Најбољи ВПН за ИТВ Хуб за гледање изван Велике Британије у 2020. години


ИТВ Хуб (раније познат као ИТВ Плаиер) нуди неке од најбољих видео садржаја сачињених у Уједињеном Краљевству доступних на интернету данас. Веб локација / апликација нуди популарне драме, комедије, спортове и још много тога.

Лоша вест: Доступна је само ако се налазите унутар границе у Великој Британији.

Добра вест: ИТВ фанови још увек могу да прегледају своје омиљене емисије користећи виртуелну приватну мрежу (ВПН).

ВПН има могућност да учини да се чини да сте у Уједињеном Краљевству, отварајући приступ фином програмирању услуге.

Када разматрате ВПН за употребу са ИТВ Хуб-ом, увек проверите да ли провајдер има сервере смештене у Великој Британији, омогућава брзу брзину везе, нуди свеобухватну подршку на више платформи и тестиран је да докаже да делује на отварању приступа ИТВ чворишту.

Бест ИТВ Хуб ВПНс

Обавили смо тестирање наших омиљених ВПН провајдера и резултати наших тестова показују да следећих 5 ВПН-а најбоље раде на деблокирању ИТВ Хуб-а:

 1. ЕкпрессВПН: Брзи, поуздани сервери смештени у Великој Британији.
 2. НордВПН: Ниска цена, као и добре безбедносне и приватне функције.
 3. ЦиберГхост: Најбоља нискобуџетна ВПН на овој листи. Добра брзина, апликација једноставна за употребу.
 4. ИПВанисх: Врхунска подршка на више платформи добро функционира са ИТВ Хуб-ом.
 5. ПриватеВПН: Брзе везе, омогућавају до 6 веза одједном.

Оценио сам и рангирао топ 5 ВПН-ова користећи следеће критеријуме:

 • Сервери смештени у Уједињеном Краљевству
 • Поуздано деблокирање ИТВ Хуб-а
 • Велике брзине везе
 • Добра подршка на више платформи
 • Добра заштита и заштита приватности

Ево наше листе најбољих ВПН-ова за ИТВ Хуб:

1. ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН лого

ЕкпрессВПН је мој избор за најбољи ВПН који користим док гледам своје омиљене емисије на ИТВ Хуб-у.

ВПН провајдер са седиштем у Британским острвима има више фарми сервера смештених у Уједињеном Краљевству. Услуга пружа поуздано деблокирање ИТВ Хуб садржаја. (Обавља и изнадпросечни посао, одблокирајући Нетфлик, Хулу и остали стриминг садржај из других земаља.)

ЕкпрессВПН омогућава велике брзине везе, што га чини савршеним избором за стриминг видео садржаја, попут оног који нуди ИТВ Хуб.

Те брзе везе заштићене су шифрирањем војног ранга и функцијом пребацивања убирања на апликацијама за радне површине која прекида вашу интернетску везу ако изгубите контакт са ЕкпрессВПН серверима.

С обзиром да је ИТВ Хуб доступан на разним рачунарским и платформама уређаја, од суштинског је значаја да сваки ВПН провајдер подржава све популарне уређаје који су данас доступни. ЕкпрессВПН је тамо покривен родним апликацијама за Виндовс, мацОС, иОС, Андроид и Линук платформе.

Иако овај провајдер дозвољава само помало ограничавајуће 3 истовремене везе користећи исто корисничко име, он пружа одличну компатибилност с великим бројем рутера. Ово омогућава корисницима да заштите више повезаних уређаја путем једне везе.

ЕкпрессВПН је смештен на Британским Девичанским острвима која не поштују приватност и захтевају да ВПН-ови и ИСП-ови смештени у земљи воде било какве евиденције корисника. ВПН то искориштава тако што не води никакве записнике у вези са вашим мрежним путовањима.

Прос

 • Успјешно деблокира ИТВ Хуб и остале услуге стриминга
 • Велике брзине везе
 • Одлична глобална покривеност сервера, са серверима унутар Уједињеног Краљевства.
 • Добро шифроване, убити везе заштићене прекидачем

Цонс

 • Скупље од осталих провајдера
 • Нема заштите од прекидача на мобилним уређајима

НАЈБОЉЕ ЗА ИТВ ХУБ: ЕкпрессВПН је мој избор број 1. Провајдер има више сервера смештених унутар границе у Великој Британији и пружа велике брзине везе које су савршене за стриминг ваших омиљених видео записа са ИТВ Хуб-а и других стриминг локација, попут Нетфлика. 30-дневна гаранција поврата новца омогућава му покушај да то покуша.

2. НордВПН

НордВПН Лого

НордВПН заузима друго место на овој листи, јер такође пружа одличан приступ ИТВ чворишту изван граница Уједињеног Краљевства..

Пружалац услуга строго нема евиденције када је у питању вођење евиденције о он-лине путовањима њихових купаца.

Провајдер има хиљаде сервера који су лоцирани у 61 земљи. Оно што је најважније, НордВПН има велики број ВПН сервера стационираних унутар границе у Великој Британији.

Они погодно смештени ВПН сервери испоручују велике брзине везе, што га чини валидним избором за стриминг видео садржаја било које врсте, укључујући ИТВ Хуб.

Овај провајдер нуди изворну покривеност апликација за све популарне рачунарске платформе, укључујући мацОС, Виндовс, Андроид и иОС уређаје. Те апликације нуде шифрирање војне класе и везе заштићене прекидачем на свим платформама.

На 6 НордВПН података може се повезати до 6 уређаја. Поред тога, провајдер подржава бројне марке и моделе рутера, нудећи заштиту за све ваше уређаје путем једне везе.

НордВПН такође нуди функцију коју већина ВПН провајдера не нуди: Двострука ВПН заштита.

Двоструки ВПН усмјерава ваш интернет промет путем два ВПН сервера, пружајући два слоја енкрипције. Иако је ово сјајно за сигурност, успорава брзину ваше везе. Међутим, НордВПН нуди брзе везе, тако да је још увек у складу са захтевима за стриминг ИТВ Хуб-а.

Прос

 • Много сервера који се налазе у Уједињеном Краљевству.
 • Велике брзине везе
 • Свеобухватна подршка за више апликација
 • Разумној цени

Цонс

 • Избор сервера траје неколико корака више него код осталих провајдера

НАЈПОВОЉНИЈИ НИВО ЦЕЊЕНИ ДОБАВАЧ: НордВПН нуди брзе и поуздане везе по повољној цени. Гаранција за поврат новца од 30 дана покрива се у случају да одлучите да овај провајдер не одговара вашим потребама.

3. ЦиберГхост

ЦиберГхост лого

ЦиберГхост је одлична опција за прве кориснике ВПН који траже поуздан начин за деблокирање ИТВ Хуб емисија.

Апликација је једноставна за употребу, а почетницима ВПН-а олакшава се отварање приступа ИТВ садржају изван Сједињених Држава и заштите њихових мрежних активности.

Овај провајдер не води ниједну евиденцију која се односи на мрежне активности њихових корисника. То значи да нико никада неће имати приступ информацијама о вашим мрежним антикварима.

Провајдер нуди једноставне и поуздане апликације за мацОС, иОС, Виндовс и Андроид уређаје. На једном рачуну истовремено је дозвољено до 7 веза. Апликације провајдера штите ваше податке шифрирањем војне класе.

Иако провајдер има УК добро покривен ВПН серверима, његова глобална покривеност мало недостаје у поређењу са мојим добављачима бр. 1 и # 2 на овој листи..

ЦиберГхост нуди брзе везе, што је добар избор за стриминг било које врсте видео садржаја.

Прос

 • Једноставне апликације
 • Велике брзине везе
 • До 7 симултаних веза

Цонс

 • Покривеност сервера није тако свеобухватна као неки други провајдери

НАЈБОЉИ ЗА ПОЧЕТНИЦЕ: ЦиберГхост нуди једноставан за употребу, а истовремено сигуран ВПН, пружајући брзе везе за до 7 уређаја одједном. 45-дневна гаранција без ризика нуди давалац дуже временске периоде од других пружалаца на овој листи.

4. ИПВанисх

ИПВанисх-лого

ИПВанисх нуди брзе везе за до 10 уређаја који су истовремено повезани на исти налог, што је врх у овом окну.

Провајдер има сервере смештене у Уједињеном Краљевству, који раде врхунски посао деблокирања ИТВ Хуб-а. Ако тражите приступ Нетфлик садржају у Уједињеном Краљевству, морат ћете потражити негде друго.

ИПВанисх је ВПН провајдер приватности и не бележи било какве записе који бележе ваше мрежне активности док сте повезани на сервере провајдера..

Шифрирање на војној разини штити ваше податке, а значајка обмањивања ефикасно прикрива ваш ВПН промет као уобичајени интернетски промет.

ИПВанисх пружа подршку за матичне апликације за Виндовс, мацОС, Андроид и иОС уређаје, као и популарни уређај за стриминг Амазон Фире Стицк. Све ИПВанисх-ове апликације су једноставне за употребу, што их чини савршеним за почетнике ВПН кориснике.

Провајдер такође добро сарађује са више марки и модела бежичних рутера, што олакшава заштиту свих повезаних уређаја путем једне приступне тачке.

Прос

 • Омогућава приступ ИТВ чворишту
 • Поуздане везе
 • Велике брзине везе

Цонс

 • Нема приступа Нетфлику

Компатибилност АМАЗОН ФИРЕ СТИЦК-а: ИПВанисх омогућава брзе и поуздане везе и нуди изворне апликације за широк избор уређаја. Ниједан приступ Нетфлику није недостатак. Доступна је 7-дневна гаранција поврата новца.

5. ПриватеВПН

ПриватеВПН лого
ПриватеВПН нуди поуздан приступ садржајима ИТВ Хуб-а са сједиштем у Великој Британији, па чак и изнутра из Кине, што је главна предност за редовне посјетиоце куће Великог ватрозида.
Иако овај провајдер није био на сцени све док неки други ВПН-ови на овој листи, брзо је стекао репутацију поузданог, брзог провајдера.

Иако је овај провајдер много нижи од осталих наших конкурената када је у питању покривеност глобалног сервера, будите сигурни да нуди ВПН сервере у Великој Британији, пружајући поуздан приступ ИТВ емисијама.

Ако користите свој ВПН за друге мрежне активности, имајте на уму да се ПриватеВПН налази у Шведској, где је влада показала спремност да покуша да наруши приватност корисника на мрежи. Међутим, провајдер се придржава строге политике забране евиденције и не води евиденцију о мрежним шнаниганима својих корисника.

Брзе везе су правило са ПриватеВПН, а пружа се путем апликација за мацОС, иОС, Виндовс и Андроид платформе. Апликације такође нуде ИПв6 заштиту од цурења и шифрирање војног степена. Можете имати до 6 истодобних веза са истим корисничким именом.

Прос

 • Сервери смештени у Великој Британији.
 • Велике брзине везе
 • Изврсна заштита приватности

Цонс

 • Недостаје глобална покривеност сервера

ОДЛИЧНЕ ЗА РЕСТРИЦТИВНЕ ЗЕМЉЕ: ПриватеВПН омогућава корисницима да повежу до 6 уређаја одједном, чак и из Кине. Брзе везе су правило, заједно са врхунском приватношћу. Корисници имају 30 дана да траже поврат новца ако ПриватеВПН није прави ВПН за њихове потребе.

Како гледати ИТВ Хуб помоћу ВПН-а

Када добијете лајкове за понеку омиљену емисију ИТВ, потребно је само неколико корака да отворите приступ својој омиљеној серији.

 1. Претплатите се на свој ВПН по избору.
 2. Преузмите софтвер за свој уређај. Унесите своје податке за пријаву.
 3. Изаберите ВПН сервер који се налази у Уједињеном Краљевству.
 4. Повежите се на веб локацију ИТВ Хуб или користите апликацију ИТВ Хуб за свој уређај по избору.

Ако већ немате налог на ИТВ-у, наставите и отворите га. Обавезно користите амерички поштански број јер је то један од начина да ИТВ Хуб плаиер потврди вашу подобност за гледање његовог садржаја.

Иако би све требало несметано струјати када се повежете с ИТВ-ом, можда ћете установити да се садржај ИТВ Хуб-а не деблокира при првом покушају. Ако је то случај, покушајте да очистите предмеморију и колачиће прегледача, а затим освежите страницу.

Ако то не успије, искључите се са свог ВПН провајдера и одаберите други сервер. Ако све друго не успе, контактирајте корисничку подршку.

Могу ли користити бесплатни ВПН за гледање емисија ИТВ Хуб?

Иако је сигурно гледати емисије ИТВ Хуб-а преко бесплатног ВПН провајдера, готово могу да гарантујем да ће искуство бити мање него угодно..

Такозвани бесплатни ВПН провајдери често постављају ограничење пропусне ширине и употребе података које бесплатни корисници могу да користе. Поред тога, они могу натерати да чекате у реду пре повезивања на ВПН сервер.

Ако на Интернету добијате „бесплатну“ услугу, постоји веома добра могућност да се производ продаје. Много бесплатних ВПН-ова прате ваше мрежне активности и продају те информације оглашивачима и другим заинтересованим странама. Поред тога, они могу унијети колачиће за праћење и огласе у ваше сесије прегледавања.

Покривеност глобалног сервера је обично ограничена када је реч о бесплатним ВПН провајдерима, јер они ограничавају ваш приступ серверима у покушају да вас подстакну да купите њихову плаћену ВПН услугу.

Лично, више бих волео да платим ВПН - онај који не прати моје мрежне пропусте и пружа велике брзине без ограничења података.

„ВикиПројецт Бритисх ТВ Цханнел“ компаније ЦлоудБоунд лиценциран под ЦЦА 3.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 67 = 70

map