsan reagálhat, ha problémák merülnek fel. A saját tulajdonban lévő szerverek azt is jelentik, hogy harmadik fél alvállalkozói nem férnek hozzá személyes adataihoz.

Az IPVanish nagyrészt ugyanazokkal az alkalmazásplatformokkal rendelkezik, mint a YouTube TV, natív alkalmazásokkal az iOS, MacOS, Windows, Android és Amazon Fire Stick platformokra. Az összes alkalmazás egy obfuzációs funkciót kínál, amely megnehezíti a VPN-kapcsolat észlelését.

Legfeljebb 6 eszköz csatlakozhat a szolgáltatáshoz egyszerre egyetlen bejelentkezés esetén, és az útválasztó támogatása azt jelenti, hogy korlátlan számú eszközt védhet egyetlen kapcsolaton keresztül.

Az IPVanish titkosított kapcsolata elegendő sebességet biztosít a YouTube TV streaming-igényeinek kielégítéséhez.

Bár a fentiek mindegyike fontos, ez semmit sem jelent, ha a VPN nem védi az Ön személyes adatait. Az IPVanish-et leginkább fedezi, mivel semmilyen naplót nem tart.

Sajnos a szolgáltató nem csinál jó munkát azáltal, hogy fedezi a fizetési adatait, mivel nem fogadja el a Bitcoin vagy más kripto pénznemeket.

Előnyök

 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni
 • Saját tulajdonú és működtetett VPN-kiszolgálók
 • Kiegészítő szolgáltatások a VPN használat elrejtéséhez
 • Legfeljebb 6 egyidejű kapcsolat egyetlen felhasználónévvel

Hátrányok

 • A pénz-visszafizetési garancia mindössze 7 nap
 • Nem fogadja el a Bitcoint

A LEGJOBB ELSŐ SZABAD VPN FELHASZNÁLÓK: Az IPVanish a legjobb VPN lehetőség az első felhasználók számára köszönhetően a könnyen használható alkalmazásoknak, a gyors kapcsolatoknak, valamint a saját tulajdonban lévő és működtetett szervereknek. A szolgáltató pénz-visszafizetési garanciaideje rövidebb, mint a legtöbb VPN-nél, de a 7 naposnak is elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy a szolgáltató jó kipróbálást kapjon..

5. PrivateVPN

PrivateVPN logó

A PrivateVPN bejutott az utolsó 5-ösbe gyors csatlakozási sebességének, csúcsminőségű adatvédelmének és kiváló többplatformos támogatásának köszönhetően.

A PrivateVPN nem volt olyan hosszú, mint sok versenytársa, de gyorsan megszerezte a kiváló szolgáltatás hírnevét.

Igaz, hogy a szolgáltató globális kiszolgálói lefedettsége más szolgáltatókhoz képest korlátozott (59 országban csak 80 szerverrel rendelkezik), de a szolgáltatás jó munkát végez az Egyesült Államok lefedésében (14 szerver az Egyesült Államokban, Atlanta környékén elosztva, Chicago, New York, Phoenix és más városok.)

A magánélet tiszteletben tartja a PrivateVPN-t, mivel a szolgáltató nem tart nyilvántartást felhasználóik online tevékenységeiről, és szolgáltatásaiért örömmel elfogadja az ultra-magán Bitcoin kriptovalutát..

A szolgáltatás kiváló csatlakozási sebességet biztosít, könnyen meghaladva a YouTube TV rendszerkövetelményeit. A HD televíziós adatfolyamok gyorsan elindulnak és dadogásmentesek.

A Windows, Mac, iOS és Android platformokra vonatkozó alkalmazásokat lefedte. Ráadásul a Kodi-felhasználók örömmel hallják, hogy a szolgáltató kiegészítőt kínál a népszerű médiaalkalmazáshoz. Az összes alkalmazás katonai szintű titkosítást használ a kapcsolat védelme érdekében.

A szolgáltatás jól működik a különféle router-gyártókkal és modellekkel is. Ráadásul a szolgáltató akár hat eszköz csatlakoztatását is lehetővé teszi ugyanazon hitelesítő adatok használatával.

Előnyök

 • Jól védett csatlakozások
 • "Nincs napló" adatvédelem
 • A többplatformos támogatás tartalmaz egy kiegészítőt a Kodi számára

Hátrányok

 • A globális szerver lefedettség javulást jelenthet
 • Nincs napi 24 órás ügyfélszolgálat

MEGBÍZHATÓ, GYORS HOZZÁFÉRÉS: A PrivateVPN gyors, jól védett kapcsolatokat, valamint legfelső szintű adatvédelmi védelmet biztosít. A Kodi opció plusz a videó szerelmeseinek. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a YouTube TV nézéséhez?

Persze, ez valószínűleg működni fog, de ugyanolyan élvezetes lehet, mint a VHS kazetta ötödik generációs példányának nézése. (Igen, öreg vagyok.)

Ezenkívül veszélyeztetheti az online adatvédelmet egy ingyenes VPN használatával bármely online tevékenységhez.

Még az „ingyenes” VPN-knek is kell pénzt keresniük, hacsak más okból, mint a szerver helyiségében világítani. Ez azt jelenti, hogy pénzt keresnek más módon is, mint az előfizetés díja.

Néhány „ingyenes” szolgáltató érmékkel az online szokásainak naplóit adja el a hirdetőknek és más érdekelt feleknek. Mások nyomkövető sütiket vagy hirdetéseket fecskendezhetnek be a böngészési munkamenetbe.

Azt is észreveszi, hogy sok olyan VPN-szolgáltató, amely ingyenesen kínálja szolgáltatásait, szigorú korlátozásokat vezet be az említett szolgáltatások használatára.

Előfordulhat, hogy a kiszolgálóra való csatlakozás előtt várnia kell egy sorban. Ezután rájön, hogy a szerverkapcsolat lehetőségei csak néhányra korlátozódnak, a kiválasztott szerverek közül.

Természetesen az a dolog, hogy eldönti, hogy kipróbál-e egy „ingyenes” VPN szolgáltatást. Készülj fel azonban csalódásra, ha igen.

Hogyan férhetek hozzá a YouTube TV-hez VPN segítségével?

A YouTube TV élő streaming TV-tartalmát földrajzilag csak az Egyesült Államok nézőire lehet korlátozni. Ez azt jelenti, hogy egy amerikai alapú IP-címet kell használnia.

Ha az Egyesült Államok határain kívül tartózkodik, töltse le kedvenc VPN-alkalmazását és válasszon egy amerikai VPN-kiszolgálót. Ez eszközhöz rendel egy IP-címet, amely az Egyesült Államokban található, lehetővé téve a hozzáférést a YouTube TV-hez.

Felhívjuk figyelmét, hogy a YouTube TV-nek havonta 40 USD előfizetésre van szüksége a szolgáltatás streaming televíziós tartalmának megtekintéséhez. Ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre.

Mi mást tehetek VPN-sel??

A VPN feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását és megóvhatja a kapcsolatot a kíváncsiskodó szemtől.

A VPN a rendelkezésre álló legjobb módszer a streaming szolgáltatások és a játékkiadók által a földrajzilag blokkolt tartalmakhoz való hozzáféréshez. Ide tartoznak az olyan streaming szolgáltatások, mint például Netflix vagy Hulu.

A VPN titkosítást is használ a védje meg online tevékenységeit a megfigyeléstől az ISP, a kormány és az a hacker, aki a következő asztalnál ült a Starbucksban. Ez különösen akkor hasznos, ha nyilvános Wi-Fi-hozzáférési pontokat használnak az internethez való kapcsolódáshoz, tevékenységüket nyitva hagyva más felhasználók számára..

Következtetés

Nincs oka elmulasztani egyik kedvenc YouTube TV-műsorát, miközben az Egyesült Államokon kívül tartózkodik Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában, Mexikóban vagy bárhol másutt, annak a hozzáférésnek köszönhetően, amelyet a VPN szolgáltatók, például az ExpressVPN és mások adhatnak neked.

Az Asi24 „YouTube TV” licence, a Pixabay licenc alatt van engedélyezve

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − 80 =

map