Mi a legjobb VPN a Hulu számára? Hogyan nézhetem Hulu külföldön


A Hulu egy népszerű video-streaming szolgáltatás, amely filmeket és televíziós műsorokat közvetít a nagyobb és független filmstúdiókból, valamint a világ minden tájáról televíziós hálózatokat. Ezenkívül a szolgáltatás saját eredeti tartalmát továbbítja.

Sajnos a cikk írása óta a Hulu csak az Egyesült Államokban, annak területein és Japánban érhető el. Más régiók nézői nem férnek hozzá a szolgáltatáshoz.

A Hulu földrajzi megtekintési korlátozásain kívül azok a felhasználók, akik megpróbálják megnézni a szolgáltatást, miközben csatlakoznak az iskolájuk vagy a munkáltató által kezelt hálózatokhoz, a szolgáltatás blokkolását is elérhetik.

Nem számít a Hulu akadályoztatása, a virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatás a legjobb módja annak, hogy hozzáférjen a filmek és televíziós műsorok széles körű könyvtárához, amely a népszerű video streaming szolgáltatáson keresztül érhető el..

A VPN számos hasznos funkciója között szerepel az a képesség, hogy a felhasználót úgy tűnjék fel, mintha egy másik helyről csatlakoznának az internethez. Úgy tűnik, hogy a felhasználók egy másik városból vagy akár egy másik országból is csatlakoznak, hozzáférés lehetővé tétele korlátozott tartalmakhoz, például a Hulu adatfolyamokhoz és egyéb streaming szolgáltatások.

Ugyanakkor nem egyszerűen véletlenszerűen választhat ki egy VPN-t, és elvárhatja, hogy hatékonyan oldja fel a Hulu-t.

Az elmúlt években a Hulu és más streaming szolgáltatások jártasak voltak a VPN-kiszolgálók IP-címeinek felismerésében és blokkolásában. Ez még fontosabbá teszi egy olyan VPN-szolgáltató megtalálását, amely szilárdan rendelkezik a Hulu blokádjainak megkerülésével.

Ebben a cikkben felfedi az öt legfontosabb VPN-t a Hulu feloldásához.

Összpontosítom a VPN-szolgáltatók azon képességeit, hogy az Egyesült Államokon kívülről megbízható hozzáférést biztosítsanak a Hulu-tartalomhoz, valamint a kapcsolat sebességére. Emellett más fontos VPN-funkciókat is értékelni fogok, amelyek értékes kiegészítéssé teszik az online eszközkészletet.

Hogyan nézze meg a Hulu-t egy VPN segítségével

VPN használatához a Hulu tartalom eléréséhez az amerikai vagy japán határokon kívül néhány egyszerű lépés szükséges:

 1. Feliratkozás egy Hulu-kompatibilis VPN-szolgáltatóra. (Az általam választott VPN az ExpressVPN.)
 2. Telepítse a szolgáltató VPN alkalmazását az eszközére (eszközökre).
 3. Jelentkezzen be a VPN rendszerébe.
 4. Válassza ki az Egyesült Államokban vagy Japánban található szervert.
 5. Tűzje ki a Hulu alkalmazást, ragadja meg a pattogatott kukoricát, és kezdje meg a megtekintést!

De honnan tudja, melyik VPN az Ön számára?

Mi a legjobb VPN a Hulu nézéséhez?

Kiterjedt tesztelés után, A következő 5 VPN bizonyult a legjobb VPN-nek a Hulu megfigyelésére. Ha siet, itt van egy rövid összegzés az egyes szolgáltatók képességeiről:

 1. ExpressVPN: A Hulu-tartalom megtekintéséhez elérhető legjobb VPN-lehetőség. A szolgáltató megbízható amerikai alapú szerverei hozzáférést biztosítanak a Hulu-hoz, ha az Egyesült Államok határain kívül tartózkodsz. A nagysebességű kapcsolatok zökkenőmentes hozzáférést biztosítanak a Hulu HD streamjeihez.
 2. NordVPN: Ez a szolgáltató kiváló Hulu hozzáférést biztosít a nézők számára költségvetéssel. A gyors csatlakozások mellett a NordVPN az összes népszerű eszközplatformot lefedi.
 3. CyberGhost: Egy másik olcsó szolgáltató, a CyberGhost legjobb tulajdonsága a csatlakozási sebesség, amely a leggyorsabb az öt legfontosabbban. Plusz, a szolgáltató nagylelkű az egyidejű csatlakozási támogatással.
 4. PrivateVPN: Ez a VPN megbízható Hulu hozzáférést és gyors csatlakozási sebességet biztosít. Noha globális szerver lefedettségük jobb lehet, addig a PrivateVPN az Egyesült Államokkal jól lefedett.
 5. Surfshark: A Surfshark magas szintű szolgáltatást nyújt alacsony áron. A szolgáltató megbízhatóan elvégzi a Hulu feloldását az Egyesült Államokon kívül, és korlátlan egyidejű kapcsolatot kínál.

Annak érdekében, hogy rangsorolja a legjobb öt VPN-t, amelyeket a Hulu-tartalomnak az Egyesült Államok határain kívüli megtekintésére használhat, a következő kritikus tényezőket vettem figyelembe:

 • Megbízható hozzáférést biztosít a Hulu és más streaming szolgáltatásokhoz
 • USA-alapú szerverfarmok
 • HD kompatibilis csatlakozási sebesség
 • Erős biztonság és adatvédelem
 • Erős natív alkalmazás támogatása

Itt található az öt legjobban elérhető VPN listája a Hulu nézéséhez:

1. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN a legjobb választás a Hulu streaming könyvtárhoz való hozzáférés biztosításához az Egyesült Államokon kívülről.

A Hulu mellett a szolgáltatás számos más streaming szolgáltatáshoz is megbízható hozzáférést kínál, ideértve a Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer és sokan mások.

Az ExpressVPN több mint 3000 VPN szerverrel rendelkezik, 160 helyszínen, a világ 94 országában. Ezen helyek közül több mint 30 található az Egyesült Államokban.

E szolgáltató csatlakozási sebessége könnyen kezelheti a Hulu és más streaming szolgáltatók által kínált nagyfelbontású video stream-eket. Ráadásul itt nincsenek adatkorlátozások vagy sávszélesség-korlátozások.

Az adatvédelem és a biztonság az ExpressVPN legfontosabb prioritásai. A szolgáltató nem tart nyilvántartást felhasználói online tevékenységeiről, és a fülre a Bitcoin segítségével fizethet. Ezenkívül a szolgáltatás védi a kapcsolatot katonai titkosítással és a gyilkos kapcsolóval.

Natív alkalmazás támogatást nyújt az Android, Windows, iOS, macOS, Linux, Amazon Fire TV és Amazon Kindle Fire eszközökhöz. Az ExpressVPN Firefox, Chrome és Safari kiterjesztések megvédik a böngésző munkameneteit.

Ha a Hulu játékkonzolján, set-top boxjában vagy intelligens TV-jén néz, akkor használhatja a szolgáltató szolgáltatásait MediaStreamer DNS szolgáltatás a streaming szolgáltatáshoz való hozzáférés megnyitása (bár ez nem fogja titkosítani a kapcsolatot, mint ahogy a VPN szolgáltatás teszi).

Ha a szolgáltatás egyidejű csatlakozásainál többre van szüksége, akkor kihasználhatja az ExpressVPN optimális útválasztó-kompatibilitását.

Előnyök

 • Megbízhatóan feloldja a Hulu és más népszerű streaming szolgáltatásokat
 • Kiváló amerikai szerver lefedettség
 • HD kompatibilis csatlakozási sebesség
 • Optimális biztonság és adatvédelem
 • A legkiválóbb natív alkalmazás támogatása

Hátrányok

 • Csak 3 egyidejű kapcsolat megengedett

A HULU KOCKÁZATÁNAK LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb választásom egy VPN számára, hogy megbízhatóan feloldja a Hulu-t az Egyesült Államok határain kívülről. A gyors sebesség mellett a szolgáltató kiváló munkát végez ügyfelei biztonságának és magánéletének védelmében is. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

2. NordVPN

NordVPN logó

Az átlag feletti csatlakozási sebességnek, az árképzésnek és a Hulu és más streaming szolgáltatók, például az Amazon Prime Video, a Netflix és mások megbízható hozzáférésének köszönhetően az NordVPN az első 5 helyen szerepel az első helyen..

Az NordVPN nemcsak hozzáférést biztosít a Hulu-hoz, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, hanem az összes szerverüket felsorolják, amelyek feloldják a Hulu-t..

A szolgáltatónál 5100+ szerver található 60 országban, valamint az Egyesült Államokban működő szerverek, amelyeket az előző bekezdésben említettem..

A NordVPN kapcsolatok olyan sebességet biztosítanak, amely könnyen kezelni tudja a Hulu és más streaming szolgáltatások által nyújtott HD stream-eket.

A NordVPN gyors kapcsolatai 256 bites védelemmel vannak titkosítva, és a kill kapcsoló megakadályozza, hogy online tevékenységeit nyitottá tegyék a kíváncsiskodók számára..

A magánélet prioritása a NordVPN-nél, mivel a szolgáltatásnak a szigorú nem naplózási politika, és boldogan elfogadja a Bitcoint a fizetési adatainak védelme érdekében.

Ha a Hulu-t több eszközön figyeli, ez nem jelent problémát, mivel a NordVPN natív alkalmazásokat kínál az Android, iOS, MacOS, Windows és Linux platformokra. Ha szereti a Hulu-t kedvenc böngészőjében, a Chrome és a Firefox-bővítményeknek köszönhetően Ön is a hatálya alá tartozik.

Ha egy felhasználónév 6 párhuzamos csatlakoztatása nem elegendő, vagy ha vannak olyan eszközök, amelyekre a NordVPN nem vonatkozik, akkor használhatja a szolgáltató kiterjedt útválasztó-kompatibilitását.

Előnyök

 • Rengeteg amerikai alapú szerver
 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Kiváló biztonság és adatvédelem
 • Kedvező árú

Hátrányok

 • Az asztali alkalmazás nem felhasználóbarát

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN alacsony árat kínál, és a kínált szolgáltatásokkal kombinálva lop. Rengeteg amerikai alapú szerver és HD-kompatibilis adatátviteli sebességgel a szolgáltatás teljesen rohamos. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia rengeteg időt biztosít a kipróbálásra.

3. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost, bár ezen a listán a 3. helyen van, valójában a leggyorsabb szolgáltató, amelyet teszteltem. A sebesség mellett a szolgáltató kiváló Hulu-feloldó energiát biztosít több eszközre egyszerre.

A szolgáltatónak több mint 3700 szervere van 60 országban. E szerverek közül 730 az Egyesült Államokban található, megbízható Hulu hozzáférést kínálva. A szolgáltató kitűnő munkát végez a Netflix és más streaming szolgáltatások feloldásáról az egész világon.

A CyberGhost csatlakozási sebessége egyszerűen a leggyorsabb ebben a körben, olyan sebességeket nyújt, amelyek képesek HD és akár 4K tartalom streamingjére is, kevés puffer késleltetéssel vagy anélkül. Ezeket a kapcsolatokat 256 bites titkosítás és védelem kapcsolója védi.

Soha ne aggódjon amiatt, hogy a böngészési szokásai másoknak vannak kitéve, mivel a szolgáltató a bejelentkezési tilalmat is követi, és szolgáltatásaiért örömmel elfogadja a Bitcoint..

A népszerű eszközplatformokat a CyberGhost jól kiszolgálja, mivel az alkalmazások elérhetőek Android, Android TV, Amazon Fire TV, macOS, iOS és Windows eszközökhöz. A böngésző munkamenetét a szolgáltató Chrome- és Firefox-bővítményei védik.

Míg a CyberGhost 7 bejelentkezést tesz lehetővé egyidejűleg egyidejűleg, a nagyobb eszközigényű felhasználók értékelni fogják a szolgáltató útválasztójának kompatibilitását.

Előnyök

 • Rengeteg amerikai alapú szerver érheti el a Hulu-t
 • # 1 csatlakozási sebesség
 • 7 egyidejű csatlakozás
 • Átfogó adatvédelmi és biztonsági védelem

Hátrányok

 • Az alkalmazás nem tartalmazza a haladó felhasználók által elvárt lehetőségeket

NAGY ÉRTÉK: A CyberGhost nagysebességű opció a Hulu nézők számára. A szolgáltató gyors és megbízható feloldást kínál a Hulu patakok számára egy egyszerűen használható alkalmazáson keresztül, mindezt elfogadható áron. A 45 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garancia rengeteg időt tesz lehetővé a teszteléshez.

4. PrivateVPN

PrivateVPN logó

A PrivateVPN a 4. számú szolgáltatónk, ám ezen a listán a második leggyorsabb sebességet teljesítik. A VPN megbízható hozzáférést biztosít a Hulu és más streaming szolgáltatásokhoz, beleértve az Amazon Prime-t, a HBO-t és a BBC iPlayer-t.

Ennek a szolgáltatónak a globális kiszolgálói lefedettsége meglehetősen könnyű, több mint 150 szerver 60 országban van elosztva. Ugyanakkor az USA-ban van a legtöbb kiszolgáló, a kiszolgálók 9 amerikai városban találhatók.

Ennek a szolgáltatónak a kapcsolatai készen állnak az adatfolyamra, mindkettőként A HD és 4K tartalomnak kevés puffer késleltetéssel vagy anélkül kell folyamodnia. Ezek a sebességek szintén hasznosak az online játékok és a fájlátvitel során.

A katonai titkosítás és a gyilkos kapcsoló segíti az adatok védelmét. A kapcsolatokra sem vonatkoznak semmilyen sávszélesség-korlátozás vagy adatkorlátozás, tehát eltűnnek!

A PrivateVPN fogadja el a Bitcoint az áruért cserébe, és nem követi nyomon, és nem rögzíti a tevékenységeit, miközben csatlakozik a kiszolgálóik hálózatához..

Míg a többplatformos alkalmazás támogatása a nagy 4-re korlátozódik (Windows, macOS, iOS és Android), a felhasználók kihasználhatják kiterjedt útválasztó képességeiket is, hogy megóvják a csatlakoztatott eszközöket. (Ez akkor is hasznos, ha 6 párhuzamos kapcsolat nem elég az Ön igényeinek.)

Előnyök

 • Nemzetközi szinten megnyitja az Egyesült Államok Hulu elérését
 • Nagyon gyors csatlakozás
 • Legfeljebb 6 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé

Hátrányok

 • A szerverszámok határozottan javításokat igényelhetnek
 • Többplatformos támogatás 4 legnépszerűbb eszközre korlátozódik

GYORS SZÖVEGEK: Lehet, hogy a PrivateVPN nem rendelkezik a legnagyobb globális szerver lefedettséggel, de vannak, ahol ez számít. Ráadásul a csatlakozási sebességük átlagon felüli választást jelent a streaminghez. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

5. Surfshark

SurfShark logó

A Surfshark bejutott a lista utolsó pontjába, köszönhetően az USA-n kívüli Hulu-hozzáférésnek és a lenyűgöző korlátlan egyidejű csatlakozási támogatásnak.

Ez a szolgáltató megbízható hozzáférést kínál az amerikai székhelyű Hulu adatfolyamokhoz, és jó feladatot nyújt az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer és az HBO hozzáférésének megnyitásához is..

A globális kiszolgálói lefedettségi számok, amelyek több mint 500 szerverre vonatkoznak több mint 50 országban, nem olyan lenyűgöző számok, mint amit valaha látni fogunk, ám az Egyesült Államokban működő szerverek jó munkát végeznek a Hulu-hoz való hozzáférés biztosításában..

A Surfshark csatlakozási sebessége egyszerűen megkönnyíti a Hulu HD stream-einek kezelését, és a legtöbb egyéb, amire gondolsz.

A Surfshark online biztonsági védelme felülmúlhatatlan, katonai szintű titkosítással is kill kapcsoló és ad-blokkoló védelem.

Az Ön személyes adatait ugyanolyan jól védik, mivel ez a szolgáltató nem tárol semmilyen naplót az online bűnözésről, és fizetésként elfogadja a Bitcoint.

A natív alkalmazás támogatása meghaladja az átlagot, az iOS, Android, Linux, Windows, MacOS és Fire TV platformokra elérhető alkalmazásokkal. A Firefox és a Chrome böngésző bővítményei is elérhetők.

Surfshark lehetővé teszi egy hihetetlen korlátlan számú eszköz hogy egyszerre egyetlen bejelentkezéssel csatlakozzanak a szerverükhöz. Előfordulhat azonban, hogy vannak olyan eszközök, amelyekre nem vonatkozik a szolgáltatás alkalmazás támogatása, ezért jó tudni, hogy a router kompatibilitása készen áll.

Előnyök

 • Az amerikai Hulu hozzáférés jelen van és elszámolódik
 • Korlátlan párhuzamos kapcsolatok
 • Kiváló biztonság és adatvédelem

Hátrányok

 • A globális szerver lefedettség javulást jelenthet
 • A testreszabási lehetőségek kissé hiányoznak

TÖKÉLETES CSALÁDOKRA: A Surfshark hozzáférést biztosít a Hulu-hoz, és korlátlan számú egyidejű VPN-kapcsolatot biztosít egyetlen felhasználónévvel, ezáltal kiváló lehetőség nagy családok és más filmet szerető emberek csoportjai számára. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Tipp: További információkért olvassa el az Egyesült Királyságból, Ausztráliából és Kanadából érkező Hulu elérési útmutatót.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Hulu nézéséhez?

Talán, de nem hiszem, hogy elégedett lennél vele.

A Hulu és más fontosabb streaming szolgáltatások mindig figyelik azokat a nézőket, akik VPN-t használnak műsoraikhoz és filmeikhez. A szolgálatok ezt azért teszik, mert a film- és televíziós stúdiókkal kötött szerződéseik megkövetelik számukra, hogy földrajzilag ellenőrizzék az anyagokhoz való hozzáférést.

Amikor a Hulu sok olyan nézőt észlel, akik ugyanabból az IP-címből férnek hozzá tartalmához, akkor közelebbről megvizsgálják az adott forgalmat. Ha a szolgáltatás észleli, hogy a használt IP-cím a VPN-szolgáltató tulajdonában van, blokkolja az IP címet.

A VPN-szolgáltatónak új IP-címeket kell hozzáadnia, ismét lehetővé téve a szerverükről a Hulu-hoz való hozzáférést. Ezután egy idő után a Hulu felismeri a helyettesítő IP-ket, blokkolja azokat, és a ciklus újból elindul.

Mint gondolnád, ez a whack-a-mol virtuális játék a VPN szolgáltatótól megköveteli, hogy mély zsebük legyen a játékban. Az ingyenes VPN-szolgáltatóknak egyszerűen nem állnak rendelkezésre források ahhoz, hogy részt vegyenek ebben a oda-vissza versenyen.

Az ingyenes VPN-k egyszerűen nem fognak megbízható hozzáférést biztosítani a Hulu-hoz.

A Huluhoz való megbízhatatlan hozzáférés mellett más okok miatt is nem szabad használni az ingyenes VPN-t.

A VPN ingyenes magánélete oximoron. Ha ingyenes VPN-t használ, akkor nagy esély van arra, hogy online tevékenységei nem olyan privátak, mint gondolnád.

Ez a magánélet hiánya alapvetően azzal jár, hogy befizetést fizet az „ingyenes” VPN -ért, de ahelyett, hogy pénzzel fizet, hanem magánéletével fizet.

Számos „ingyenes” VPN nyomon követi online tevékenységeit, összegyűjti ezeket az információkat, és eladja a legmagasabb licitű ajánlattevőnek. Néhány „ingyenes” VPN szintén támad az adatvédelemben, ha nem kívánt nyomkövető sütiket és hirdetéseket illeszt be a böngésző munkamenetébe.

A „ingyenes” VPN-t is fizeti az Ön idejével. Számos ingyenes VPN arra kényszeríti a felhasználókat, hogy üljenek egy sorba, mielőtt engedélyt kapnának a néhány kiválasztott kiszolgálóra.

Az ingyenes VPN-felhasználók azt is tapasztalhatják, hogy a kapcsolat sebességét fojtják, vagy hogy adatfelhasználásuk korlátozott, és egyik sem alkalmas nagyfelbontású videó megtekintésére..

Egy megbízható, Hulu-kompatibilis VPN havonta 3 dollárba kerülhet. Úgy tűnik számomra, hogy megérdemli a megbízható hozzáférést a Hulu és más internetes tartalmakhoz. Csak ingyen havonta egy kevesebb Starbucks-ot, és fizetsz érte.

Ezenkívül a Starbucks Wi-Fi hotspotjait sem biztosítja, csak hogy tudd.

Mire használhatom VPN-t??

A Hulu és más streaming szolgáltatások által kínált édes tartalmak feloldása mellett a VPN feloldhatja azokat a játékkiszolgálókat és más tartalmakat és szolgáltatásokat is, amelyek elérését általában eltilthatják a világ térségében..

A VPN megakadályozhatja az internetszolgáltatót is a csatlakozási sebesség fojtása. A VPN titkosított kapcsolat megakadályozza az internetszolgáltatót (vagy bárki másot) az online utazásainak figyelését.

Ez a titkosítás kiválóan megkönnyíti személyes adatainak védelmét banki tevékenység, számlák fizetése vagy online vásárlás esetén.

Ez különösen értékes szolgáltatás a közúti harcosok és más felhasználók számára, akik nem védett Wi-Fi hotspotokon keresztül férnek hozzá az internethez, például a nyilvános helyeken. (És visszatérünk a Starbucks-hoz.)

Következtetés

A Hulu előfizetés nagyszerű módja annak, hogy lépést tehessen kedvenc televíziós műsoraival és filmjeivel.

Egy olyan VPN használatával, mint például az ExpressVPN - amely kiváló hozzáférést biztosít a Hulu és más streaming szolgáltatásokhoz, HD-kompatibilis kapcsolatokhoz, valamint kiváló adatvédelmi és biztonsági védelemhez - megnyithatja a korlátozott tartalomhoz való hozzáférést, miközben megóvja az összes online tevékenységet..

ExpressVPN logó

További információt vagy előfizetés vásárlását az ExpressVPN webhelyen találja.

A CC HB 2.0 alapján engedélyezett BagoGames „Hulu”

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − = 34

map