Mi a legjobb VPN a BBC iPlayer számára? Hogyan nézhetem a BBC-t az Egyesült Királyságon kívül?


A BBC iPlayer egy ingyenes video- és audio-streaming szolgáltatás, amelyet a BBC kínál. Ez lehetővé teszi az Egyesült Királyság nézőinek, hogy utolérjék a BBC hálózat legújabb programjait, beleértve a népszerű Blue Planet 2 sorozatot.

sajnálatos módon, A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban található nézők számára érhető el.

Noha a BBC műsorának nagy részét más országok, például az Egyesült Államok számára elérhetővé teszi internetes, kábel- és műholdas kínálatán keresztül, továbbra is nagy mennyiségű BBC-tartalom érhető el, csak az Egyesült Királyságban lakó nézők számára..

Szerencsére rendelkezésre áll egy kiváló eszköz, amely külföldön hozzáférést biztosít a BBC iPlayerhez, valamint más típusú blokkolt tartalmakhoz, például a Netflix és más streaming szolgáltatások számára. Ez az eszköz egy virtuális magánhálózat (VPN).

A VPN megnyitja a hozzáférést a blokkolt tartalomhoz átmenetileg egy csatlakoztatott eszköz új IP-címének hozzárendelésével úgy tűnik, hogy úgy néz ki, mintha az eszköz fizikailag egy másik helyen helyezkedik el, például - amire kitaláltad - az Egyesült Királyság.

Míg a VPN használata már régóta megbízható módszer a tartalom feloldására olyan, földrajzilag korlátozott szolgáltatóktól, mint például a BBC, az streaming szolgáltatások elkezdték elkapni a trükköt, és elkezdték megakadályozni a VPN-felhasználókat, hogy hozzáférjenek a tartalomhoz.

Ez teszi a megállapítást megbízható, streaming-képes VPN fontosabb, mint valaha.

Ebben a cikkben megosztom Önnel az öt legjobb VPN-t, amelyek hozzáférést biztosítanak a BBC iPlayerhez. Arra fogok összpontosítani, hogy mi teszi az egyes VPN-eket megbízható módszerként a BBC iPlayer eléréséhez az Egyesült Királyságon kívülről.

Ezen felül megvitatom a különféle egyéb funkciókat is, amelyek miatt a VPN nélkülözhetetlen eszköz az online arzenálban.

BBC iPlayer nézése VPN használatával

A VPN használata a BBC iPlayer szórakoztatáshoz az Egyesült Királyságon kívülről néhány egyszerű lépést igényel:

 1. Feliratkozás a BBC iPlayer kompatibilis VPN szolgáltatóra. (Ajánlom az ExpressVPN-t.)
 2. Telepítse a szolgáltató VPN-alkalmazását kedvenc készülékére.
 3. Jelentkezzen be a VPN szolgáltatásba.
 4. Válassza ki az Egyesült Királyságban található szervert.
 5. Nyissa meg a BBC iPlayer alkalmazást, vagy csatlakozzon a saját webhelyükhöz, és kezdje el megsérteni!

De honnan tudja, hogy melyik VPN-re kell feliratkoznia?

A legjobb VPN-k a BBC iPlayer számára

Kedvenc VPN-szolgáltatóimat átfogó tesztelési körökön vettem át, és az eredmények azt mutatják az alábbi 5 VPN-szolgáltató a legjobb VPN-k a BBC iPlayer tartalom megtekintéséhez az Egyesült Királyságon kívül.:

 1. ExpressVPN: Az ExpressVPN a legjobb választás a kedvenc BBC műsorok nézésére az Egyesült Királyság határain kívül. A szolgáltató nagy jelentőségű a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatások feloldásához, és a BBC iPlayer sem kivétel.
 2. NordVPN: Ez a szolgáltató kiváló olcsó szolgáltató, és csodálatos munkát végez a BBC iPlayer és más streaming szolgáltatások feloldásáról. Az átfogó többplatformos alkalmazás-támogatás lehetővé teszi a legnépszerűbb eszközökön történő megtekintést.
 3. CyberGhost: Ez a szolgáltató kiváló lehetőség az első VPN felhasználók számára. Jól működik a BBC iPlayerrel és más streaming szolgáltatásokkal, mint például a Netflix.
 4. PrivateVPN: Noha ez a szolgáltató nem lépett olyan sokáig, mint versenytársai, gyorsan elnyeri hírnevét megbízható, streaming-kompatibilis VPN-ként. Noha a vállalat globális kiszolgálói lefedettsége felhasználhatja a munkát, a kapcsolat sebessége lenyűgöző.
 5. Surfshark: Az alacsony árú Surfshark korlátlan egyidejű kapcsolatot biztosít, így a legjobb választás nagy családok vagy kisvállalkozások számára. Jó munkát végez a BBC iPlayer és más szolgáltatások feloldásában.

Az Egyesült Királyság határain kívüli BBC iPlayer tartalom nézéséhez használt legjobb VPN-k rangsorolásakor a következő tényezőket vettem figyelembe:

 • Az Egyesült Királyságban található kiszolgálók
 • A BBC iPlayer feloldásának célja az Egyesült Királyságon kívüli felhasználók számára.
 • Gyors, HD-kompatibilis csatlakozási sebességet biztosít
 • Nincs adatkorlát vagy sávszélesség korlátozás
 • Kiváló multi-platform támogatás

Az alábbiakban felsoroltam az öt legjobb VPN-t a BBC iPlayer nézéséhez:

1. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN a legjobb választás a BBC iPlayer megbízható feloldásához az Egyesült Királyságon kívülről. A szolgáltató számos más streaming szolgáltatáshoz is hozzáférést kínál, köztük a Netflix, az Amazon Prime Video és a Hulu szolgáltatásokat.

A szolgáltatónak jelenleg van Több mint 3000 szerver, 160 országban, 94 országban a föld körül. E szervergazdaságok közül 7 az Egyesült Királyságban található.

Az ExpressVPN által biztosított csatlakozási sebességeknek elegendő lóerőük van ahhoz, hogy a BBC által nyújtott nagyfelbontású tartalmat zökkenőmentesen továbbítsák. Ha a kedvenc sorozatait szeretné meghúzni, ne aggódjon, mivel az ExpressVPN soha nem korlátozza a felhasználók sávszélességét, vagy soha nem hoz létre adatkorlátot a VPN-használatukra.

A biztonság kiemelt prioritás az ExpressVPN-nél. A szolgáltató kapcsolatait katonai titkosítás és kill kapcsoló védi.

Az adatvédelem szintén az első feladat, mivel az ExpressVPN nem tárol semmilyen naplót az ügyfél online tevékenységeivel kapcsolatban, és Bitcoin előfizetési fizetési lehetőséget kínál..

Mivel a BBC iPlayer a legnépszerűbb eszközökön érhető el, minden VPN-szolgáltató számára kötelező kiterjedt többplatformos támogatás, amelyet érdemes megfontolni. Az ExpressVPN natív alkalmazás támogatása magában foglalja a iOS, Android, Windows, macOS, Amazon Fire TV, Kindle Fire, Chromebook és Linux eszközök.

A BBC nézői, akik inkább böngészőjüket használják a szolgáltatás megtekintéséhez, az ExpressVPN Safari, Firefox és Chrome kiterjesztéseit használhatják a megtekintési munkamenetük védelme érdekében..

A VPN-ek MediaStreamer DNS szolgáltatás lehetővé teszi a játékkonzolok és a streaming dobozok elérését a BBC iPlayerhez. (Ez a szolgáltatás azonban nem titkosítja a kapcsolatot, mint a szolgáltató teljes körű VPN-szolgáltatása.)

Míg az ExpressVPN csak 3 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé egyetlen fióknál, kiterjedt útválasztó támogatást kínál, amely lehetővé teszi az összes csatlakoztatott eszköz egyetlen kapcsolaton keresztüli védelmét..

Előnyök

 • Megbízhatóan feloldja a BBC iPlayer és más streaming szolgáltatások blokkolását
 • A globális szerver lefedettség számos választási lehetőséget foglal magában az Egyesült Királyságban.
 • HD-kompatibilis csatlakozások
 • Optimális adatvédelem és biztonság
 • Lenyűgöző multi-platform alkalmazás támogatást

Hátrányok

 • Egyidejű kapcsolatok 3-ra korlátozva

A BBC iPLAYER legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az én legjobb választásom egy megbízható eszköz számára, amely lehetővé teszi a hozzáférést a BBC iPlayer tartalomhoz, ha az Egyesült Királyságon kívül utazunk. A szolgáltató emellett kiváló munkát végez személyazonosságának védelmében: online és offline is. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

2. NordVPN

NordVPN logó

Az alacsony ár, a legkiválóbb natív alkalmazás támogatása és az Egyesült Királyságban található rengeteg kiszolgáló köszönhetően a NordVPN könnyen elfoglalja a 2. helyet ebben a felállásban. A szolgáltató hozzáférést biztosít az Amazon Prime Video, a Hulu és a Netflix számára is..

A szolgáltatónak több mint 5100 szervere van a világ 60 országában, és rengeteg az Egyesült Királyság határain belül található. Ellenőrizze az NordVPN BBC iPlayer információs oldalán az ajánlott BBC iPlayer szervereket..

A NordVPN kínál gyors csatlakozások, gyorsan biztosítja a sima HD stream-eket a BBC iPlayer szolgáltatásból. Ezekre a kapcsolatokra nincs korlátozva sávszélesség vagy adatkorlátozás.

A szolgáltató kapcsolata 256 bites titkosítással van biztonságban, és a megszakító kapcsolóval biztosítható, hogy online tevékenységei soha ne kerüljenek nyilvánosságra, ha elveszíti a szolgáltatóval való kapcsolatot..

A magánélet nem aggódik, ha előfizet a NordVPN-re mint szolgáltatásra nem vezet naplót ügyfeleik internetes tevékenységeiről és elfogadja a kriptovalutákat az előfizetések fizetéseként.

Natív alkalmazások érhetők el az Android, Windows, macOS, iOS, Android TV és Linux platformokra. Eközben a Chrome és a Firefox felhasználói praktikus böngészőbővítményeket vehetnek igénybe.

Ha vannak olyan eszközök, amelyekre a NordVPN alkalmazás támogatása nem vonatkozik, kihasználhatja a számos útválasztó gyártmányú és modelljének támogatását, így az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen kapcsolattal védi..

Ez az útválasztó-támogatás akkor is hasznos, ha a szolgáltató által engedélyezett 6 egyidejű kapcsolaton kívülre van szüksége.

Előnyök

 • Kiszolgálók 60 országban, köztük az Egyesült Királyságban.
 • HD-kompatibilis sebesség
 • 256 bites titkosítás és megszakító kapcsoló védelem
 • Alacsony ár

Hátrányok

 • Az alkalmazás felületét javítani kell

LEGJOBB MEGBÍZHATÓ VPN: A NordVPN a legjobb VPN azoknak a BBC iPlayer rajongóknak, akik megbízható BBC iPlayer hozzáférést keresnek a bank megszakítása nélkül. A szolgáltatónak több BBC iPlayer-kész szerver van az Egyesült Királyságban, és feloldja a többi streaming szolgáltatást is. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

3. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost a harmadik legjobb választásom a legjobb BBC iPlayer VPN-hez, mert nagyon gyors letöltési sebessége és nagylelkű egyidejű csatlakozási lehetősége van..

A CyberGhost 60 országban 3700+ szerverrel rendelkezik. E szerverek közül sok az Egyesült Királyságban található, és sokuk streaming-optimalizált. (A Windows felhasználók egyetlen kattintással kiválaszthatnak egy egyesült királyságbeli streaming szervert.)

A szerverek csodálatos munkát végeznek a Hulu, az Amazon Prime és a Netflix adatfolyamának feloldásáról is.

A CyberGhost a leggyorsabb csatlakozási sebességet kínálja ezen a top 5-en. A BBC iPlayer nagyfelbontású streamjei szinte azonnal elindultak a tesztelés során.

És megszabadulhat a szíve tartalmától, mivel soha nem kell aggódnia, hogy ez a szolgáltató adatkorlátot vagy sávszélességet korlátoz.

A VPN katonai titkosítást és védettséget biztosító védelmet nyújt az online utazások inkognitómódjának megőrzése érdekében.

Az adatvédelem biztonságos kezekben van a CyberGhost használatával, mivel a szolgáltató szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik, amikor a felhasználók online tevékenységeit követi nyomon, és elfogadják a Bitcoint, tehát a fizetési információk is titokban vannak tartva..

A szolgáltató alkalmazásokat szállít Windows, macOS, Android, iOS, Android TV és Amazon Fire TV platformokra. A böngészőbővítmények elérhetőek a Chrome és a Firefox számára.

Azoknál az eszközöknél, amelyek nem szerepelnek a fenti listán, vagy ha többre van szüksége 7 egyidejű csatlakozás amire a CyberGhost megengedi, kihasználhatja a szolgáltató kitűnő útválasztói támogatását.

Előnyök

 • Szerverek 60 országban, számos streaming szerverrel az Egyesült Királyságban.
 • A legnagyobb csatlakozási sebesség ebben a listában
 • Értékképzés
 • Az online biztonság védelme felülmúlhatatlan

Hátrányok

 • Lehet, hogy az egyszerűsített kezelőszervek nem megfelelőek a haladó felhasználók számára

STREAMING-OPTIMÁLIS CSATLAKOZÁSOK: A CyberGhost a legjobb megoldás a BBC iPlayer rajongók számára, akik a lehető leggyorsabban csatlakoznak a piacon. A streaming -re optimalizált szerverek az Egyesült Királyságban rendelkezésre állnak, 45 napos kockázat nélküli pénz-visszafizetési garancia.

4. PrivateVPN

PrivateVPN logó

A PrivateVPN negyedik helyezettje gyors csatlakozásainak és megbízható hozzáférésének köszönhetően a BBC iPlayerhez és más népszerű streaming szolgáltatásokhoz.

Bár a PrivateVPN kiszolgálói száma több mint 150 szerverből 60 országban nem nagyon lenyűgöző, jó munkát végeztek, hogy elterjesszék őket a világ minden tájáról. Kb. 6 szerverük található az Egyesült Királyságban.

A PrivateVPN-nek van a leggyorsabb csatlakozási sebesség, rengeteg sebességet biztosít a BBC iPlayer HD stream-einek (és még a 4K-stream-eknek is, amelyeket a szolgáltatók, például a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime kínálnak).

A szolgáltató nem ír elő adatkorlátozást vagy sávszélesség-korlátozást ügyfelei kapcsolataira.

Ezeket a gyors kapcsolatokat 256 bites titkosítás és megszakító kapcsoló védi jól, biztosítva az online utazásainak titokban tartását.

A szigorú bejelentkezési politika és a Bitcoin fizetési módja azt jelenti, hogy magánélete teljesen védett.

Alkalmazások érhetők el a MacOS, iOS, Android és Windows platformokra. Ráadásul a felhasználók kihasználhatják a PrivateVPN útválasztó kompatibilitását, ha más eszközöket kell védeni, vagy ha a szolgáltató 6 egyidejű csatlakozási korlátja megkezdi a munkát.

Előnyök

 • Megbízható BBC iPlayer hozzáférés
 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Legfeljebb 6 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé

Hátrányok

 • A kiszolgálók száma nagyon alacsony
 • A többplatformos támogatást ki kell terjeszteni

KISZERELŐ CSATLAKOZÁSI SEBESSÉG: A PrivateVPN megbízhatóan feloldja a BBC iPlayer legfeljebb hat eszközön egyszerre. A szolgáltató lenyűgöző csatlakozási sebessége miatt soha nem kell sokáig várnia a művelet megkezdését. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

5. Surfshark

SurfShark logó

A Surfshark az 5. és az utolsó helyet szerezte meg ebben a körben, köszönhetően a BBC iPlayer feloldásának, korlátlan egyidejű csatlakozási támogatásának, valamint kiváló adatvédelmi és biztonsági védelmének..

Míg az 50 szerver több mint 500 szerverének globális lefedettsége valamivel átlag alatt van, a szolgáltató egyesült királysági kiszolgálói jó munkát végeznek a BBC iPlayer feloldásáért..

A Surfshark kapcsolatok könnyen lépést tartanak a BBC által biztosított HD tartalommal. Jó munkát végez a Netflix, az Amazon Prime Video és az egyéb streaming szolgáltatások lépésein is.

A szolgáltató kapcsolatát soha nem akadályozzák a Surfshark által előírt adatkorlátozások vagy a sávszélesség korlátozásai.

A csatlakozásokat védi a magas szintű titkosítás, A szolgáltató emellett kikapcsolási és hirdetés-blokkoló védelmet is kínál.

Az Ön személyes adatait jól védik ezzel a szolgáltatóval, mivel a cég nem tart nyilvántartást felhasználóik online tevékenységeiről, és szolgáltatásaiért cserébe különféle típusú kriptovalutákat fogad el..

A Surfsharknak fedeznie kell az eszköz igényeit, mivel natív alkalmazás támogatást kínál az iOS, Android, Linux, Windows, macOS és Fire TV platformokhoz. A Chrome és a Firefox böngésző felhasználói igénybe vehetik a szolgáltató kiterjesztéseit.

Ha van olyan készüléke, amelyre nem vonatkozik, akkor kihasználhatja a szolgáltató útválasztójának kompatibilitását, hogy minden eszközt megvédje, mihelyt csatlakoznak a hálózatához..

A Surfshark-nak köszönhetően annyi készüléket csatlakoztathat egyszerre, amennyit csak akar korlátlan egyidejű csatlakozási támogatás.

Előnyök

 • Az Egyesült Királyság szerverei megbízható BBC iPlayer kapcsolatot biztosítanak
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Csúcsminőségű adatvédelem

Hátrányok

 • A globális szerver lefedettség javulást jelenthet
 • A kapcsolat sebessége gyorsabb lehet

TÖKÉLETES CSALÁDOK: A Surfshark a legjobb BBC iPlayer-feloldó lehetőség a nagy családok számára, korlátlan egyidejű csatlakozási támogatása miatt. A szolgáltató legmodernebb biztonsági és adatvédelmi védelme megnyugtatja a felhasználókat. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Hogyan lehet hozzáférni a BBC iPlayerhez VPN-sel?

A VPN használatán kívül van néhány további lépés, amelyet meg kell tennie a BBC iPlayer tartalomhoz való hozzáférés engedélyezéséhez.

Noha a BBC iPlayer webhelyhez való hozzáférés ingyenes, 2016 szeptemberétől a nézőnek Egyesült Királyság televíziós engedélyével kell rendelkeznie. A webhelynek a nézőktől be kell írnia az Egyesült Királyság irányítószámát is.

Szerencsére, miután ellopták a VPN-jüket, és úgy tűnt, hogy csatlakozik az Egyesült Királyságból, egyszerűen rákattinthat a „TV-licencem” lehetőségre amikor megkérdezi.

Ami az irányítószámot illeti, könnyedén megkeresheti ezeket a Google-ot, vagy ha valóban lusta vagy, használja ezt az Egyesült Királyság irányítószám-generátort.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a BBC iPlayer nézéséhez?

A válasz minősített „talán”. De még ha talál egy ingyenes VPN-t is, amely a BBC iPlayer feloldásához működik, biztosíthatom, hogy nem lesz elégedett a tapasztalattal.

Mindenekelőtt ezt fogja látni sok ingyenes VPN fojtja az internetkapcsolatot, így valószínűleg nem alkalmas nagyfelbontású stream-ek streamingjére, mint amilyeneket a BBC iPlayer biztosít.

Lehet, hogy egy ideig meg kell várnia, mielőtt a szórakozás megkezdődik. Néhány ingyenes VPN arra kényszeríti a felhasználókat, hogy üljenek egy sorba, ahol várakoznak, amíg a hely elérhetővé válik azon kevés kiszolgálón, amelyet a szolgáltató az ingyenes felhasználók számára kijelöl..

Miután engedélyezte a csatlakozást, előfordulhat, hogy nincs választása, hogy melyik szervert használja. Lehet, hogy a szerver nincs az Egyesült Királyságban. Ha nem az Egyesült Királyságban, akkor nem fog segíteni a BBC iPlayer feloldásának feloldásában..

A magánélet védelme nem prioritás az ingyenes VPN-k esetében. Számos „ingyenes” VPN keres pénzt azáltal, hogy felhasználóival kapcsolatos információkat értékesít. Jelentkezik felhasználói online tevékenységeikről, majd az információkat eladja az érdekelt harmadik feleknek, például a hirdetőknek.

Ismertek arról is, hogy a „ingyenes” szolgáltatók nemkívánatos hirdetéseket és nyomkövető sütiket fecskendenek be a felhasználók böngészési munkamenetébe. UGH!

Minden bizonnyal szívesen kipróbál egy ingyenes VPN-t. Úgy értem, mi a legrosszabb dolog, ami történhet? Elveszíti az összes online adatvédelmet. Nincs nagy ügy, igaz? (Hol van a sarkasz gomb ezen a dologon?)

Mi mást tehetek VPN-sel??

Amellett, hogy hozzáférést nyit meg a BBC iPlayerhez és más földrajzilag blokkolt streaming szolgáltatásokhoz, a VPN hozzáférést is nyithat az online játékszerverekhez és más tartalmakhoz és webhelyekhez, amelyekhez általában nem fér hozzá..

Használhat VPN-t is annak megakadályozására, hogy az internetszolgáltató fojtsa az internetkapcsolatot egyszerűen az online tevékenysége miatt..

A VPN megakadályozza az internetszolgáltatót, a kormányt, a hackereket és más érdekelt harmadik feleket az online tevékenységeik figyelemmel kísérésében. Ezt úgy teszi meg, hogy titkosított alagútba burkolja az internetkapcsolatot, megakadályozva, hogy bárki megnézzék az online utazásaikat..

A titkosított kapcsolat valóban hasznos, ha nyilvános Wi-Fi-kapcsolaton keresztül csatlakozik az internethez, például a kedvenc kávézójának.

Következtetés

A BBC a legjobb szórakozási lehetőségeket kínálja, amelyek bárhol megtalálhatók, és nincs ok arra, hogy nem szabadna élveznie, bárhol is legyen..

ExpressVPN logó

Az olyan VPN, mint az ExpressVPN - amely átfogó globális szerver lefedettséget, gyors kapcsolatokat és csúcsminőségű adatvédelmet kínál - kiváló módja a BBC iPlayer tartalmak elérésének bárhol a világon, miközben más online tevékenységeit is védi..

További információt vagy előfizetés vásárlását az ExpressVPN webhelyen találja.

Tony Hirst „BBC iPlayer” licence, a CC BY 2.o engedélyével

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 2 =

map