Mi a legjobb VPN az Apple TV számára 2020-ban?


Az Apple TV az Apple népszerű bejegyzése a set-top video streaming készülékek kategóriájában. A készülék lehetővé teszi a videó és a hang streamingjét, a játék lejátszását és akár a Papa John pizza megrendelését a nagyfelbontású vagy 4K TV-n keresztül.

Az Apple TV-n elérhető streaming tartalom nagy része földrajzilag korlátozott. Van azonban egy módja annak, hogy elkerüljük ezeket a virtuális tartalom útját.

A virtuális magánhálózat (VPN) a rendelkezésre álló legjobb módszer hozzáférés a blokkolt tartalomhoz, lehetővé tette annak képessége, hogy úgy tűnik, mintha egy felhasználó egy másik országban található.

A VPN „megtévesztheti” a felhasználó helyét azáltal, hogy eszközére új, ideiglenes IP címet rendel. Ez lehetővé teszi az online tartalom elérését, amelyet a régiójában blokkoltak.

Például, ha meg akarja nézni a BBC iPlayer tartalmat, a VPN úgy jelenítheti meg, mintha belépne a szolgáltatással az Egyesült Királyságban..

VPN is titkosítja az internetkapcsolatot, online tevékenységeinek védelme harmadik felek, például a hackerek vagy az internetszolgáltató érdeklődő szemeitől.

Az Apple TV VPN-jeinek mérlegelésekor a következő tényezők a legfontosabbak: globális szerver lefedettség, csatlakozási sebesség, biztonság és magánélet, valamint az előre konfigurált útválasztók elérhetősége (mivel egyetlen VPN szolgáltatótól nem állnak rendelkezésre natív Apple TV alkalmazások) ).

A legjobb VPN-k az Apple TV-hez

Az összes kedvenc VPN szolgáltatót szigorú tesztelés útján tettem fel, és ez az 5 VPN működött a legjobban az Apple TV-vel:

  1. ExpressVPN: Optimális útválasztói támogatást és előre beállított útválasztó lehetőségeket biztosít. A kiterjedt globális szerver lefedettség biztosítja a tartalomhoz való hozzáférést, és a szolgáltató csatlakozási sebessége képes kezelni az Apple TV bármely alkalmazásából származó adatfolyamokat..
  2. NordVPN: A katonai titkosítás védi a gyors kapcsolatokat, biztonságos hozzáférést biztosítva kedvenc tartalmához. A globális szerver lefedettség lehet jobb, ám ennek ellenére a legtöbb néző igényeinek meg kell felelnie.
  3. CyberGhost: A listán a leggyorsabb sebességet nyújtva, ez a szolgáltató alacsony áron biztosítja a routerre optimalizált védelmet.
  4. IPVanish: VPN-kiszolgálói tulajdonában van és működik, újabb védelmi réteget helyezve közted és a nosy net nellies között. A gyors csatlakozás és az optimális biztonsági védelem itt a szabály.
  5. Surfshark: Ez a szolgáltató HD kompatibilis, jól védett kapcsolatokat biztosít. Noha a kiszolgáló lefedettsége ütköző lehet, a legtöbb felhasználáshoz elegendő. Kissé szokatlan, korlátlan egyidejű csatlakozási politikát kínál.

Kérjük, ne felejtse el elolvasni ezeket a mini-áttekintéseket az előre konfigurált útválasztók fontosak, mivel az Apple TV számára nem állnak rendelkezésre natív VPN-alkalmazások.

Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak konfigurálniuk kell a jelenlegi útválasztót a VPN használatához (ha ez kompatibilis), vagy meg kell vásárolniuk egy előre konfigurált útválasztót.

A következő kritériumok alapján értékeltem és rangsoroltam a legjobb Apple TV VPN-ket:

 • Átfogó globális szerver lefedettség
 • Elég gyors csatlakozás a HD és a 4K HDR adatfolyamokhoz
 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Erős adatvédelem és biztonság
 • Az előre konfigurált VPN útválasztók elérhetősége

Az alábbiakban felsoroltam az Apple TV-vel való használatra szánt öt legfontosabb VPN-t.

1. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN az én szemem az Apple, amikor az Apple TV-hez használható legjobb VPN-ről van szó. A szolgáltató átfogó globális kiszolgálói lefedettséget, gyors kapcsolatot és csúcsminőségű ügyfélszolgálatot kínál.

A szolgáltató megállt több mint 3000 VPN szerver 94 országban a világ körül. Ez szinte garantálja, hogy hozzáférést biztosít a geo-blokkolt tartalmakhoz, amelyekre vágyik, ideértve az olyan népszerű streaming szolgáltatásokat is, mint a Netflix, Hulu, BBC iPlayer és egyebek..

Az ExpressVPN biztosítja a szolgáltatók ebben a gyűjteményben a leggyorsabb csatlakozási sebességet, és elősegíti a könnyű lépést tartani az Apple TV szolgáltatásai által kínált HD és 4K HDR tartalommal..

Kiemelheti kedvenc televíziós műsorait, mivel az ExpressVPN nem rendelkezik sávszélesség-korlátozásokkal és adatkorlátokkal.

A szolgáltató átfogó ügyfélszolgálata magában foglalja a 24 órás élő támogatási csevegést, a kereshető támogatási könyvtárat, az e-mail támogatást és a támogatási jegykövetési rendszert..

Az ExpressVPN szolgáltatást nyújt katonai szintű titkosítás internetkapcsolatához. Ezenkívül a szolgáltatás egyáltalán nem tárolja az online tevékenységek naplóit, és fizetésként elfogadja a Bitcoint.

Noha az Apple TV-hez nem állnak rendelkezésre natív VPN-alkalmazások, az ExpressVPN natív alkalmazásokat kínál a legnépszerűbb eszközökhöz (beleértve a Windows, iOS, MacOS, Android, Linux és Amazon Fire TV eszközöket), és útmutatásokat nyújt a szolgáltatás útválasztóinak használatához..

Az előre konfigurált útválasztók akkor érhetők el, ha ki szeretné hagyni a teljes konfigurációs folyamatot.

Használhatja az ExpressVPN-ket is MediaStreamer DNS szolgáltatás a blokkolt tartalom eléréséhez az Apple TV-n és más set-top streaming boxokon, bár a szolgáltatás VPN lefedettségének titkosított védelme nélkül.

Előnyök

 • Kiváló globális szerver lefedettség
 • Csatlakozási sebesség, amely könnyen képes kezelni a HD videót
 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Csúcsminőségű biztonság és adatvédelem
 • Előre konfigurált útválasztókat kínál

Hátrányok

 • Drágább, mint más szolgáltatóknál

AZ Apple TV legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az én legjobb választásom az Apple TV-vel való használatra. A szolgáltató gyors kapcsolatokat és széles kiszolgálói lefedettséget kínál, és az útválasztói támogatás megkönnyíti szolgáltatásaiknak az Apple TV-vel való használatát. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

2. NordVPN

NordVPN logó

A NordVPN az én választásom az Apple TV VPN védelmében a második és legfontosabb: HD és 4K kompatibilis kapcsolatok, nagyszerű ügyfélszolgálat, valamint kiváló adatvédelmi és biztonsági lefedettség.

A NordVPN globális kiszolgálói lefedettsége a VPN-ipar közepén helyezkedik el, közel 5200 szerverrel 60 országban. Ez a lefedettség elegendő ahhoz, hogy feloldja az esetleges globális tartalom, köztük a Netflix, a BBC iPlayer és a Hulu tartalmát..

A NordVPN csatlakozási sebessége könnyen meghaladja a HD és 4K tartalom sebesség követelményeit. A szolgáltató előírja nincs sávszélesség korlátozás vagy adatkorlát a csatlakozásain.

Az ügyfél a király a NordVPN-n, 24 órás támogatási csevegéssel, e-mail támogatással és kereshető tudásbázissal.

A magánélet és a biztonság szintén kiemelt prioritással rendelkezik a NordVPN számára, mivel 256 bites titkosított kapcsolatokat biztosít és követi a szigorú bejelentkezési politika. A Bitcoin fizetési opciója megszünteti a magánélet védelmét.

A szolgáltatótól nincs natív Apple TV alkalmazás (mint a listán szereplő összes VPN-hez), ám natív alkalmazásokat kínál a legnépszerűbb eszközök számára (beleértve a Windows, iOS, MacOS, Android, Linux és Android TV eszközöket), és átfogó A router kompatibilitás biztosítja az Apple TV és az összes többi csatlakoztatott eszköz fedezését. Előre konfigurált útválasztók szintén rendelkezésre állnak.

A felhasználók kihasználhatják a NordVPN előnyeit is Smart Play DNS szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít a blokkolt tartalomhoz, de nem tartalmazza a szolgáltatás VPN-ajánlatának titkosítását.

Előnyök

 • Szerverek 61 országban szerte a világon
 • HD és 4K-kész csatlakozások
 • Kedvező árú
 • Kiváló adatvédelmi és biztonsági lefedettség

Hátrányok

 • Az alkalmazások felhasználóbarátabbak lehetnek

KÖLTSÉGVETÉSRE VONATKOZÓAN: A NordVPN a legjobb megoldás az értékes gondolkodású Apple TV-tulajdonosok számára, akik inkább a filmekre költenek pénzt, mint a VPN-lefedettségre. A legmagasabb pontok között szerepel a 4K-os csatlakozásai és a kiváló ügyfélszolgálat. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

3. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost ettől az ötirányú verseny közepéből érzi magát, kiváló kapcsolódási sebességgel, tisztességes globális szerver lefedettséggel, valamint kiváló biztonsági és adatvédelemmel..

Ennek a szolgáltatónak a globális kiszolgálói lefedettsége közel 3700 szerverből áll, világszerte 59 országban. A CyberGhost szerverfedezete elég átfogó ahhoz, hogy hozzáférést biztosítson sok geo-blokkolt tartalomhoz, mint például a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer.

A CyberGhost csatlakozási sebessége a leggyorsabb ebben az top 5-ben, rengeteg sebességet biztosítva, hogy kedvenc mozdulatait teljes 4K HDR dicsőségében nézhesse. Nincs sávszélesség vagy adatkorlát, ami azt jelenti, hogy megszabadulhat a szíve tartalmának.

A CyberGhost ügyfélszolgálata magában foglalja az élő támogatási csevegést, a kereshető támogatási könyvtárat és a támogatási jegyrendszert.

Az online biztonság a legkevesebb aggodalomra ad okot, amikor a CyberGhost VPN-kiszolgálókhoz kapcsolódik, mivel a szolgáltató megvédi a katonai titkosítás.

Az Ön személyes adatait jól védik, amikor ezt a szolgáltatót használja, mivel szigorú bejelentkezési szabályokat követ, és elfogadja a Bitcoin szolgáltatást, hogy megvédje előfizetési fizetési adatait..

A szokásos módon, a CyberGhost nem kínál Apple TV alkalmazást, bár alkalmazást kínál Windows, iOS, macOS, Android, Linux, Amazon Fire TV és Android TV eszközplatformokra..

A CyberGhost számos router gyártóval és modellel jól működik, és előre konfigurált útválasztók is elérhetők.

Előnyök

 • A globális szerver lefedettség széles körű hozzáférést kínál a tartalomhoz
 • Gyors csatlakozások = zökkenőmentes 4K streaming
 • Elérhető előre konfigurált útválasztók
 • Nincs napló és elfogadja a Bitcoint

Hátrányok

 • Nem áll rendelkezésre védelem az útválasztók számára

LEGJOBB 4K HDR-NÉZŐKHEZ: A CyberGhost a legjobb választás ezen a listán az Apple TV felhasználók számára, akik kedvenc filmeik 4K HDR verzióját igénylik. Az előre konfigurált útválasztók segítségével a CyberGhost könnyen elérhetővé teszi a gyors kapcsolatot. 45 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garancia.

4. IPVanish

IPVanish-logo

Az IPVanish az átlag feletti kapcsolatsebesség, a kiváló router-támogatás és a legmagasabb szintű biztonságnak köszönhetően kitölti ezt a feladatot..

Az IPVanish az egyetlen szolgáltató ebben a listában a VPN szerverfarmok tulajdonosa és üzemeltetése, extra biztonsági réteg hozzáadása azáltal, hogy biztosítja, hogy harmadik fél üzemeltetői ne férjenek hozzá kiszolgálóikhoz. Működésük több mint 1300 szerverre vonatkozik több mint 50 országban.

Sajnos a szolgáltató nem oldja fel a Netflix blokkolását más országokban, de hozzáférést nyithat más szolgáltatásokhoz, például a BBC iPlayer, a HBO Now, az Amazon Prime Video és a Sling TV számára..

Az IPVanish olyan kapcsolatokat biztosít, amelyek egyszerűen lehetővé teszik az Apple TV-ből kiömlő HD tartalom zökkenőmentes streamingjét. A szolgáltató nem ír elő sávszélesség-korlátozást vagy adatkorlátozást a kapcsolataira.

A szolgáltató ügyfélszolgálati népe kiváló támogatást nyújt, a következőkkel e-mail támogatás, 24/7 élő támogatási csevegés és kereshető tudásbázis.

Noha a szolgáltató nem tartja titokban a fizetési adatait, mivel hiányzik a kriptovaluta fizetési lehetősége, akkor nem kell aggódnia az online utazásainak nyomon követése miatt, az IPVanish nem naplózási politikájának köszönhetően..

VPN-kapcsolata katonai titkosítással lesz titkosítva, így senki sem nézheti át a válladat, miközben fizet a számláit, online vásárol vagy más online tevékenységet végez..

Noha az IPVanish nem rendelkezik natív Apple TV-alkalmazással, az alkalmazásokat kínál a Windows, iOS, MacOS, Android, Linux és Amazon Fire TV platformokra. Kiterjedt router-kompatibilitást kínál, és előre konfigurált útválasztók is rendelkezésre állnak.

Előnyök

 • Elérhető előre konfigurált útválasztók
 • VPN szervereinek tulajdonosa és üzemeltetése
 • Kiváló ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Rövid pénz-visszatérítési garanciaidő
 • Hiányzik a kriptovaluta fizetési lehetőségei

A TÖBB BIZTONSÁGOS VPN: Az IPVanish a saját tulajdonában lévő és működtetett szervereivel a mellény közelében tartja a dolgokat, kiváló biztonságot nyújtva ügyfeleinek. Javíthatnák magánélet védelmét magán fizetési lehetőséggel. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

5. Surfshark

SurfShark logó

A Surfshark jól védett kapcsolatainak, kiváló tartalom-feloldó képességeinek és az optimális adatvédelemnek köszönhetően az top 5-ös közé tartozik..

Noha az 50+ országban elhelyezkedő 500+ szerver nem pontosan a legjobb, szervergazdaságuk megfelelő helyzetben van, és kiváló tartalom-feloldási lehetőségeket kínálnak az Apple TV alkalmazásaival rendelkező streaming-szolgáltatók többségének, ideértve a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer alkalmazást is..

A Surfshark a HD-videó előállításához jóval nagyobb csatlakozási sebességet biztosít. A szokásos csatlakozási sebességektől függően akár 4K adatfolyam is lehet.

Az ügyfélszolgálat 24 órás élő támogatást tartalmaz, egy kapcsolatfelvételi űrlapot és egy kereshető GYIK-könyvtárat, amely kiegészíti az átfogó támogatást.

A katonai titkosítás megóvja az online megtekintési szokásait a kíváncsiskodó szemtől. Eközben senki sem tudja nyomon követni az online utazásainak előzményeit, a szolgáltatás „nincsenek naplózásának” politikájának köszönhetően. A Bitcoin segítségével fizetési rekordjait is megvédheti.

Mint általában, egyetlen alkalmazás sem érhető el az Apple TV platformon, de a Surfshark alkalmazásokat biztosít Windows, iOS, macOS, Android, Linux és Amazon Fire TV eszközökhöz. A Surfsharkot számos márkájú útválasztóval is használhatja, és készenléti útválasztók is rendelkezésre állnak.

A szolgáltató a következőket is kínálja: smartDNS szolgáltatás , amely hozzáférést biztosít a blokkolt tartalomhoz, de hiányzik a szolgáltató VPN-szolgáltatás által biztosított titkosított védelem.

Ha a családjában sok más eszköz is van, mint én, örülök annak, hogy tudják, hogy a szolgáltató megengedi korlátlan egyidejű kapcsolat a bejelentkezési hitelesítő adatok egyetlen halmazán.

Előnyök

 • Számos országban nyitja meg a tartalomhoz való hozzáférést
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Csúcsminőségű biztonság és adatvédelem

Hátrányok

 • A globális szerver lefedettség javulhat
 • A csatlakozási sebesség, bár megfelelő, jobb is lehet

KORLÁTHATÓ VÉDELEM: A kissé alacsony szerverszám ellenére a Surfshark továbbra is szinte az összes tartalmat eljuttathatja az Apple TV-hez. A korlátlan egyidejű kapcsolat azt jelenti, hogy nem mindenkinek kell ugyanazt a dolgot néznie. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az Apple TV használata VPN-sel

Az Apple TV nézettségének VPN használatával történő javítása először kissé félelmetesnek tűnhet, de valójában ésszerűen egyszerű:

 1. Először iratkozzon fel egy VPN-re.
 2. Állítsa be a VPN-t egy kompatibilis útválasztón (vagy vásárolhat egy előre konfigurált útválasztót).
 3. Válasszon egy VPN-kiszolgálót, amely legközelebb van ahhoz a streaming tartalomhoz, amelyhez hozzáférni szeretne.
 4. Ellenőrizze, hogy az Apple TV csatlakozik-e a VPN-védett útválasztóhoz.
 5. Fogd meg a pattogatott kukoricát, és kezdd el a streaming-t!

Ingyenes VPN egy jó lehetőség az Apple TV-vel való használatra?

Nyomatékosan sürgetem, hogy ne próbáljon „ingyenes” VPN-t használni az Apple TV-vel.

Egyrészről a legtöbb ingyenes szolgáltató megköveteli az alkalmazásuk használatát, és nem kínál Apple TV alkalmazást vagy útválasztót. Tehát nem is lehet lehetséges használni egyet.

Még ha valamilyen módon is csatlakoztathatja az útválasztót egy ingyenes VPN-szolgáltatóhoz OpenVPN-kapcsolat használatával, sok szolgáltató csak korlátozott számú szerver számára engedélyezi a szabad felhasználók számára a hozzáférést, ami a streaminghez túl lelassítja a dolgokat.

Ráadásul az ingyenes VPN-k ismertek fojtani a felhasználói kapcsolatokat és adatkorlátozásokat ír elő felhasználásukra. Egyik sem optimális a streaminghez.

Ezenkívül a legtöbb „ingyenes” VPN-szolgáltató pénzt keres fel, követve a felhasználók online tevékenységeit, majd ezt az információt eladva a legmagasabb ajánlatot tevőnek. Vagy befecskendezik nem kívánt hirdetések és nyomkövető sütik a böngészési munkamenetbe.

Sokkal jobb ötlet havonta néhány dollárt fizetni egy jó VPNért, ahelyett, hogy megragadna egy esélyt arra, hogy egy ingyenes VPN-sel veszélyeztesse magánéletét..

Alternatívák a router használatához

Ha nem kíván VPN-t telepíteni az útválasztóra, annak oka az az, hogy nem tetszik a router firmware-jének villogása, vagy egyszerűen nem tudja indokolni az előre konfigurált útválasztó vásárlását, akkor van egy másik mód a VPN használatára az Apple TV-vel.

Állítsa be a VPN-védett Wi-Fi hotspotot

Ha van Windows vagy MacOS számítógépe, használhatja a VPN-védett Wi-Fi hotspot.

Számos Windows PC és MacOS számítógép rendelkezik vezetékes Ethernet-kapcsolattal és Wi-Fi-kapcsolattal, amely lehetővé teszi számukra a VPN-kapcsolat megosztását..

Futtathat egy VPN-alkalmazást a számítógépen, majd megoszthatja számítógépének Wi-Fi-kapcsolatát hotspot-ként, lehetővé téve ezzel a kapcsolatot az Apple TV-vel és védve a csatlakozást..

Következtetés

Erősen ajánlom, hogy az Apple TV felhasználói élvezzék a VPN használatának előnyeit kis fekete set-top boxjukkal.

A VPN megnyitja a hozzáférést a korábban nem elérhető tartalom világához, megakadályozza a harmadik feleket a tevékenységeik figyelemmel kísérésében, és megakadályozza, hogy kapcsolatát fojtsa be a szúrós munkamenet közepén..

ExpressVPN logó

Az optimális globális szerver lefedettség, a legmagasabb szintű adatvédelem és a gyors kapcsolatok érdekében az ExpressVPN-t javaslom. A szolgáltató kitűnő módja a látószög megnyitásának, miközben védi az internetes tevékenységek biztonságát.

További információt vagy előfizetés vásárlását az ExpressVPN webhelyen találja.

Luca Vanzella „Apple TV” licencét a CC BY-SA 2.0 engedélyezte

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − = 22

map