Који је најбољи ВПН за Цомцаст Ксфинити у 2020. години?


Цомцаст је највећи интернет провајдер у Сједињеним Америчким Државама, који опслужује своје купце под брендом „Ксфинити“. Провајдер опслужује скоро половину корисника интернета у САД-у, са 30,3 милиона корисника од јануара 2019. године.

Иако је Цомцаст-ов Ксфинити можда највећи интернетски провајдер у САД-у, они га сигурно нису најбоље вољели. Цомцаст је познат по томе што умањује брзине веза корисника који деле датотеке путем пеер-то-пеер мрежа за дељење датотека или приступају стриминг сервисима - што је најпознатије, Нетфлик.

Такође је познато да Ксфинити повремено „случајно“ блокира одређене веб странице и услуге путем своје функције „заштићеног прегледавања“, укључујући тако популарне веб локације као што су ПаиПал и Стеам.

Добављач је покретач напора за борбу против неутралности мреже. Нажалост, ФЦЦ је био пријемчив за такво лобирање, поништавајући Отворени интернетски поредак који је донела Обамина администрација.

Цомцаст Ксфинити такође прати мрежне активности својих купаца, прикупљање информација и продаја трећим лицима, попут оглашивача и посредника података.

На срећу, корисници на мрежи имају на располагању алат који им помаже да избегну тенденције ка лепршавању, блокирању и праћењу Ксфинитија: Виртуелна приватна мрежа (ВПН).

ВПН шифрира ваш саобраћај, спречавајући Ксфинити или било кога другог у надзору ваших интернет активности. То не само да спречава даватеља интернетских услуга у праћењу ваших мрежних активности, већ спречава и да умањују брзину ваше везе, без обзира на ону мрежну активност којом се бавите..

ВПН такође нуди могућност отварања приступа веб локацијама, услугама и садржајима до којих обично не бисте имали приступ у вашем региону.

И не само то, већ ће и квалитетан ВПН провајдер такође помоћи да заштитите вашу приватност тако што неће водити евиденције повезане са вашим интернетским путовањима, осигуравајући да нема доказа о вашим активностима, без обзира на интернет хоби који бисте се могли бавити..

Најбољи ВПН-ови за Цомцаст Ксфинити

Поставио сам све своје омиљене ВПН провајдере кроз опсежна тестирања и резултати су то доказали ових 5 ВПН-а најбоље су радили за кориснике Цомцаст Ксфинитија:

  1. ЕкпрессВПН: Омогућава велике брзине везе и не намеће ограничења пропусности или ограничења података. Нуди врхунску деблокирајућу снагу за Нетфлик и друге странице за стриминг и пружа одличну заштиту и заштиту приватности.
  2. НордВПН: Провајдер ниске цене који испоручује брзе везе које су добро заштићене 256-битним енкрипцијом. Глобална покривеност сервера могла би бити и боља, али ипак нуди велику количину снаге за деблокирање.
  3. ЦиберГхост: Одлична опција за прве кориснике ВПН-а који траже услугу шампањца по буџету са флашом пива. Једноставне апликације и пристојна снага за деблокирање мреже Нетфлик.
  4. ВипрВПН: Добра подршка за матичне апликације и апликације су једноставне за употребу. Поседује и управља својим серверима, чувајући ваше податке даље од трећих лица. Њихове брзе везе нису ограничене ограничењем података или стискањем пропусне ширине.
  5. ПриватеВПН: Одлична опција за љубитеље стриминга, са пуно брзине и могућности да се деблокира Нетфлик и друге услуге стриминга. Добар фокус на безбедност и заштиту приватности.

Процењивао сам и рангирао највише Ксфинити ВПН-ове по следећим критеријумима:

 • Не задржава записе о активностима корисника на мрежи
 • Велике брзине везе
 • Неограничена пропусност без ограничења података
 • Одлично функционира с Нетфликом и другим гео-блокираним садржајем
 • Омогућује БитТоррент П2П активност дељења датотека

Ево моје листе првих 5 ВПН-ова за коришћење са Ксфинити.

1. ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН лого

ЕкпрессВПН је бр. 1 ВПН за побољшање вашег Цомцаст Ксфинити искуства.

Остали ВПН провајдери заиста требају следити пример овог провајдера када је у питању заштита приватности. ЕкпрессВПН чува без трупца било које врсте. Опција плаћања Битцоин значи да се подаци о плаћању претплате могу остати анонимни.

Брзе везе су правило код овог провајдера, са брзинама које су више него до стриминга видео записа, преузимања датотека или такмичења у аренама за онлајн играње. ЕкпрессВПН такође нема ограничења пропусне ширине нити ограничења података.

Са 3.000+ ВПН сервера у 94 земље, ЕкпрессВПН је покривен већим делом света, отварајући приступ географски блокираном садржају, укључујући емисије и филмове са Нетфлика, Хулуа, Амазон Приме Видео и других услуга.

Неки ВПН провајдери или не дозвољавају дељење датотека пеер-то-пеер док су на својим мрежама или ограничавају активност на неколико одабраних сервера. ЕкпрессВПН омогућава дељење П2П датотека на свим њиховим серверима.

Све везе провајдера су заштићене шифрирањем војне класе, а десктоп апликације пружају заштиту од прекидача.

ЕкпрессВПН нуди апликације за све најпопуларније платформе уређаја, укључујући Виндовс, Андроид, мацОС, иОС, Линук, Амазон Фире ТВ, Цхромебоок и друге. Проширења су доступна за прегледаче Цхроме, Фирефок и Сафари.

ЕкпрессВПН омогућава 5 истовремених веза на једном корисничком имену. Такође можете заштитити све повезане уређаје у вашем дому или канцеларији преко вашег ЕкпрессВПН компатибилног рутера.

Прос

 • Оптимална заштита приватности
 • Савршено за стреаминг видеа, игре и још много тога
 • Одлична глобална покривеност сервера
 • Неограничена пропусност, без ограничења података
 • Одлично сарађује с Нетфликом и осталим сервисима за стриминг

Цонс

 • Мало скупље од неких ривала

НАЈБОЉИ ВПН за ЦОМЦАСТ КСФИНИТИ: ЕкпрессВПН је мој избор број 1 да заштитим своју Цомцаст Ксфинити везу. Провајдер пружа брзе везе, добро сарађује с Нетфликом и добро покрива свет својим ВПН серверима. Свеобухватна политика приватности држи ваше интернетске антике тајне. Доступна је 30-дневна гаранција поврата новца.

2. НордВПН

НордВПН Лого

НордВПН је завршио на високом 2. месту захваљујући брзом повезивању, врхунској заштити приватности и добром приступу Нетфлику и другим стреаминг услугама..

Заштита приватности овог пружатеља услуга у Панами једна је од најбољих у ВПН послу, јер не води евиденцију ваших мрежних активности док је повезан са својим серверима и прихвата Битцоин који штити приватност као плаћање.

Брзина везе не треба да брине за кориснике НордВПН-а, јер сервис пружа везе које добро одговарају преносу музике и видео записа, дељењу датотека и игрању игара. Поред тога, не постоје ограничења пропусности или ограничења података за које не бисте требали бринути.

НордфПН-ов приступ Нетфлик-у је поуздан али је ограничен на САД, Канаду, Јапан, Уједињено Краљевство, Холандију, Француску и Италију. Током коришћења овог ВПН-а доступни су и амерички Хулу и Амазон Приме Видео токови.

НордВПН има више од 5200 сервера стационираних у 60 земаља у време овог чланка, пружајући добар, ако не и одличан приступ гео-блокираном садржају.

НордВПН дозвољава пеер-то-пеер дијељење датотека путем БитТоррент-а на преко 1.500 његових сервера, тако да ће се активности дијељења датотека чувати анонимно.

НордВПН вероватно има покривене све повезане уређаје, јер пружа изворне апликације за све најпопуларније платформе уређаја. Они укључују Виндовс, мацОС, иОС, Андроид, Линук и Андроид ТВ. Проширења прегледача су доступна за заштиту Цхроме и Фирефок сесија прегледавања.

Све апликације штите вашу везу са 256-битним енкрипцијом. Доступна је и заштита од прекидача.

До 6 уређаја се може истовремено повезати на НордВПН сервере. Ако вам треба више, можете искористити компатибилност провајдера са бројним производима и моделима рутера.

Прос

 • Брзе везе за стриминг, играње и још много тога
 • Добра покривеност глобалним сервером
 • Разумној цени
 • 6 истовремених веза

Цонс

 • Одабир одређеног града сервера је немогућ

НАЈБОЉИ ЗА ПРОРАЧУН: НордВПН је одлична опција за ВПН кориснике који траже висок ниво услуге по ниској цени. Провајдер испоручује брзе везе. Поред тога, њихова свеобухватна подршка апликацијама покрива ваше уређаје. Доступна је 30-дневна гаранција поврата новца.

3. ЦиберГхост

ЦиберГхост лого

ЦиберГхост је ВПН провајдер једноставан за коришћење. Његове једноставне, али моћне апликације чине га трећим најбољим избором за Цомцаст Ксфинити и најбољим избором за прве кориснике ВПН-а.

Заштита приватности ЦиберГхоста стандард је индустрије, не чува никакве податке о вашим активностима док сте повезани са њиховим сервисима. Поред тога, никада нећете морати да бринете због откривања података о плаћању захваљујући Битцоин опцији плаћања.

Добављач овог провајдера изнадпросечне брзине везе и недостатак ограничења података или ограничења пропусности учините то добром опцијом за нове кориснике који траже начин да заштите своје стреаминг, игре или друге веб активности.

ЦиберГхост нуди приступ географски ограниченом Нетфлик садржају, али само у Сједињеним Државама и Великој Британији. Хулу и Амазон Приме гео-блокирани токови су такође доступни путем овог провајдера.

Покривеност ЦиберГхост-а глобалним сервером је нешто просечна, у односу на 3,700+ сервера у 60 земаља. Иако овај провајдер допушта дељење П2П датотека, активност је дозвољена само на одабраним серверима. Потражите локацију сервера без „!“ Поред ње, и требали бисте бити добри.

Чување повезаних повезаних уређаја не би требало да представља проблем са ЦиберГхост-ом, јер су апликације за најпопуларније платформе лако доступне. Виндовс, мацОС, иОС и Андроид су заштићени, као и Амазон Фире ТВ и Андроид ТВ уређаји. Корисници Цхроме-а и Фирефок-а могу да заштите своје прегледавање додацима.

Иако ЦиберГхост дозвољава издашних 7 истодобних веза путем једне пријаве, можете проширити заштиту уређаја још више употребом изврсне компатибилности рутера ове услуге..

Прос

 • Компатибилност апликација на врхунски начин
 • Корисници ВПН-а који ће по први пут ценити једноставност коришћења
 • Брзе везе које су спремне за стреаминг
 • Врхунска заштита и заштита приватности

Цонс

 • П2П активност ограничена на избор неколико сервера

НАЈБОЉИ ЗА ПРВИХ ВРЕМЕНА: ЦиберГхост је најбољи ВПН на овој листи за ВПН кориснике који се први пут представљају. Заштита једним кликом олакшава шифровање везе, а покривате брзину везе провајдера изнад и просечну подршку апликације. Доступна је 45-дневна гаранција поврата новца.

4. ВипрВПН

випрВПН лого

ВипрВПН је заузео четврто место на овој листи захваљујући поузданим, брзим везама које сервиси пружају самостални и оперативани сервери.

Овај провајдер не води ниједну евиденцију, тако да нико не може повезати ваше мрежне активности са вашим налогом. Нажалост, не постоје анонимне опције плаћања, попут Битцоина, које би могле да заштите ваше податке о плаћању.

ВипрВПН испоручује везе више него према вашим потребама за стримингом, преносом датотека и играма и никада нећете морати да бринете о ограничењима података или ограничењу пропусности.. Стреаминг видео од пружатеља услуга као што су Нетфлик, Хулу и Амазон су доступни.

ВипрВПН има 700+ самосталних и оперативаних сервера који се налазе у преко 70 земаља. Посједовање и управљање њиховим серверима значи да ниједна трећа страна нема приступ вашим личним подацима и мрежним активностима. Осим тога, могу брже реаговати у случају било каквих проблема.

Тај број сервера чини вероватно да нећете имати проблема са приступом омиљеним гео-блокираним мрежама за стриминг или играње. Сви ти сервери омогућавају БитТоррент активност дељења датотека, па делите даље!

Подршка за нативне апликације је снажна у овој, са апликацијама за мацОС, Виндовс, иОС, Амазон Фире ТВ, Андроид и Андроид ТВ, а све то чини позивни позив.

Услуга је такође компатибилна са ДД-ВРТ, ОпенВРТ и АСУСВРТ рутерима, што донекле надокнађује најнижу границу 3 провајдера за добављаче.

Прос

 • Власнички сервери у више од 70 земаља
 • Нема ограничења података или ограничења пропусности
 • Одлична подршка за апликације и рутера

Цонс

 • Узео је већи део рачуна од вашег рачунара од многих других ВПН-ова
 • Граница истовременог повезивања од 3

ВЛАСТИТИ СВОЈИ СЕРВЕРИ: ВипрВПН је власник и управља својим серверима, додајући још један заштитни слој за ваше личне податке и мрежне активности. ВиперВПН везе омогућавају ХД стреаминг и заштићене су шифрирањем војне класе. Доступна је 30-дневна гаранција поврата новца.

5. ПриватеВПН

ПриватеВПН лого

ПриватеВПН се пласирао на топ 5 листу захваљујући одличним брзинама везе, врхунској заштити приватности и евиденцији пружања поуздане деблокаде услуга стреаминга видео записа..

ПриватеВПН поуздано штити ваш интернетски идентитет, штедећи никакве евиденције корисника и прихватајући Битцоин да би подаци о плаћању били анонимни.

Добављач испоручује брзе, добро заштићене везе, који могу да испоруче поуздане брзине преузимања за стриминг, играње и друге онлајн везе са интензивним активностима. Никада се не намећу ограничења података или ограничење пропусности.

Географски блокирани сервиси за стриминг, као што је Нетфлик, нису ван домета овог провајдера, јер то чини поуздан посао пробијања кроз блокаде гео-контролисаног садржаја на мрежи..

Иако је број сервера ПриватеВПН-а ограничен на само 150 или око толико сервера, они су добро распоређени широм света, насељавајући се у 60 земаља.

Пружалац услуге је П2П-дељив за дељење датотека, али ћете желети да се повежете са њиховим серверима смештеним у Шведској да бисте постигли најбоље перформансе за ваше преносе датотека.

Подршка за нативне апликације са ове услуге ограничена је на најпопуларније платформе: мацОС, иОС, Виндовс и Андроид. Коди корисници ће уживати у додатку ПриватеВПН, омогућујући заштиту њихових сесија гледања.

ПриватеВПН нуди помало издашних 6 симултаних веза на једној пријави, тако да би велике породице (осим Бради Бунцх-а) требале бити добро покривене.

Прос

 • Сјајне заштите приватности
 • Брзине везе до пар
 • До 6 симултаних веза

Цонс

 • Скимпи бројеви сервера
 • Подршка за више платформи нешто недостаје у поређењу с другима

ВЕЛИКЕ БРЗИНЕ ПОВЕЗАЊА: ПриватеВПН пружа велике брзине везе на до 6 уређаја одједном, што га чини одличном опцијом за велике групе корисника. Број сервера добављача је мали, али покривеност земље је просечна за индустрију. Доступна је 30-дневна гаранција поврата новца.

Како се користи ВПН помоћу Цомцаст Ксфинити

Ако тражите начин да побољшате своје Ксфинити мрежно искуство, урадите следеће:

 1. Претплатите се на ВПН провајдера који најбоље одговара вашим потребама.
 2. Преузмите и инсталирајте ВПН апликације за свој уређај.
 3. Пријавите се у ВПН апликацију.
 4. Изаберите и повежите се са ВПН сервером.
 5. Уживајте у својим мрежним активностима, без Ксфинитијевих ограничења.

Је ли бесплатна ВПН добра опција за коришћење са Цомцаст Ксфинити?

Иако ћете можда моћи да се извучете са коришћењем бесплатног ВПН провајдера са својом Ксфинити интернетском везом, сигуран сам да не бисте били задовољни искуством.

Имајте на уму да је један од разлога што желите да користите ВПН са Ксфинити везом јесте избегавање ограничења и ограничења пропусности. Па, неки бесплатни ВПН намећу слична ограничења својим корисницима, ограничавајући и ширину опсега и количину података које можете да користите док су повезани са својим серверима.

Бесплатни ВПН провајдери такође могу да поставе ваш уређај у ред чекања, где ћете морати да сачекате док се не отвори утор на серверу.

Једном када вам је дозвољено да се повежете, могућности вашег сервера могу бити ограничене или ћете бити аутоматски повезани на сервер, без могућности да одаберете одређени град или земљу.

Можда ћете бити изненађени када сазнате да многи "бесплатни" провајдери нису баш бесплатни, већ вас заиста скупо коштају, углавном с вашом приватношћу. Многи "бесплатни" ВПН-ови зарађују новац евидентирање ваше употребе на мрежи и продаја тих драгоцених информација оглашавачима и друге нервозне забаве.

Друге ВПН мреже могу чак убризгати колачиће за праћење и огласе у сесије прегледавања. Само оно што ти треба, а? Више огласа у вашем прегледачу.

Ксфинити већ прикупља довољно информација о вашим мрежним навикама - не треба вам и ВПН да прати ваше лешине. Јел тако? Верујем да би требало да избегавате бесплатне ВПН-ове попут куге.

Закључак

Претплатници Цомцаст Ксфинити који траже начин да побољшају и заштите свој приступ интернету добро ће истражити заштиту заштите и приватности које нуди виртуелна приватна мрежа, нарочито она попут моје # 1 ВПН за Цомцаст Ксфинити, ЕкпрессВПН.

ЕкпрессВПН лого

За више информација или да се претплатите, посетите веб локацију ЕкпрессВПН.

"Ксфинити" Микеа Мозарта лиценциран под ЦЦ БИ 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − = 93

map