Hva er den beste VPN-en for Apple TV i 2020?


Apple TV er Apples populære oppføring i kategorien video streaming-enhet. Enheten tilbyr muligheten til å streame video og lyd, spille spill og til og med bestille en Papa John's pizza via din HD-TV eller 4K-TV.

Mye av streaminginnholdet som er tilgjengelig på Apple TV er geografisk begrenset. Imidlertid er det en måte å unngå disse veisperringene for virtuelt innhold.

Et virtuelt privat nettverk (VPN) er den beste måten å få tilgang til få tilgang til blokkerte innhold, muliggjort av sin evne til å få det til å se ut som om en bruker er lokalisert i et annet land.

En VPN kan “forfalske” plasseringen til en bruker ved å tilordne enheten sin en ny, midlertidig IP-adresse. Dette gir deg tilgang til online innhold som er blokkert i regionen din.

Hvis du for eksempel vil se BBC iPlayer-innhold, kan en VPN få det til å se ut som om du kobler deg til tjenesten innenfra i Storbritannia..

En VPN også krypterer internettforbindelsen din, beskytte dine online aktiviteter fra nysgjerrige øyne fra tredjepart, for eksempel hackere eller din ISP.

Når du vurderer VPN-er for Apple TV, er følgende faktorer viktigst: global serverdekning, tilkoblingshastigheter, sikkerhet og personvern, så vel som tilgjengeligheten av forhåndskonfigurerte rutere (da det ikke er noen opprinnelige Apple TV-apper tilgjengelig fra noen VPN-leverandør) ).

Beste VPN-er for Apple TV

Jeg satte alle mine favoritt VPN-leverandører gjennom streng testing, og disse 5 VPN-ene fungerte best med Apple TV:

  1. ExpressVPN: Gir optimal ruterstøtte og forhåndsinnstilte ruteralternativer. Omfattende global serverdekning sikrer tilgang til innhold, og leverandørens tilkoblingshastigheter kan håndtere strømmer fra alle apper på Apple TV.
  2. NordVPN: Kryptering i militær klasse beskytter raske tilkoblinger og gir sikker tilgang til favorittinnholdet ditt. Global serverdekning kan være bedre, men bør fortsatt være opp til de fleste seernes behov.
  3. CyberGhost: Leverer de raskeste hastighetene på denne listen, leverer denne leverandøren routeroptimaliserte beskyttelse til en lav pris.
  4. IPVanish: Eier og drifter VPN-serverne sine, og legger enda et beskyttelseslag mellom deg og de nysgjerrige netværkene. Hurtige tilkoblinger og optimal sikkerhetsbeskyttelse er regelen her.
  5. Surfshark: Denne leverandøren leverer HD-kompatible, godt beskyttede tilkoblinger. Selv om serverdekningen kan støte, vil den være tilstrekkelig for de fleste bruksområder. Tilbyr en noe uvanlig ubegrenset policy for samtidig tilkobling.

Husk når du leser disse mini-vurderingene som forhåndskonfigurerte rutere er viktige, ettersom ingen opprinnelige VPN-apper er tilgjengelige for Apple TV.

Dette betyr at brukere må enten konfigurere sin nåværende ruter for å bruke en VPN (hvis den er kompatibel) eller kjøpe en forhåndskonfigurert ruter.

Jeg evaluerte og rangerte de beste Apple TV VPN-ene ved å bruke følgende kriterier:

 • Omfattende global serverdekning
 • Rask nok tilkoblinger for HD og 4K HDR-strømmer
 • Topp kundesupport
 • Sterk beskyttelse av personvern og sikkerhet
 • Tilgjengeligheten til forhåndskonfigurerte VPN-rutere

Her er listen over de 5 viktigste VPN-ene for bruk med Apple TV.

1. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN er Apple of my eye når det gjelder den beste VPN-en til bruk med Apple TV. Tilbyderen tilbyr omfattende global serverdekning, raske tilkoblinger og topp kundesupport.

Tilbyderen har stasjonert over 3000 VPN-servere i 94 land jorden rundt. Dette garanterer nesten at du får tilgang til det geo-blokkerte innholdet du vil, inkludert fra så populære strømmetjenester som Netflix, Hulu, BBC iPlayer og mer.

ExpressVPN gir noen av de raskeste tilkoblingshastighetene i denne samlingen av leverandører, og leverer kraften til enkelt å følge med HD og 4K HDR-innholdet som tilbys av tjenester på Apple TV.

Du kan overspeile dine favoritt-TV-serier takket være ExpressVPNs mangel på båndbreddebegrensninger og datakap.

Tilbyderens omfattende kundesupport inkluderer 24/7 live support chat, et søkbart supportbibliotek, e-poststøtte og et sporingssystem for supportbilletter.

ExpressVPN gir kryptering på militært nivå for din internettforbindelse. I tillegg fører tjenesten absolutt ingen logger over dine online aktiviteter og aksepterer Bitcoin som betaling.

Selv om ingen innfødte VPN-apper er tilgjengelige for Apple TV, tilbyr ExpressVPN naturlige apper for de mest populære enhetene (inkludert Windows, iOS, macOS, Android, Linux og Amazon Fire TV-enheter) og gir instruksjoner for bruk av deres servicereuter.

Forhåndskonfigurerte rutere er tilgjengelige hvis du vil hoppe over hele konfigurasjonsprosessen.

Du kan også bruke ExpressVPN-er MediaStreamer DNS-tjeneste for å få tilgang til blokkerte innhold på Apple TV og andre direktesendte streamingbokser, om enn uten kryptert beskyttelse av tjenestens VPN-dekning.

Pros

 • Utmerket global serverdekning
 • Tilkoblingshastigheter som enkelt kan håndtere HD-video
 • Utmerket kundesupport
 • Topp sikkerhet og personvern
 • Tilbyr forhåndskonfigurerte rutere

Ulemper

 • Dyrere enn andre tilbydere

BESTE VPN FOR APPLE TV: ExpressVPN er mitt topp valg for bruk med Apple TV. Tilbyderen tilbyr raske tilkoblinger og bred serverdekning, og ruterstøtte gjør det enkelt å bruke tjenesten deres med Apple TV. 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

2. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN er mitt # 2 valg for Apple TV VPN-beskyttelse på grunn av HD- og 4K-kompatible tilkoblinger, god kundestøtte og utmerket personvern og sikkerhetsdekning.

NordVPNs globale serverdekning ligger et sted midt i VPN-bransjen, med nesten 5.200 servere stasjonert i 60 land. Denne dekningen er tilstrekkelig til å fjerne blokkeringen av det meste av det globale innholdet du kan ha øye med, inkludert Netflix, BBC iPlayer og Hulu.

NordVPNs tilkoblingshastigheter er lett opp til hastighetskravene for HD- og 4K-innhold. Tilbyderen pålegger ingen båndbreddebegrensninger eller datakap på forbindelsene.

Kunden er konge på NordVPN, med 24/7 support chat, e-post support og en søkbar kunnskapsbase tilgjengelig.

Personvern og sikkerhet er også NordVPNs topp prioritet, da det gir 256-biters krypterte tilkoblinger og følger a streng no-logs policy. Et betalingsalternativ for Bitcoin avrunder personvernet.

Tilbyderen mangler en innfødt Apple TV-app (som alle VPN-er på denne listen), men den tilbyr native apper for mest populære enheter (inkludert Windows, iOS, macOS, Android, Linux og Android TV-enheter), og dens omfattende ruterkompatibilitet sikrer at Apple TV og alle andre tilkoblede enheter blir dekket. Forhåndskonfigurerte rutere er også tilgjengelige.

Brukere kan også dra nytte av NordVPN-er Smart Play DNS-tjeneste, som gir tilgang til blokkerte innhold, men ikke inkluderer kryptering av tjenestens VPN-tilbud.

Pros

 • Servere i 61 land over hele verden
 • HD- og 4K-klare tilkoblinger
 • Prisgunstige
 • Utmerket personvern og sikkerhetsdekning

Ulemper

 • Apper kan være mer brukervennlige

BEST FOR BUDGET: NordVPN er det beste alternativet for verdisinnede Apple TV-eiere som heller vil bruke pengene sine på filmer enn VPN-dekning. Høyt poeng inkluderer 4K-klare forbindelser og utmerket kundestøtte. 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

3. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost sitter godt i midten av denne 5-veis konkurransen, og gir utmerkede tilkoblingshastigheter, anstendig global serverdekning og utmerket sikkerhet og personvern..

Denne leverandørens globale serverdekning består av nesten 3 700 servere i 59 land rundt om i verden. CyberGhosts serverdekning er omfattende nok til å gi tilgang til mye geo-blokkert innhold, for eksempel Netflix, Hulu og BBC iPlayer.

CyberGhosts tilkoblingshastigheter er de raskeste i denne topp 5, gir god fart for å tillate å se på din favorittflick i sin fulle 4K HDR-glans. Ingen båndbredde eller datakapsler betyr at du kan binge til hjertets innhold.

CyberGhosts kundesupport inkluderer live support chat, et søkbart supportbibliotek og et supportbillettsystem.

Online sikkerhet vil være det minste av bekymringene dine når du er koblet til CyberGhosts VPN-servere, ettersom leverandøren beskytter forbindelsen din med kryptering av militær karakter.

Ditt personvern er godt beskyttet når du bruker denne leverandøren, ettersom den følger en streng retningslinjer for ikke-logger og godtar Bitcoin for å beskytte abonnementsbetalingsinformasjonen.

Som vanlig for denne oppstillingen, tilbyr CyberGhost ikke en Apple TV-app, selv om den tilbyr apper for Windows, iOS, macOS, Android, Linux, Amazon Fire TV og Android TV enhetsplattformer.

CyberGhost fungerer bra med en rekke rutermarkeringer og modeller, og forhåndskonfigurerte rutere er tilgjengelige.

Pros

 • Global serverdekning gir bred tilgang til innhold
 • Raske tilkoblinger = jevn 4K-streaming
 • Forhåndskonfigurerte rutere tilgjengelig
 • Ingen logger og godtar Bitcoin

Ulemper

 • Ingen drepebryterbeskyttelse tilgjengelig for rutere

BEST FOR 4K HDR-VISERE: CyberGhost er det beste valget på denne listen for Apple TV-brukere som krever 4K HDR-versjoner av favorittfilmene sine. Forhåndskonfigurerte rutere gjør CyberGhost til en enkel måte å få koblet raskt på. 45-dagers pengene tilbake-garanti uten risiko.

4. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish fyller ut denne oppdateringen takket være tilkoblingshastigheter over gjennomsnittet, utmerket ruterstøtte og førsteklasses sikkerhet.

IPVanish er den eneste leverandøren på denne listen til eier og drifter VPN-serverfarmer, legge til et ekstra lag med sikkerhet ved å sikre at ingen tredjepartsoperatører har tilgang til serverne sine. Driften deres utgjør 1 300 servere i over 50 land.

Dessverre blokkerer leverandøren ikke Netflix i andre land, men den kan åpne tilgang til andre tjenester, inkludert BBC iPlayer, HBO Now, Amazon Prime Video og Sling TV.

IPVanish tilbyr tilkoblinger som er enkle å strømme HD-innholdet som strømmer ut fra Apple TV. Tilbyderen pålegger ikke båndbreddebegrensninger eller datakapsler på tilkoblingene.

Tilbyderens kundesupport tilbyr utmerket støtte, med e-poststøtte, 24/7 live support chat og et søkbart kunnskapsgrunnlag.

Selv om leverandøren ikke holder betalingsinformasjonen din skjult på grunn av mangelen på et betalingsalternativ for cryptocurrency, trenger du ikke å bekymre deg for at dine online reiser blir sporet takket være IPVanishs retningslinjer for ikke-logger.

VPN-tilkoblingen din blir kryptert ved hjelp av kryptering av militær karakter, slik at ingen kan se over skulderen mens du betaler regningene, handler online eller gjør andre online aktiviteter.

Selv om IPVanish ikke har en egen Apple TV-app tilgjengelig, gir den apper for Windows, iOS, macOS, Android, Linux og Amazon Fire TV-plattformene. Det tilbyr omfattende ruterkompatibilitet, og forhåndskonfigurerte rutere er også tilgjengelige.

Pros

 • Forhåndskonfigurerte rutere tilgjengelig
 • Eier og drifter sine VPN-servere
 • Topp kundesupport

Ulemper

 • Kort pengene-tilbake-garantiperiode
 • Mangler betalingsalternativer for cryptocurrency

MEST SIKKT VPN: IPVanish holder ting nær sin vest med sine eide og opererte servere, og tilbyr utmerket sikkerhet for kundene. De kan forbedre personvernet med et privat betalingsalternativ. 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

5. Surfshark

SurfShark-logo

Surfshark gjør det til topp 5 på grunn av sine godt beskyttede tilkoblinger, utmerkede muligheter for å fjerne blokkering av innhold og optimal personvern.

Selv om 500+ servere stasjonert i 50+ land ikke akkurat er de beste, er serverfarmerne sine godt plassert, og tilbyr utmerkede muligheter for å fjerne blokkering av innhold for de fleste strømleverandørene med apper på Apple TV, inkludert Netflix, Hulu og BBC iPlayer.

Surfshark leverer tilkoblingshastigheter langt over kravene til å levere HD-video. Avhengig av de vanlige tilkoblingshastighetene dine, kan de være opptil 4K streaming.

Kundestøtte består av 24/7 live support, sammen med et kontaktskjema og et søkbart bibliotek med vanlige spørsmål, noe som gir en omfattende support.

Kryptering i militær klasse holder dine online seervaner trygge mot nysgjerrige øyne. I mellomtiden er det ingen som kan spore historien til reisene dine på nettet takket være tjenestens retningslinjer for "ingen brukerlogger". Du kan også bruke Bitcoin for å beskytte betalingspostene dine.

Som vanlig er ingen app tilgjengelig for Apple TV-plattformen, men Surfshark tilbyr apper for Windows, iOS, macOS, Android, Linux og Amazon Fire TV-enheter. Du kan også bruke Surfshark med mange merker av rutere, og klare-til-gå-rutere er også tilgjengelig.

Tilbyderen tilbyr også en smartDNS-funksjonen som gir deg tilgang til blokkert innhold, men mangler den krypterte beskyttelsen som tilbys av leverandørens VPN-tjeneste.

Hvis du har et stort antall andre enheter i familien din, som jeg gjør, vil du være glad for å vite at leverandøren tillater det ubegrensede samtidige tilkoblinger på et enkelt sett med påloggingsinformasjon.

Pros

 • Åpner tilgang til innhold i mange land
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Topp sikkerhet og personvern

Ulemper

 • Global serverdekning kan stå å forbedre
 • Tilkoblingshastigheter, selv om de er tilstrekkelige, kan være bedre

UBegrenset beskyttelse: Til tross for et noe lavt antall servere, kan Surfshark fremdeles levere nesten alt innholdet du noen gang vil ha til Apple TV. Ubegrensede samtidige tilkoblinger betyr at ikke alle må se på den samme tingen. 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Slik bruker du Apple TV med en VPN

Å forbedre Apple TV-visningssesjonen din ved å bruke en VPN kan virke noe skremmende i starten, men det er faktisk rimelig enkelt å gjøre:

 1. Abonner først på en VPN.
 2. Sett opp VPN på en kompatibel ruter (eller kjøp en forhåndskonfigurert ruter).
 3. Velg en VPN-server som ligger nærmest streaminginnholdet du vil ha tilgang til.
 4. Forsikre deg om at Apple TV er koblet til den VPN-beskyttede ruteren.
 5. Ta tak i popcornet og begynn å strømme!

Er en gratis VPN et godt alternativ for bruk med en Apple TV?

Jeg oppfordrer deg på det sterkeste til ikke å prøve å bruke en “gratis” VPN med Apple TV.

For det første krever de fleste gratis leverandører at du bruker appene sine og ikke tilbyr en Apple TV-app eller ruterkompatibilitet. Slik er det kanskje ikke engang mulig å bruke en.

Selv om du på en eller annen måte kan koble ruteren til en gratis VPN-leverandør ved hjelp av en OpenVPN-tilkobling, lar mange leverandører bare gratis brukere få tilgang til et begrenset antall servere, noe som bremser ting for mye for strømming.

I tillegg er gratis VPN-er kjent for gass ​​brukernes tilkoblinger og ilegge datakapsler for deres bruk. Heller ikke er optimale for strømming.

I tillegg tjener de fleste “gratis” VPN-leverandører pengene sine ved å spore brukernes online aktiviteter og deretter selge denne informasjonen til høystbydende. Eller så vil de injisere uønskede annonser og sporing av informasjonskapsler inn i nettleserøktene dine.

Det er en mye bedre ide å betale noen få dollar i måneden for en god VPN, i stedet for å ta en sjanse på å sette personvernet ditt i fare med en gratis VPN.

Alternativer til bruk av en ruter

Hvis du ikke ønsker å installere en VPN på ruteren din, enten det er fordi du ikke er komfortabel med å blinke ruterenes firmware eller du bare ikke kan rettferdiggjøre kjøpet av en forhåndskonfigurert ruter, er det en annen måte å bruke en VPN på med Apple TV.

Sett opp et VPN-beskyttet Wi-Fi hotspot

Hvis du har en Windows- eller macOS-datamaskin, kan du bruke den som en VPN-beskyttet Wi-Fi-hotspot.

Mange Windows-PCer og macOS-datamaskiner har både en kablet Ethernet-tilkobling og en Wi-Fi-tilkobling, som lar dem dele VPN-tilkoblingen deres.

Du kan kjøre en VPN-app på datamaskinen din og deretter dele datamaskinens Wi-Fi-tilkobling som et hotspot, slik at du kan koble til den med Apple TV og beskytte forbindelsen.

Konklusjon

Jeg anbefaler på det sterkeste at Apple TV-brukere drar fordel av fordelene ved å bruke en VPN med sin lille, svarte set-top-boks.

En VPN åpner tilgang til en verden med tidligere utilgjengelig innhold, hindrer tredjeparter i å overvåke aktivitetene dine og forhindrer at forbindelsen din blir strupet midt i en overstadig økt.

ExpressVPN-logo

Jeg anbefaler ExpressVPN for optimal global serverdekning, topp beskyttelse av personvern og raske tilkoblinger. Tilbyderen er en utmerket måte å åpne seerhorisonter, samtidig som den også beskytter sikkerheten til internettaktivitetene dine.

For mer informasjon eller for å kjøpe et abonnement, besøk ExpressVPN-nettstedet.

“Apple TV” av Luca Vanzella lisensiert under CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − = 28

map