Mi a legjobb VPN az Amazon Fire TV Stick számára 2020-ban?


Az Amazon Fire TV Stick a legolcsóbb modell az Amazon Fire TV sorozatában. Az apró pálca bármilyen HDTV-t intelligens TV-vel változtat, ha csatlakoztatja a rendelkezésre álló HDMI-porthoz.

A készülék hozzáférést biztosít az Amazon Prime Video szolgáltatáshoz, valamint számos alkalmazást és játékot, amelyek mindegyikét élvezheti HDTV-jén vagy 4K TV-jén..

Bár az Amazon Fire TV Stick a világ számos országában elérhető, az eszközön kínált tartalom régiónként eltérő. Ez azt jelenti, hogy az egyik országban elérhető filmek, televíziós műsorok, alkalmazások és játékok esetleg nem érhetők el más országokban.

Van azonban út ezen virtuális tartalom blokádok körül. Mint minden VPN-felhasználó elmondja neked, a virtuális magánhálózat (VPN) a legjobb módja a blokkolt tartalmakhoz való hozzáférés megnyitásának a VPN helymeghatározó képességeinek köszönhetően.

Amikor egy VPN-felhasználó összekapcsolja az Amazon Fire TV eszközt egy VPN-kiszolgálóval, a VPN úgy tűnik, hogy az eszköz ugyanabban a földrajzi helyen található, mint a szerver. Ez megnyitja a hozzáférést a világ ezen régiójának kijelölt tartalomhoz.

A VPN hasznos funkciói nem korlátozódnak a geo-hamisításra. A VPN elrejtheti az online tevékenységeit mások kíváncsi szemétől is, megvédi Önt és értékes személyes és üzleti adatait a hackerektől és más érdekelt felektől.

Amikor mérlegel egy VPN-t az Amazon Fire TV Stick-rel vagy más Fire TV-készülékkel való használathoz, ne feledje a következő alapvető funkciókat: natív alkalmazás elérhetősége, globális szerver lefedettség, kapcsolat sebessége, valamint a biztonság és az adatvédelem.

Felhívjuk figyelmét, hogy bár a cikkben az „Amazon Fire TV Stick” -re hivatkozom, minden, amit tárgyalok, az Amazon Fire TV eszköz többi sorozatára vonatkozik, kivéve az első generációs Fire TV Stick-et, amely nem kompatibilis a VPN (további információ az első generációs eszköz későbbi VPN használatával kapcsolatban).

A legjobb VPN-k az Amazon Fire TV Stick számára

Az összes kedvenc VPN-szolgáltatót teszteltük, és az eredmények azt mutatták ez az 5 VPN a legjobban működött az Amazon Fire TV Stick-rel:

  1. ExpressVPN: Natív alkalmazás támogatást nyújt az Amazon Fire TV készülékekhez. Megbízható szerverekkel rendelkezik, amelyek lefedik a világot. A szolgáltató gyors és biztonságos összeköttetése tökéletes a kedvenc műsorainak és filmjeinek streamingjéhez.
  2. NordVPN: Natív alkalmazást kínál az Amazon Fire TV készülékekhez. A katonai titkosítás védi azok gyors kapcsolatát. A globális szerver lefedettség lehet jobb, de valószínűleg megfelelő a legtöbb felhasználó igényeihez.
  3. CyberGhost: Ez az olcsó szolgáltató natív alkalmazást kínál az Amazon Fire TV platformhoz. A CyberGhost alkalmazásai könnyen kezelhetők, és áraik a legalacsonyabb ebben a körben.
  4. VyprVPN: Ez a szolgáltató VPN-kiszolgálóit birtokolja és üzemelteti, az Ön adatait a mellény közelében tartva. A VyprVPN alkalmazás elérhető az Amazon Appstore-ból, annak ellenére, hogy a VyprVPN webhelyén nincs megemlítve.
  5. IPVanish: Könnyen használható natív Amazon Fire TV alkalmazás. VPN szervereinek tulajdonosa és üzemeltetése is. A szolgáltató gyors kapcsolatát soha nem akadályozzák meg az adatkorlátozások vagy a sávszélesség korlátozásai.

A következő kritériumok alapján értékeltem és rangsoroltam a legfontosabb Amazon Fire TV Stick VPN-ket:

 • Natív Fire TV alkalmazás támogatása
 • Csatlakozási sebesség
 • Globális szerver lefedettség
 • Biztonság és adatvédelem

Az alábbiakban felsoroltam az 5 legfontosabb VPN-t, amelyeket az Amazon Fire TV Stick-hez használhat.

1. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN a VPN-k csodálatos nője, amikor a legjobb VPN-t használja az Amazon Fire TV Stick használatához. (Túl sok volt ez a vicc?)

Az ExpressVPN 3000+ VPN szerverrel rendelkezik, stratégiailag 94 országban található. Az ilyen globális lefedettség hozzáférést nyit meg sok olyan tartalomhoz, amelyhez általában nem tud hozzáférni.

Ez a szolgáltató natív alkalmazást kínál a legtöbb Amazon Fire TV eszköz számára (kivéve az első generációt, de erről később többet tudunk meg). Az alkalmazás könnyen használható, és megbízható kapcsolatot biztosít.

Az ExpressVPN csatlakozási sebessége az iparág leggyorsabb része és könnyen lépést tarthat a Fire TV Stick által biztosított 1080p és 4K HDR adatfolyamokkal.

A katonai titkosítás megvédi a kapcsolatot, megőrizve az online tevékenységeket minden eszközén, titokban és észrevétlenül.

Az Amazon Fire TV Stick teljes kompatibilitása mellett ez a szolgáltató más eszközöket is védi. Natív alkalmazások érhetők el a legnépszerűbb eszközplatformokhoz.

Az adatvédelem nem aggódik az ExpressVPN kapcsán, ahogyan azt a Brit Virgin-szigeteken működő szolgáltató tartja semmilyen napló nincs és előfizetési fizetésként elfogadja a Bitcoint, még a fizetési adatait is teljesen inkognitóban tartva.

Míg az ExpressVPN 3 csatlakozás egyidejű csatlakozási kiosztása egyetlen bejelentkezéskor kicsit alacsonyabb, mint az átlag, a szolgáltató kiterjedt router-kompatibilitása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatlakoztatott eszközöket egyetlen hozzáférési ponton keresztül megvédjék.

Előnyök

 • Natív Amazon Fire TV alkalmazást biztosít
 • A kapcsolat sebessége meghaladja a HD videó streamingjét
 • A globális szerver lefedettség jóval meghaladja az ipari átlagot
 • Katonai szintű titkosítás
 • Jól működik a legtöbb streaming szolgáltatással

Hátrányok

 • Az egyidejű csatlakozási allokáció alacsony

AZ AMAZON TŰZTVÉDELEM JEGYZETES VPN: Az ExpressVPN az én legjobb választásom az Amazon Fire TV Stick számára. A Fire Fire teljes kompatibilitása mellett a szolgáltató átfogó globális kiszolgálói lefedettsége megnyitja a tartalom világát, gyors kapcsolatai révén könnyen lépést tarthat az Amazon adatfolyamaival. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

2. NordVPN

NordVPN logó

A NordVPN megragadta a második helyezést a rangsorban a natív alkalmazás támogatásának és a gyors csatlakozási sebességnek köszönhetően.

Noha a szolgáltató globális kiszolgálói lefedettsége csupán átlagos, 61 országban a kiszolgálófarmokkal, ezek a helyek továbbra is feloldják a sok geo-blokkolt tartalmat.

A NordVPN összeköttetései nagy sebességet biztosítanak, ami azt jelenti, hogy az Amazon Prime Video, a Netflix, a Hulu és mások HD és 4K adatfolyamai szinte azonnal elkezdenek lejátszani és továbbra is zökkenőmentesen játszanak.

A Fire TV alkalmazásokon kívül a NordVPN kiterjed más eszközökre is, beleértve a Windows, a MacOS, az iOS, az Android és mások számára. Az összes alkalmazás 256 bites titkosítással védi a kapcsolatot.

A NordVPN-t akár 6 eszközön is egyszerre lehet használni, és ha többre van szüksége, akkor kihasználhatja a szolgáltató kompatibilitását számos útválasztó gyártmányával és modelljével.

A NordVPN a magánélet terén is önnel foglalkozik, örömmel fogadja el a Bitcoint, hogy megvédje előfizetési fizetési adatait, és ne tartson naplót az online utazásokról, miközben kapcsolódik a szerverükhöz..

Előnyök

 • App Fire TV készülékek
 • Szerverek 61 országban szerte a világon
 • Gyors csatlakozások
 • Elfogadható árú

Hátrányok

 • Egy adott szerver kiválasztása szinte lehetetlen

JÓ ÉRTÉK: A NordVPN alacsony áron kínálja az Amazon Fire TV Stick kompatibilitást, így sok pénzt hagy az előfizetések streamingjéhez. A gyors kapcsolatok és az optimális biztonsági védelem az Ön rendelkezésére állnak. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

3. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost könnyebb használatának köszönhetően a csomag közepére került, így kiváló választás az első VPN felhasználók számára..

A szolgáltató szállít gyors csatlakozások (a leggyorsabb ebben az top 5-ben), kiváló lehetőség ezáltal az összes, az Amazon Fire TV alkalmazások által nyújtott tartalom streamingjére.

A CyberGhost 60 országbeli globális szerver lefedettsége csupán átlagos, de mégis rengeteg energiát kínál a más régiók tartalmának feloldásához..

A CyberGhost védi felhasználói kapcsolatait katonai szintű titkosítással, az összes online tevékenységet titkosított alagútban tartva..

Az optimális online biztonság mellett a CyberGhost védi az Ön személyes adatait is az ön által bevezetett nem naplózási politika valamint a Bitcoin előfizetési díjak elfogadását, amely segíti a fizetési információk névtelenségét.

Ha más csatlakoztatott eszközökkel is rendelkezik az Amazon Fire TV Stick-en kívül (és kinek van manapság csak egy?), Örömmel fogja tudni, hogy a CyberGhost támogatást nyújt az összes népszerű eszközplatformhoz.

Ráadásul egyszerre akár 7 eszközt lehet csatlakoztatni a CyberGhost kiszolgálókhoz ugyanazon bejelentkezés használatával. Ha ennél több kapcsolatra van szüksége, akkor a szolgáltatást számos router gyártóval és modellel is felhasználhatja az összes csatlakoztatott eszköz védelmére..

Előnyök

 • Natív Fire TV alkalmazás
 • A leggyorsabb csatlakozási sebesség ebben a körfordulatban
 • Nagyszerű az első VPN felhasználók számára
 • Nincs napló és elfogadja a Bitcoint

Hátrányok

 • A szerver lefedettség javulást eredményezhet

AZ ÚJ SZERINTI VPN FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA: A CyberGhost a legjobb választás ebben a listában a kezdő VPN felhasználók számára, könnyebben használható alkalmazásainak köszönhetően. A szolgáltató egy kattintással történő védelme remek lehetőség a gyors online elérésre. A szolgáltató 45 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciát kínál.

4. VyprVPN

vyprVPN logó

A VyprVPN ezúttal elég jól szerepelt, hogy elfoglalja a 4. helyet, köszönhetően a Fire TV natív alkalmazás támogatásának, valamint a saját tulajdonú és működtetett szerverek gyűjteményének..

A szolgáltató alkalmazásának kitűnő munkája van, hogy hozzáférést nyisson a legtöbb streaming szolgáltatáshoz, ideértve a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video és még sok más szolgáltatást is..

Miután csatlakozott a kedvenc streaming tartalmakhoz, nem kell sokáig várnia, hogy a művelet elinduljon, a szolgáltató gyors kapcsolatának köszönhetően..

A VyprVPN az összes szervert birtokolja és üzemelteti, és egy helyen találta meg őket az átlag feletti 70+ ország szerte a világon, így a földrajzilag blokkolt anyagokhoz való hozzáférésnek nem szabad sok problémát okoznia.

Az a tény, hogy ezek a szerverek saját tulajdonban vannak és működnek, azt jelenti, hogy harmadik személyeknek nincs hozzáférése az Ön adataihoz, lehetővé téve a VyprVPN számára, hogy mindent jól védett legyen..

A VyprVPN nem tart naplót kapcsolatban állnak ügyfeleik online tevékenységeivel, miközben kapcsolódnak szervereikhez. Sajnos a magánélet védelme ezzel véget ér, mivel a VyprVPN nem kínál kriptovaluta fizetési lehetőségeket.

A Fire TV natív alkalmazás-támogatása mellett ez a szolgáltató átfogó alkalmazás-támogatást is kínál a legnépszerűbb eszközök, valamint az útválasztók sok gyártója és modellje számára. 3 egyidejű kapcsolat megengedett ugyanazon felhasználónév használatával.

Előnyök

 • Natív Fire TV alkalmazás
 • Nincs napló szolgáltató
 • Szervereinek tulajdonosa és üzemeltetése

Hátrányok

 • Magasabb ár, mint sok VPN-nél
 • Nincsenek kriptovaluta fizetési lehetőségek

SZOLGÁLTATÓK TARTALMA: A VyprVPN szerverei gyors, titkosított kapcsolatokat biztosítanak, amelyek feladata a HD video stream-ek streamingje az Amazon népszerű streaming eszközeiről. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

5. IPVanish

IPVanish-logo

Az IPVanish ezen a körzetben az 5. és az utolsó helyre került, köszönhetően a saját tulajdonában lévő és működtetett VPN-kiszolgálóknak, amelyek megbízható, gyors kapcsolatot biztosítanak ügyfeleiknek..

Ennek a szolgáltatónak a világ több mint 60 országában található 1200 szerver tulajdonosa és üzemeltetése van. Bár nem pontosan biztosítják a Sherwin-Williams szintű lefedettséget, kiszolgálóik helyszáma az iparágban átlagos.

Ezek a szerverek menteni semmilyen felhasználói napló, tehát online bűnözésed biztonságban van az érdeklődő kívülálló emberek kíváncsiságától. A szolgáltató azonban javíthatja adatvédelmi védelmét, mivel nem kínál magánbefizetési lehetőségeket, mint például a Bitcoin.

Az Amazon Fire TV Stick natív alkalmazásán kívül ez a szolgáltató támogatja a Windows, a MacOS, az iOS és az Android eszközöket is. Ezek az alkalmazások olyan praktikus obfuzációs funkciót nyújtanak, amely a VPN-forgalmat normál internetes forgalomnak tekinti.

Az IPVanish kapcsolatok elég gyorsak ahhoz, hogy lépést tartsanak a Fire TV Stick által kínált stream-ekkel, még a HD és 4K stream-ekkel is, amelyeket egyes modellek biztosítanak.

Csatlakozhat akár 10 készülék egyszerre ugyanazon a felhasználóneven. De ha ellátogat mind a Brady Bunchba, mind a Partridge családba (Istenem, öreg vagyok!), Akkor kihasználhatja a szolgáltató kompatibilitását számos router gyártóval és modellel, hogy mindenki egy hozzáférési ponton keresztül kapcsolódhasson..

Előnyök

 • Az Amazon Fire TV eszközökhöz szükséges natív alkalmazást kínál
 • Saját tulajdonú és működtetett VPN-kiszolgálók
 • 10 bejelentkezéssel 10 egyidejű kapcsolat megengedett

Hátrányok

 • A pénz-visszafizetési garancia csak 7 nap
 • Nincs privát fizetési lehetőség

SOK. ESZKÖZÖK. EGYENÜL!: Az IPVanish 10 felhasználónak egyidejű kapcsolatonkénti kedvezménye felhasználónévenként nagyszerűvé teszi a kisvállalkozású vagy nagy családdal rendelkező felhasználók számára. A szolgáltató magánélet-védelmi szempontból nem enged bennünket, mivel nincs privát fizetési lehetőség. Bárcsak szeretném, ha a 7 napos pénz-visszafizetési garancia 30 napra meghosszabbodik.

Az Amazon Fire TV-bot használata VPN-sel

Ha VPN és az Amazon Fire TV Stick használatával kívánja megnyitni a megtekintési lehetőségeket, ehhez csak az alábbi egyszerű lépéseket kell tennie:.

 1. Feliratkozás VPN-re.
 2. Töltse le a VPN alkalmazást az Amazon Fire TV készülékéhez.
 3. Jelentkezzen be a VPN alkalmazásba.
 4. Válasszon egy VPN-kiszolgálót, amely legközelebb van ahhoz a streaming tartalomhoz, amelyhez hozzáférni szeretne.
 5. Töltse be a választott streaming alkalmazást.
 6. Változtassa meg a bevágó munkamenetet!

Nézze meg egy másik cikkemben az ExpressVPN beállítását az Amazon Fire TV Stick segítségével.

Ingyenes VPN egy jó lehetőség az Amazon Fire TV Stick használatához?

Szerény véleményem szerint egy ingyenes VPN nem jó opció a vele való használatra Bármi online tevékenység.

Noha néhány ingyenes VPN alkalmazás elérhető az Amazon Fire TV eszközökhöz, hajlandó vagyok fogadni, hogy nem fogja elégedett lenni a „ingyenes” élménnyel.

Számos ingyenes VPN-szolgáltató korlátozza szervereik használatát. Sok esetben ezek alkalmazandók sávszélesség korlátozások és használati korlátozások ingyenes számlákon. Ezek egyike sem jó hír, ha a kedvenc TV-sorozatod idõszakos idõszakára vonatkozik.

Előfordulhat, hogy az ingyenes felhasználókat egy virtuális karrierbe is sorolják, ahol sorban ülnek, amíg nem kapnak kapcsolatot VPN-kiszolgálóval. Ezután a felhasználó úgy találja, hogy kapcsolódási lehetőségeik a kiszolgálók egy kis részletére korlátozódnak.

Régóta igaz, hogy ha valamit ingyen kapsz egy internetes szolgáltatástól, akkor Ön és személyes adatai az értékesített termékek. Ez különösen igaz az „ingyenes” VPN szolgáltatásokra.

Számos ingyenes szolgáltatást nyújtó VPN-szolgáltató pénzt keres információk eladása a felhasználók online tevékenységeiről a hirdetőknek és más érdekelt feleknek.

Néhány VPN még nemkívánatos hirdetéseket és nyomkövető sütiket is beszúr a felhasználók böngészési munkamenetébe.

Bár bármikor kipróbálhat egy ingyenes VPN-t, határozottan javaslom, hogy ellenzem azt. Nagyon nehéz eljutni a Bosch második évadjának felére, csak hogy megtudja, a hónaphoz elérte-e az adatkorlátot.

VPN használata első generációs tűz-TV-készülékkel

Mint fentebb említettem, a VPN-k nem működnek az első generációs Fire TV Sticks-kel. Noha igaz, hogy VPN-alkalmazást telepíthet az eszközre, nem rendelkezik elegendő lóerővel ahhoz, hogy a VPN-kapcsolat folyamatban legyen és működőképes, ha egy másik alkalmazást futtat..

Szerencsére továbbra is megvédheti a Tűz TV tevékenységeit VPN-sel.

Használja a VPN-t egy útválasztóval

Az első 5 listámban szereplő összes VPN kompatibilis a vezeték nélküli útválasztók számos gyártójával és modelljével. Ez lehetővé teszi az összes csatlakoztatott eszköz - köztük a Fire TV-eszköz - egy központi csatlakozási ponton keresztüli védelmét.

A legtöbb esetben az útválasztó használatához szükség van egy alkalmazás vagy firmware kézi telepítésére az útválasztóra. Ha nem tetszik ez a folyamat, akkor vásárolhat kész útválasztót a FlashRouters.com webhelyen.

Állítsa be a VPN-védett Wi-Fi hotspotot

Ha nincs VPN-kompatibilis útválasztója, vagy ha nem tetszik a beállítása, akkor dönthet úgy, hogy a Windows vagy a MacOS számítógépet VPN-védett Wi-Fi hotspotként használja.

A vezetékes Ethernet-kapcsolattal és a Wi-Fi-kapcsolattal rendelkező Windows és macOS számítógépek megoszthatják VPN-kapcsolataikat. A kedvenc VPN-alkalmazás futtatásával a számítógépen, és a számítógép Wi-Fi-hozzáférési pontjának beállításával megvédheti Amazon Fire TV Stick-jét.

Következtetés

Az Amazon Fire TV Stick felhasználói értékelni fogják a VPN és a párolókészülék használatának előnyeit. A VPN megnyitja a streaming tartalom világát, megóvja a kívülállókat a megtekintési szokások figyelésétől, és megakadályozza, hogy az internetszolgáltató fojtsa a kapcsolatot..

Ajánlom az ExpressVPN-t, mint a legjobb VPN-t az Amazon Fire TV Stick igényeinek.

ExpressVPN logó

A HDMI Fire Expert által a CC By 4.0 alapján engedélyezett „Fire TV Stick”

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map