Mi a legjobb VPN az Amazon Prime Video számára 2020-ban?


Az Amazon Prime Video (vagy „Prime Video”) az Amazon kiskereskedelmi óriási belépése a streaming videoiparba. Míg a Prime Video eredetileg csak 5 ország nézőire korlátozódott, köztük az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, a szolgáltatás ma szinte világszerte elérhető.

Azonban az archaikus szerződések miatt, amelyeket az Amazon Prime Video televíziós és filmstúdiókkal kötött, előfordulhat, hogy a szolgáltatás amerikai verziójának kedvenc műsora nem érhető el az Egyesült Királyságban.

Szerencsére van egy könnyen használható eszköz, amely hozzáférést biztosít a Prime Video különböző verzióihoz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz: Virtuális magánhálózat (VPN).

A VPN vitathatatlanul a legjobb eszköz a más régiókból származó Amazon Prime Video szolgáltatás tartalmainak eléréséhez. A VPN ezt úgy hajtja végre, hogy az eszközére új IP-címet ad, és úgy tűnik, hogy úgy néz ki, mintha egy másik országban található. Ez megnyitja az ország Prime Video tartalmához való hozzáférést.

Ebben a cikkben 5 VPN-szolgáltatásról fogok információkat megosztani, amelyek kiválóan képesek feloldni az Amazon Prime Video (és más streaming szolgáltatások) blokkolását..

Külön figyelmet fogok fordítani az egyes VPN-ek azon képességére, hogy megbízható hozzáférést biztosítsanak a Prime Video tartalomhoz más országokban, és az egyes szolgáltatók által biztosított kapcsolatsebességekre. Olyan egyéb funkciókat is lefednek, amelyek révén a VPN értékes online eszköz.

Az Amazon Prime videó megtekintése VPN segítségével

Ha VPN-t használ egy másik ország Prime Video tartalmához való hozzáféréshez, akkor csak az alábbi egyszerű lépéseket kell tennie:

 1. Feliratkozás egy Prime Video-képes VPN-szolgáltatásra. (Ajánlom az ExpressVPN-t.)
 2. Telepítse a szolgáltató VPN alkalmazását az eszközére (eszközökre).
 3. Csatlakozás a VPN szolgáltatáshoz.
 4. Válasszon ki egy szervert abban az országban, ahol a kedvenc Amazon Prime Video tartalma található.
 5. Futtassa Prime Video alkalmazását, és élvezze a show-t!

A legjobb VPN-k az Amazon Prime Video nézéséhez

A kedvenc VPN-eimet az ütemükön keresztül futtam, és a következő 5 VPN bebizonyosodott, hogy a legjobb VPN-k az Amazon Prime Video nézéséhez..

Ez az első öt VPN az Amazon Prime Video számára:

 1. ExpressVPN: A legjobb VPN a Prime Video tartalom megtekintéséhez. A szolgáltató csúcsminőségű tartalom-barikád-mentesítő energiát biztosít, kiterjedt globális szerverhálózattal és gyors kapcsolatokkal, amelyek képesek kezelni a Prime Video HD tartalmát.
 2. NordVPN: Ez a legjobb lehetőség a költségvetés-gondolkodású nézők számára. Az alacsony ár ellenére a szolgáltató átlag feletti globális szerver lefedettséget, HD videó-kompatibilis kapcsolatokat és jó alkalmazástámogatást kínál.
 3. CyberGhost: A legjobb lehetőség az első VPN felhasználók számára. A szolgáltató egyszerűen használható alkalmazásokat kínál, amelyek egyetlen kattintással védettek, valamint az adatfolyamra optimalizált szerver opciókat kínálnak.
 4. PrivateVPN: Ez a szolgáltató gyors csatlakozási sebessége segíti az optimálisnál kevesebb szerver lefedettség kompenzálását. A kiváló ügyfélszolgálat hozzáadja az értéket.
 5. Surfshark: Ez a szolgáltató úgy tűnik, hogy felszabadítja számos streaming szolgáltatást az egész világon. Legérdekesebb tulajdonsága azonban a korlátlan egyidejű csatlakozási támogatás, amely nagyszerű választást jelent üzleti vagy családi használatra.

A cikk elolvasásakor rájössz, hogy nem minden VPN-szolgáltató egyenlő, mivel mindegyiknek megvan a saját erősségei és gyengeségei.

Például nemcsak bármelyik VPN fog csinálni a trükköt, ha a streaming szolgáltatásokat feloldja. Meg kell találnia egy olyan VPN-t, amely a maximális Amazon Prime videó feloldó energiát biztosítja.

Egyszer régen szinte bármilyen VPN-szolgáltatás megnyitotta volna a hozzáférést a Prime Video Video tartalomhoz, ám az utóbbi években az Amazon a VPN által használt trükkökhöz vált..

Az Amazon Prime Video (valamint más olyan streaming szolgáltatások, mint a Netflix, Hulu és mások) meglehetősen jártasan ismeri fel a VPN-szolgáltatások használatát. A streaming szolgáltatások rendszeresen felismerik és blokkolják a VPN-kiszolgálók IP-címeit, gátolva a VPN-felhasználók hozzáférését a tartalomhoz.

A VPN-blokkolás azt jelenti, hogy a VPN-szolgáltatónak szilárd nyilvántartással kell rendelkeznie az észlelés elkerülésére és a gyors reagálásra, ha valamelyik szerverük IP-címét észlelik és blokkolják. Az 5 legfontosabb szolgáltatóm nagy tapasztalattal rendelkezik az Amazon Prime feloldásában.

Az Amazon Prime Video alkalmazáshoz használható legjobb VPN-ek besorolásakor a következő tényezőket vettem figyelembe:

 • Megbízható hozzáférés a Prime Video és más streaming szolgáltatásokhoz
 • Átfogó globális szerver lefedettség
 • Csatlakozási sebesség
 • Biztonság és adatvédelem
 • A natív alkalmazás támogatásának szintje

Itt találja az első öt legjobb VPN-t az Amazon Prime Video nézéséhez.

1. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN a legjobb VPN az Amazon Prime Video filmekhez és televíziós epizódokhoz a saját országán kívüli hozzáféréshez.

A szolgáltató hozzáférést biztosít a BBC iPlayer, Hulu, Netflix és más szolgáltatások külföldi könyvtárainak is.

Az ExpressVPN a földgömböt lefedi a szervergazdaságaikkal, állomásukkal több mint 3000 szerver 94 országban.

A szolgáltatás összeköttetése több, mint az Amazon Prime Video-nál elérhető HD és 4K tartalom kezelése. Az ExpressVPN soha nem korlátozza a záró munkameneteket adatkorlátozásokkal vagy sávszélesség-korlátozásokkal.

A szolgáltatás csúcsminőségű kapcsolatok biztonságát nyújtja katonai titkosítás és védelem révén.

A magánéletét az ExpressVPN-ben jól védik, ahogy a szolgáltató megtartja semmilyen napló csatlakozik az online utazásokhoz, és egy Bitcoin fizetési lehetőség megtartja kifizetési adatait inkognitóban.

Az Amazon Prime Video az összes népszerű eszközplatformon elérhető. Ez a natív alkalmazás támogatását fontos tényezővé teszi a VPN figyelembevételekor. Az ExpressVPN kiválóan támogatja az alkalmazást iOS, MacOS, Windows, Android, Amazon Fire TV, Kindle Fire és Linux platformokra..

Az Apple TV, a Smart TV és a játékkonzolok tulajdonosai igénybe vehetik a szolgáltató szolgáltatásait MediaStreamer DNS szolgáltatás hogy hozzáférjen a külföldi Prime Video stream-ekhez. (Vegye figyelembe, hogy a MediaStreamer nem titkosítja az internetkapcsolatot.)

Böngészőbővítmények érhetők el a Chrome, a Safari és a Firefox platformokon.

Előnyök

 • Feloldja az Amazon Prime és más streaming szolgáltatások tartalmát
 • Kiváló globális szerver lefedettség
 • HD-kompatibilis csatlakozások
 • Lenyűgöző adatvédelmi és biztonsági védelem
 • Átfogó natív alkalmazás támogatás

Hátrányok

 • Az egyidejű csatlakozást 3-ra korlátozza

AZ AMAZON PRIME LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb elérhető VPN az Amazon Prime Video tartalomhoz való hozzáférés megnyitásához. A szolgáltató kiterjedt globális szerverhálózata és a legkiválóbb alkalmazás-támogatás biztosítja az összes szükséges energiát. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

2. NordVPN

NordVPN logó

Az alacsony ár, az optimális natív alkalmazás támogatása és a többi streaming szolgáltató megbízható hozzáférése révén a NordVPN könnyen 2. helyet szerez ebben a rájátszásban..

A szolgáltató több országban, többek között az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban és Franciaországban hozzáférést biztosít az Amazon Prime Video-hoz. A szolgáltató webhelyén információkat nyújt arról, hogyan lehet a legjobban csatlakozni az Amazon videotartalmainak eléréséhez.

A NordVPN emeli a hozzáférést is Netflix, Hulu és BBC iPlayer.

A 60 országban található több mint 5100 szerverrel a szolgáltató hozzáférést biztosít a blokkolt tartalmakhoz az egész világon.

Az NordVPN csatlakozási sebessége jól versenyez a másik szolgáltatóval ebben a körforgásban HD és 4K tartalom az Amazon-tól, azonnal és simán játszva.

A biztonság soha nem kell aggódnia, ha csatlakozik a NordVPN szervereihez, magas szintű kapcsolati titkosításuk és optimalizált védelmi kapcsolójuk révén.

Az Ön személyes adatait a szolgáltató is védi szigorú bejelentkezési politika. Fizethet a Bitcoin-on keresztül, miközben fizetési adatai teljesen privátak.

A NordVPN a legnépszerűbb eszközöket tartalmazza, Android, iOS, MacOS, Linux, Windows és Amazon Fire eszközökhöz. A Chrome és a Firefox böngésző bővítményei védik a böngésző megtekintési munkamenetét.

A NordVPN 6 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé egy fióknál, és ha ez nem elég - vagy ha van olyan készüléke, amely nem szerepel az alkalmazáslistában -, akkor használhatja a szolgáltató útválasztó támogatását az összes eszköz egyetlen kapcsolaton keresztüli védelmére..

Előnyök

 • 5100 szerver található 60 országban
 • HD-kompatibilis, titkosított kapcsolatok
 • A legkiválóbb felhasználói adatvédelem
 • Értékképzés

Hátrányok

 • A gyilkos kapcsoló védelme alkalmazásonként engedélyezve van

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN a legjobb VPN költségvetési gondolkodású Amazon Prime-nézők számára. A szolgáltatás megbízható kapcsolatot és kiváló hozzáférést biztosít a tartalomhoz az egész világon. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

3. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost a legjobb közepette a csomag közepén helyezkedik el a legjobb Amazon Prime Video javító VPN-ek listáján. A szolgáltató a listán a leggyorsabb kapcsolatokat, kiváló adatvédelmi és biztonsági védelmet nyújtja.

A CyberGhost több mint 3700 szerverrel rendelkezik 60 országban. Ezeknek a szervereknek a száma streamingre van optimalizálva, és feloldást kínálnak az Amazon Prime Video, a Hulu és a Netflix számára.

A CyberGhost szállítja a legnagyobb csatlakozási sebesség ebben a csomópontban, megfelelő mennyiségű memória biztosításával még a 4K HDR tartalomhoz, amelyet az Amazon, a Netflix és más prémium streaming szolgáltatások nyújtanak.

A biztonság soha nem jelent problémát a CyberGhost számára a katonai titkosításnak és a kapcsolatok védettségének védelme miatt. Szigorú bejelentkezési politikája és a Bitcoin előfizetési fizetési lehetősége átfogó adatvédelmi védelmet nyújt.

A CyberGhost alkalmazás támogatása az iOS, Android, Android TV, Windows, macOS és Amazon Fire eszközök opcióit tartalmazza. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén megtették a vágást.

Ha többre van szüksége, mint a CyberGhost által kiosztott 7 egyidejű csatlakozás, vagy ha olyan készüléket kell védenie, amely nem szerepel a fenti alkalmazások listáján, akkor kihasználhatja a szolgáltató kiváló router-kompatibilitását.

Előnyök

 • Streaming-optimalizált szerverek szerte a világon
 • 4K-os csatlakozási sebesség
 • Optimális adatvédelem
 • Átfogó biztonsági védelem

Hátrányok

 • Hiányzik a haladó felhasználók által preferált testreszabási szolgáltatások

STREAMING-OPTIMÁLIS CSATLAKOZÁSOK: A CyberGhost nyújtja a legtöbb csatlakozási lóerőt, így kiváló választás streaming számára. A szolgáltató könnyen kezelhető alkalmazásai jók az új VPN felhasználók számára. 45 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

4. PrivateVPN

PrivateVPN logó

A PrivateVPN a legjobb teljesítményt nyújtó Amazon Prime Video VPN, a Prime Video és más streaming szolgáltatásokhoz való megbízható hozzáférésnek, valamint a kiváló adatvédelmi és biztonsági védelemnek köszönhetően..

Ez a szolgáltató kiváló hozzáférést biztosít az Amazon Prime Video, valamint az egyéb streaming szolgáltatásokhoz, ideértve a Netflix, Hulu, HBO és BBC iPlayer.

A PrivateVPN összesen 150+ szervereinek száma meglehetősen alacsony a legtöbb versenytárshoz viszonyítva, de a szolgáltatás jó munkát végez a kiszolgálók elterjesztésén az egész világon, 60 országba helyezve..

Valószínűleg soha nem kell néhány másodpercnél tovább várnia, hogy a művelet megkezdődjön, ha a PrivateVPN-t használja a bingező munkamenetek védelme érdekében. A szolgáltató gyors csatlakozási sebességgel rendelkezik, az Amazon által kínált HD és 4K tartalom egyszerű kezelése.

A szolgáltató jól titkosított, megszakított kapcsolóval védett kapcsolatainak nincs korlátozása, például sávszélesség vagy adatkorlátozás korlátozása.

Az Ön személyes adatait szintén jól védik a PrivateVPN nem naplózott adatainak védelme és a Bitcoin fizetési lehetőségei.

iOS, Android, macOS, Windows, Amazon Fire TV és Fire HD a felhasználók rájönnek, hogy a PrivateVPN alkalmazásai könnyen kezelhetők. (Noha az Amazon alkalmazásokat nem említik a PrivateVPN webhelyen, az Amazonon elérhetőek.)

Ha a kedvenc streaming készüléke nem szerepel a fenti listában, vagy ha a szolgáltató által engedélyezett ugyanannak a felhasználónévnek a nagyvonalú 6 egyidejű bejelentkezése nem elegendő, akkor igénybe veheti a szolgáltató útválasztójának kompatibilitását.

Előnyök

 • Hozzáférést biztosít a Prime Video és számos más streaming szolgáltatáshoz
 • A kapcsolatok könnyen kezelik a HD és 4K adatfolyamokat
 • Akár 6 egyidejű csatlakozás

Hátrányok

 • Átlag alatt lévő szerverszámok
 • A többplatformos támogatás az átlag alatt is

GYORS SZÖVEK, OKOZÓ ÁR: A PrivateVPN kiváló Prime Video Unblocking funkciót kínál, a csatlakozási sebesség könnyen elérhető a jelenleg elérhető legmagasabb felbontású tartalomig. Az kedvező árú szolgáltató nagy megtérülést biztosít a beruházáshoz. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

5. Surfshark

SurfShark logó

A Surfshark az utolsó VPN, amelyet bele kell foglalni ebbe a körbe, mivel megbízható hozzáférést biztosít a Prime Video és más népszerű streaming szolgáltatásokhoz, valamint a legmagasabb szintű biztonságot és adatvédelmet nyújtja..

Ez a szolgáltató segíti a felhasználókat az Amazon Prime Video, valamint a Netflix, a BBC iPlayer és a HBO Go streaming tartalmak elérésében..

Bár 500+ szerver, több mint 50 országban helyezkedik el, nem feltétlenül a legjobb globális szerver lefedettség a VPN-üzletben, mégis elfogadható globális tartalom-feloldó erőt kínál.

A Surfshark csatlakozási sebessége egyszerűen lejátszhatja a HD video stream-eket hosszú pufferolási periódusok nélkül. A kapcsolatok védelme katonai szintű titkosításból is áll kill kapcsoló és ad-blokkoló védelem.

Az adatvédelem nem jelent gondot a Surfshark számára, mivel a cég semmilyen naplót nem vezet, és szolgáltatásáért cserébe elfogadja a Bitcoint.

A Surfshark natív alkalmazás támogatása magában foglalja az iOS, Android, Linux, Windows, macOS, valamint az Amazon Fire TV és Fire táblagépekhez tartozó alkalmazásokat. A Firefox és a Chrome böngésző bővítményei szintén elérhetők.

Az Apple TV-k, az intelligens TV-k vagy a konzolok, például az Xbox vagy a Playstation tulajdonosai a szolgáltató segítségével megnyithatják a hozzáférést a blokkolt tartalmakhoz. intelligens DNS szolgáltatás. (Kérjük, vegye figyelembe: az intelligens DNS funkció nem titkosítja a kapcsolatot, mint a Surfshark VPN szolgáltatása.)

A család korlátlan egyidejű csatlakozási támogatásának köszönhetően családjának minden tagja egyszerre meg tudja védeni készülékeit a Surfshark-tal.

Előnyök

 • Hozzáférést kínál számos streaming szolgáltatáshoz
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Kiváló adatvédelmi és biztonsági védelem

Hátrányok

 • A globális szerver lefedettség pusztán az
 • Nincs streaming-optimalizált szerver

TÖKÉLETES CSALÁDOK: Akár egy nagy család tagja, akár egy kis vállalkozás, a Surfshark korlátlan egyidejű kapcsolattartási politikájának köszönhetően mindenkivel rendelkezik. Az átlagnál alacsonyabb szerver lefedettség ellenére a szolgáltató még mindig érdemes megnézni. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Használhatok egy ingyenes VPN-t az Amazon Prime videó megtekintéséhez?

Bár lehetséges, hogy feloldhatja az Amazon Prime Video és más streaming szolgáltatások blokkolását egy „ingyenes” VPN használatával, azt hiszem, kevésbé leszel elégedett a tapasztalattal.

Ezenkívül valószínűleg megnyitja magát a magánéletének megsértéséért, ami egy olyan dolog, amelyet a VPN-nek védeniük kell.

Mint már korábban említettem, az Amazon Prime Video, a Netflix és más streaming szolgáltatások mind figyelik a VPN-felhasználókat, akik esetleg megpróbálnak kapcsolódni a szerverükhöz.. Az ingyenes VPN-szolgáltatóknak egyszerűen nem állnak rendelkezésre erőforrások az Amazon Prime Video-hoz való megbízható hozzáférés biztosításához.

A potenciális ingyenes VPN-felhasználóknak valóban inkább aggódniuk kell egy ingyenes szolgáltató rejtett költségei miatt. Számos „ingyenes” VPN-vel fizet a szolgáltatásért. De készpénz helyett a személyes adataival fizet.

Még az ingyenes VPN-szolgáltatóknak is elég pénzt kell keresniük, hogy a lámpák világíthassanak és a szerverek működhessenek. Sokan ezt teszik követheti online tevékenységeit, majd ezeket az információkat eladja a hirdetőknek és más harmadik felek.

Más ingyenes VPN-k nem kívánt hirdetéseket és nyomkövető sütiket fecskendeznek be a böngészési munkamenetbe. Ráadásul sok ingyenes VPN korlátozza a sávszélességet és az adatkorlátozást az ülésein. Egyik sem streaming-barát.

Személy szerint a fentiek egyike sem tűnik megfelelő oknak egy „ingyenes” VPN-szolgáltató használatához.

Egy minőségi VPN-szolgáltatótól származó egy hónapos szolgáltatás nagyjából ugyanannyiba kerül, mint egy Big Mac kombó. Nem gondolja, hogy magánélete (és egészsége) megéri-e ezt?

Hogyan férhetek hozzá az Amazon Prime Videohoz VPN segítségével?

Ha meg szeretné tekinteni az Amazon Prime Video vagy más streaming szolgáltatások tartalmát egy másik országban, akkor meg kell szereznie egy IP-címet a megcélozott ország határain belül..

Egy másik országban az IP-cím megragadásának legjobb módja a VPN használata.

Miután eldöntötte, hogy melyik ország tartalmához kíván hozzáférni, csak annyit kell tennie, hogy betölti a választott VPN-alkalmazást, és csatlakozzon a kívánt országban található VPN szerverhez.

Az országban átmeneti IP-címet fog kapni. Csatlakozzon az Amazon Prime Video-hoz, és élvezze a show-t.

Mi mást tehetek VPN-sel??

Kedvenc streaming tartalmának feloldása biztosan hasznos szolgáltatás, de a VPN más funkciókat is kínál az online utazások javításához..

A VPN feloldhatja az egyéb, földrajzilag korlátozott tartalmak, például az online játékkiszolgálók és a hozzájuk tartozó tartalmak blokkolását is. Ezenkívül hozzáférést is nyit a webhelyekhez és más online szolgáltatásokhoz, amelyeket általában blokkolhatnak az Ön területén.

A VPN ezt is biztosíthatja az internetszolgáltató nem fojtja az internet-kapcsolatot, amit egyesek akkor használnak, amikor olyan szolgáltatást használnak, amely nem szerepel a „jóváhagyott” listán.

Ezenkívül egy VPN védi az online bűnözést az olyan kívülálló személyek, mint például az internetszolgáltató vagy a kormány figyelése ellen, ha az internetes forgalmat egy titkosított alagúton keresztül irányítja..

Ugyanez a titkosítási szolgáltatás csúcsminőségű munkát végez személyes adatainak védelme a hackerek és más érdekelt felek ellen. Ez kiváló módja annak, hogy megvédje magát, ha internetes bankot vásárol, vásárol vagy fizet számlákat a helyi kávézó nem védett Wi-Fi hotspotján keresztül..

Következtetés

Az Amazon Prime Video vitathatatlanul a legjobb ok az Amazon Prime tagság megvásárlására. (Oké, ez a 2 napos ingyenes kézbesítési lehetőség is nagyon kedves, bevallom.) A VPN segít felszabadítani a Prime Video tartalmat, amelyhez általában nem fér hozzá..

ExpressVPN logó

A VPN - mint az én legfontosabb választásom, az ExpressVPN - hozzáférést biztosít a blokkolt tartalmakhoz, és megvédi online identitását és magánéletét a rossz fiúk általi kizsákmányolástól..

További információt vagy előfizetés vásárlását az ExpressVPN webhelyen találja.

A MethodShop által az „Amazon Prime”, a CC BY-SA 2.0 licenc alatt engedélyezett

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 + = 59

map