Hur man tittar på Channel 4 online (alla 4) utomlands med en VPN


När du besöker strömningstjänsten All 4 (tidigare 4OD) från utlandet, kommer du att märka att åtkomst är blockerad för alla utanför Storbritannien. Jag visar dig hur du kan titta på alla 4 utomlands i Spanien, USA, Australien, Kanada eller någon annanstans.

Alla fyra geobegränsar dess innehåll så att det bara är tillgängligt för användare i Storbritannien. Detta hjälper till att hålla företaget på rätt sida av lagen med programlicensavtal och censurregler i andra länder runt om i världen.

Men för att avmarkera alla 4 från var som helst, inklusive Spanien, USA, Australien och Kanada, kan tittarna helt enkelt registrera sig hos en VPN-leverantör för att lura All 4-webbplatsen eller appen att tro att du är belägen i Storbritannien.

Den här metoden kommer att kringgå alla fyra begränsningar för internationella tittare som ligger nästan var som helst i världen.

I den här artikeln tittar jag på de bästa VPN: n för alla 4 och leder dig genom en steg-för-steg-guide om hur man kan titta på denna tv-plattform på begäran utomlands med hjälp av en VPN.

Hur man tittar på Channel 4 (All 4) utomlands med en VPN

Följ dessa steg för att få tillgång till allt 4-innehåll.

 1. Ladda ner och installera ett VPN som fungerar med Alla 4. Jag rekommenderar ExpressVPN.
 2. Öppna VPN-appen på din enhet och anslut till en server i Storbritannien.
 3. Rensa dina kakor och webbläsarens cache för att säkerställa att information från tidigare surfningssessioner tas bort.
 4. Starta alla 4 och njut av strömmarna var som helst.

Men hur vet du vilket VPN som passar dig?

Vad är den bästa VPN för alla 4?

Om du reser utomlands och vill komma åt alla 4 i Spanien, USA, Kanada, Australien eller någon annanstans, är ditt bästa alternativ att registrera dig för ett Virtual Private Network (VPN) först.

Varje VPN-leverantör erbjuder olika fördelar, och inte alla VPN skapas lika. När du letar efter ett VPN för att titta på alla 4 utomlands är det värt att tänka på faktorer som hastighet, säkerhet, integritet och användarvänlighet innan du registrerar dig.

Jag kommer att förklara mer exakt varför jag valde varje VPN för alla 4 på den här listan senare, men om du har bråttom, här är en snabb sammanfattning av de bästa VPN: erna för att se alla 4 utomlands:

 1. ExpressVPN: Mitt toppval för alla 4. ExpressVPN är en etablerad VPN-leverantör som utmärker sig för att avblockera geo-blockerat innehåll, till exempel Alla 4. Ger robust säkerhet tillsammans med utmärkta hastigheter. 30-dagars återbetalningsgaranti.
 2. NordVPN: Denna VPN-leverantör har ett av de största servernätverket runt, och det inkluderar över 680 servrar som ligger i Storbritannien ensam. Poängsätter bra med säkerhet och hastighet också.
 3. Cyberghost: Budgetvänligt VPN med växande servernätverk. Snabba brittiska servrar avblockerar alla 4 från olika länder runt om i världen.
 4. IPVanish: En snabb VPN-tjänst som tillåter åtkomst till alla 4 strömmar och erbjuder bra multi-plattformsstöd och starka säkerhetsfunktioner.
 5. PrivateVPN: Mindre VPN-nätverk, men det packar in många bra sekretessfunktioner och kan avblockera alla 4 från de flesta platser.

För att hjälpa dig att välja det bästa VPN för alla 4 har jag letat efter tjänster som uppfyller följande kriterier:

 • Möjlighet att avmarkera allt 4-innehåll
 • Flera brittiska servrar att ansluta till
 • Anslutningar som ger snabba och stabila TV-strömmar
 • Hög standard för kryptering och integritet
 • Inga användarloggar som kan identifiera dig

Baserat på kriterierna ovan är här min lista över de bästa VPN: erna för alla 4:

1. ExpressVPN

ExpressVPN-logotyp

ExpressVPN är ett utmärkt val för att avblockera alla fyra strömmar.

Tjänsten har ett omfattande servernätverk, som består av 3 000+ VPN-servrar på 160 VPN-serverplatser i 94 länder.

Denna VPN-leverantör har för närvarande 7 serverfarter baserade i Storbritannien, vilket ger användarna val när det gäller att ansluta till en server som kan avblockera alla 4. Om du är intresserad av andra streamingtjänster kan ExpressVPN avblockera Netflix, BBC iPlayer och Amazon Prime video också.

Jag har hittat ExpressVPN levererar utmärkt online-strömning på nätet, med snabba hastigheter som bara visar en minimal nedgång från en fullständig ISP-anslutning.

ExpressVPN uppfyller också lätt mina kriterier för stark kryptering och andra säkerhetsfunktioner. Det finns 256-bitars AES-kryptering i militär klass, en internet-kill-switch och DNS / IPv6-läcksskydd.

Sekretess garanteras tack vare att tjänsten inte har några identifierbara loggar och din riktiga IP-adress inte registreras.

ExpressVPN erbjuder användarvänliga appar för Android, iOS, macOS och Windows, samt stöd för Linux och vissa trådlösa routrar. En prenumeration ger dig 3 samtidiga anslutningar till VPN-nätverket.

Fördelar

 • 7 brittiska servrar som kan avblockera allt 4-innehåll
 • Snabba hastigheter för streaming Alla 4
 • Utmärkt säkerhets- och sekretessfunktioner
 • Registrerar inga identifierbara personuppgifter
 • Appar för alla större plattformar

Nackdelar

 • Något högre kostnad än andra leverantörer

BÄSTA VPN FÖR ALLA 4: ExpressVPN är mitt val nr 1 för streaming av alla 4. Tjänsten erbjuder ett bra utbud av servrar, inklusive 7 i Storbritannien som kan avblockera alla 4 tjänster och ett antal andra streamingwebbplatser. Stark kryptering garanterar din integritet och säkerhet online. Dess 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti gör att du kan testa tjänsten riskfri.

2. NordVPN

NordVPN-logotyp

NordVPN har ett omfattande servernätverk med över 5 000 servrar i 60 länder runt om i världen.

Det finns över 680 brittiska servrar tillgängliga att ansluta till, så jag tvekar inte att föreslå NordVPN för att blockera alla 4 och andra brittiska strömningstjänster.

Det kan vara tröstande att veta att NordVPN inte är en nykomling på VPN-marknaden och har levererat sina tjänster i över ett decennium.

Under den tiden har leverantören byggt upp en imponerande produkt som inkluderar bra hastigheter för direktuppspelning av video online, med även HD-videoströmmar som stöds.

NordVPN levererar också säkerhet. Användare omfattas av 256-bitars kryptering, DNS-läckskydd och en internet-kill-switch.

Den här tjänsten lagrar ingen personlig identifierbar information, och företaget följer en noll-loggar policy, så din integritet hålls intakt.

Android, iOS, Windows och MacOS täcks med användarvänliga appar som är lätta att ladda ner och installera. NordVPN tillåter 6 samtidiga anslutningar, så att flera enheter kan täckas samtidigt.

Fördelar

 • Över 480 servrar i Storbritannien.
 • Avblockerar alla 4 och Netflix
 • Ingen-loggar policy
 • 6 samtidiga anslutningar

Nackdelar

 • Desktop-appen är inte alltid pålitlig

BÄSTA BUDGET VPN: NordVPN är min bästa budget-VPN. Med bra hastigheter, ett stort servernätverk och solid säkerhet och integritet är NordVPN ett av de bästa valen för att strömma alla 4. Inkluderar en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

3. CyberGhost

CyberGhost-logotyp

CyberGhost har ett nätverk med över 3 700 servrar i 60 länder runt om i världen.

Leverantören har över 400 servrar baserade i Storbritannien, så CyberGhost uppfyller enkelt våra kriterier för att kunna avmarkera alla 4 och ha flera servrar att ansluta till i Storbritannien.

Hastigheterna är utmärkta, och detta är bara ett av anledningarna till att jag gärna rekommenderar denna VPN för att streama TV online. Även om du vill titta på alla 4 program i HD, har du inga problem med denna VPN.

CyberGhost låter dig ansluta till en specifik server eller låta tjänsten tilldela dig den mest lämpliga anslutningen baserat på den uppgift du har i åtanke - titta på TV, strömma, surfa på internet säkert och mer.

Tjänsten använder 256-bitars kryptering, inkluderar en internet-kill-switch och har en policy utan loggar, så din information hålls säker hela tiden.

Appar är tillgängliga för alla stora plattformar, och detta inkluderar både Android och iOS, plus stationära klienter för Windows och Mac. Linux och vissa routrar kan konfigureras manuellt.

Fördelar

 • Över 400 brittiska servrar som enkelt kan avblockera alla 4
 • Specialiserade servrar för snabb strömning
 • Budget VPN med bra säkerhetsfunktioner

Nackdelar

 • Erbjuder inte lika mycket kontroll över avancerade funktioner som andra VPN: er

STOR VÄRDE: CyberGhost är ett VPN-värde med mycket bra hastigheter. Ett anständigt antal brittiska servrar gör detta till ett bra alternativ för att blockera allt 4 och annat brittiskt innehåll som är blockerat utomlands. 45-dagars återbetalningsgaranti.

4. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish gör min lista för strömmande alla 4 utomlands på grund av dess supersnabba anslutningshastigheter, som bara tappar något från hela ISP-anslutningshastigheter och kan stödja HD-video.

Leverantörens nätverksstorlek är också rimlig och består av över 1 200 servrar i över 60 länder, vilket innebär att användare kan avblockera alla 4 strömmar och annat blockerat innehåll från ett bra antal platser.

Tjänsten har för närvarande över 100 servrar belägna i Storbritannien, och även om det är mindre än vissa andra VPN-leverantörer på den här listan, finns det fortfarande mer än tillräckligt med val för att ansluta till All 4, så det uppfyller våra behov.

Krypteringsstandarder mer än uppfyller mina kriterier, med 256-bitars kryptering militär aktiverad som standard. Andra praktiska säkerhetsfunktioner inkluderar DNS-läckageskydd, en dödsbrytare och en omfattande policy för loggföring.

Med appar för Android, Windows, iOS och MacOS är det enkelt att installera och använda VPN på de flesta enheter. Användare kan manuellt konfigurera tjänsten så att den fungerar med Linux och vissa routrar. Dessutom är IPVanish en av få leverantörer som har en Amazon Fire TV-app.

IPVanish tillåter 10 enheter att ansluta på en gång, vilket är mer än de flesta leverantörer erbjuder som standard. Leverantören erbjuder också en 7-dagars återbetalningsgaranti.

Fördelar

 • Avblockerar alla 4 med över 100 servrar i Storbritannien.
 • Amazon Fire TV stick-app
 • Tillåter upp till tio enheter att ansluta på en gång

Nackdelar

 • 7-dagars återbetalningsgarantiperiod är kortare än de flesta VPN: er
 • Korttidsabonnemangsplaner är dyrare än hos andra leverantörer

UPP TILL 10 ENHETER: IPVanish är ett bra alternativ för upptagna hushåll som vill ansluta flera enheter på en gång. Enkel att installera och använda med alla 4. 7-dagars återbetalningsgaranti är kort jämfört med konkurrenter.

5. PrivatVPN

PrivatVPN-logotyp

PrivateVPN kan ha ett litet nätverk med över 150 servrar, men det når ändå till 60 länder, vilket ger god tillgång till ett antal geo-blockerade webbplatser och strömmningstjänster.

Med 6 brittiska servrar i London och Manchester finns det tillräckligt med val för användare som vill ansluta och komma åt alla 4 från utlandet.

Medan det mindre nätverket kan vara i en nackdel jämfört med andra på den här listan, tycker jag fortfarande att dess utmärkta funktioner gör PrivateVPN värt att rekommendera.

Det ger otroliga hastigheter, med stöd för HD-videoströmmar, vilket ger en bra tittarupplevelse.

PrivateVPN gör säkerhet till en av de viktigaste prioriteringarna och det visar. Kryptering är tillgänglig i 256-bitars kod av militär kvalitet, förutom en internet-kill-switch och DNS-läckskydd.

Leverantören tar också integriteten på allvar och håller en policy som inte loggar så att din online-aktivitet inte kan spåras.

Det finns appar för Windows, MacOS, iOS och Android, plus varje prenumeration möjliggör 5 samtidiga anslutningar till VPN.

Fördelar

 • Avblockerar alla 4
 • Snabba videoströmningshastigheter
 • Håller inga loggar över onlineaktiviteter

Nackdelar

 • Litet servernätverk
 • Endast 6 brittiska servrar att välja mellan

STOR HASTIGHET: PrivateVPN är ett bra val för att strömma alla 4 tack vare snabba hastigheter och bra sekretessfunktioner. Litet servernätverk jämfört med andra VPN men erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Vad visar jag kan titta på med alla 4?

Alla 4 tillåter användare att titta på ett antal program från Channel 4-nätverket av kanaler. Några av de mest populära programmen som finns tillgängliga inkluderar:

 • Derek
 • Storslagna mönster
 • Peep Show
 • Bussresa
 • Första datum
 • Fantastiska utrymmen
 • De ouppdaterade
 • The Great British Bake Off
 • 8 av tio katter
 • Ät middag med mig

Användare kan titta på sina favoritprogram från hela nätverket på begäran och bläddra efter program efter sändningsdatum. Det finns också tillgång till musikvideor via 4Music och ett utmärkt val av filmer via Film4.

Kan jag använda ett gratis VPN för att komma åt alla 4?

Gratis VPN: er kan vara mycket frestande, men att välja åtkomst till blockerat innehåll på detta sätt kommer sannolikt att vara något du snart kommer ångra.

Att använda gratis VPN är vanligtvis en mycket frustrerande upplevelse.

Det kan vara svårt att få pålitliga anslutningar på grund av ett begränsat antal tillgängliga servrar och överanvändning och överbelastning av trafik på servrarna du kan ansluta till. Resultatet är långsamma hastigheter, långsam buffring och lägre bild- och ljudkvalitet, om du kan få anslutning alls.

Krypteringsstandarder är också en oro, eftersom gratis VPN-leverantörer kanske inte gör mycket för att skydda dig mot hot på nätet, exponera din online-aktivitet eller sälja dina data till annonsörer.

Av de skäl som anges ovan rekommenderar jag alltid att du betalar för en högkvalitativ VPN för att säkerställa bästa möjliga strömningsupplevelse och online-säkerhet.

Slutsats

Även om det kan tyckas svårt att titta på dina favoritprogram utomlands när de automatiskt blockeras av nätverk och onlinetjänster som Alla 4, är det uppenbart att en VPN kan hjälpa till att spärra TV-strömmar från nästan var som helst i världen.

För alla som letar efter den perfekta VPN-enheten för att titta på Channel 4 och All 4 från Australien, USA, Kanada, Spanien eller någon annanstans, rekommenderar jag ExpressVPN för den bästa totala upplevelsen.

“Titta på TV online” av Gerd Altmann licensierad enligt Pixabay License

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 15 = 18

map