Najbolji VPN za ITV Hub za gledanje izvan Velike Britanije 2020. godine


ITV Hub (ranije poznat kao ITV Player) nudi neke od najboljih video sadržaja u Ujedinjenom Kraljevstvu koji su danas dostupni na internetu. Web stranica / aplikacija nudi popularne drame, komedije, sport i još mnogo toga.

Loša vijest: dostupna je samo ako se nalazite unutar granica Sjedinjenih Država.

Dobra vijest: ITV obožavatelji i dalje mogu pregledati svoje omiljene emisije pomoću virtualne privatne mreže (VPN).

VPN ima mogućnost da učini da se nalazite u Ujedinjenom Kraljevstvu, otvarajući pristup finom programiranju usluge.

Kada razmišljate o VPN-u za korištenje s ITV Hub-om, uvijek provjerite ima li dobavljač poslužitelje smještene u Ujedinjenom Kraljevstvu, omogućuje brzu brzinu veze, nudi sveobuhvatnu podršku na više platformi i testiran je da dokaže da djeluje kako bi otvorio pristup ITV-centru.

Najbolje VPN-ove ITV središta

Ispitivali smo svoje omiljene VPN pružatelje i naši rezultati ispitivanja pokazuju da sljedećih 5 VPN-a najbolje funkcionira za deblokiranje ITV Hub-a:

 1. ExpressVPN: Brzi, pouzdani poslužitelji smješteni u Velikoj Britaniji.
 2. NordVPN: Niska cijena, kao i dobre značajke zaštite i privatnosti.
 3. CyberGhost: Najbolji VPN s niskim proračunom na ovoj listi. Aplikacija za dobre brzine i jednostavno korištenje.
 4. IPVanish: Vrhunska podrška na više platformi dobro surađuje s ITV Hubom.
 5. PrivateVPN: Brze veze, omogućuju do 6 veza odjednom.

Ocijenio sam i rangirao top 5 VPN-ova koristeći sljedeće kriterije:

 • Poslužitelji smješteni u Ujedinjenom Kraljevstvu
 • Pouzdano deblokiranje ITV Hub-a
 • Velike brzine veze
 • Dobra podrška na više platformi
 • Dobra zaštita i zaštita privatnosti

Ovdje je naš popis najboljih VPN-ova za ITV Hub:

1. ExpressVPN

ExpressVPN logotip

ExpressVPN je moj izbor za najbolji VPN koji koristim za gledanje svojih omiljenih emisija na ITV Hub-u.

VPN pružatelj usluga sa sjedištem na Britanskim otocima ima više farmi poslužitelja smještenih unutar Ujedinjenog Kraljevstva. Usluga pruža pouzdano deblokiranje ITV Hub sadržaja. (Isto tako obavlja natprosječni posao u deblokiranju Netflixa, Hulua i ostalog strujnog sadržaja iz drugih zemalja.)

ExpressVPN omogućava velike brzine veze, što ga čini savršenim izborom za streaming video sadržaja poput onog koji nudi ITV Hub.

Te brze veze zaštićene su vojnim šifriranjem i značajkom prebacivanja ubiranja na aplikacijama za radne površine koje prekidaju vašu internetsku vezu ako izgubite dodir s ExpressVPN poslužiteljima..

Budući da je ITV Hub dostupan na raznim platformama računala i uređaja, bitno je da svaki davatelj VPN-a kojeg smatrate podržava sve popularne uređaje koji su danas dostupni. ExpressVPN je tamo pokriven izvornim aplikacijama za Windows, macOS, iOS, Android i Linux platforme.

Iako ovaj pružatelj dopušta samo ograničenje 3 istodobne veze pomoću istog korisničkog imena, on pruža izvrsnu kompatibilnost s velikim brojem usmjerivača. To korisnicima omogućuje zaštitu više povezanih uređaja putem jedne veze.

ExpressVPN nalazi se na Britanskim Djevičanskim otocima koji ne poštuju zakone koji zahtijevaju da VPN-ovi i davatelji internetskih usluga koji se nalaze u zemlji vode bilo kakve korisničke zapise. VPN to iskorištava tako što ne vodi nikakve zapisnike u vezi s vašim internetskim putovanjima.

prozodija

 • Uspješno deblokira ITV Hub i ostale usluge streaminga
 • Velike brzine veze
 • Izvrsna globalna pokrivenost poslužitelja, sa poslužiteljima unutar Ujedinjenog Kraljevstva.
 • Dobro šifrirane, ubiti veze zaštićene prekidačem

kontra

 • Skuplje od ostalih pružatelja usluga
 • Nema zaštite od prebacivanja na mobilnim uređajima

NAJBOLJE ZA ITV HUB: ExpressVPN je moj izbor broj 1. Pružatelj usluga ima više poslužitelja smještenih unutar britanskih granica i omogućuje brzu brzinu veze koja je savršena za strujanje omiljenih videozapisa s ITV Hub-a i drugih mjesta za streaming, poput Netflixa. 30-dnevna garancija povrata novca omogućuje neimenovanje da to pokuša.

2. NordVPN

NordVPN Logo

NordVPN je osvojio drugo mjesto na ovom popisu, jer također pruža odličan pristup ITV čvorištu izvan granica Sjedinjenih Država..

Davatelj strogo nema zapisnika kada je u pitanju vođenje evidencije o njihovim internetskim putovanjima.

Pružatelj usluga ima tisuće poslužitelja koji se nalaze u 61 zemlji. Ono što je najvažnije, NordVPN ima veliki broj VPN poslužitelja smještenih unutar granice u Velikoj Britaniji.

Oni prikladno smješteni VPN poslužitelji isporučuju velike brzine veze, što ga čini valjanim izborom za streaming video sadržaja bilo koje vrste, uključujući ITV Hub.

Ovaj pružatelj pruža izvornu pokrivenost aplikacija za sve popularne računalne platforme, uključujući macOS, Windows, Android i iOS uređaje. Te aplikacije nude vojne šifriranje i veze zaštićene prekidačem na svim platformama.

Na jednoj NordVPN prijavi može se spojiti do 6 uređaja. Uz to, davatelj podržava brojne marke i modele usmjerivača, nudeći zaštitu za sve vaše uređaje putem jedne veze.

NordVPN također nudi značajku koju većina VPN pružatelja ne nudi: dvostruku VPN zaštitu.

Dvostruki VPN usmjerava vaš internetski promet kroz dva VPN poslužitelja, pružajući dva sloja enkripcije. Iako je ovo sjajno za sigurnost, usporava brzinu vaše veze. No, NordVPN nudi brze veze, tako da je još uvijek do ITV Hub zahtjeva za strujanje.

prozodija

 • Mnoštvo poslužitelja smještenih u Ujedinjenom Kraljevstvu.
 • Velike brzine veze
 • Sveobuhvatna podrška za više aplikacija
 • Razumna cijena

kontra

 • Odabir poslužitelja traje nekoliko koraka više nego kod ostalih davatelja usluga

NAJPOVOLJNIJI NIVO DOBAVLJAČ: NordVPN nudi brze i pouzdane veze po povoljnoj cijeni. Garancija za povrat novca od 30 dana pokriva se u slučaju da odlučite da taj pružatelj ne odgovara vašim potrebama.

3. CyberGhost

CyberGhost logo

CyberGhost je izvrsna opcija za prve korisnike VPN-a koji traže pouzdan način za deblokiranje ITV Hub emisija.

Aplikacija je jednostavna za korištenje, a početnicima VPN-a korisnicima je jednostavan pristup ITV sadržaju izvan Sjedinjenih Država i zaštita njihovih mrežnih aktivnosti.

Ovaj davatelj ne održava nijednu evidenciju koja se odnosi na mrežne aktivnosti njihovih korisnika. To znači da nitko nikada neće imati pristup informacijama o vašim internetskim trikovima.

Davatelj nudi jednostavne i pouzdane aplikacije za macOS, iOS, Windows i Android uređaje. Na jednom računu istovremeno je dopušteno do 7 veza. Aplikacije davatelja štite vaše podatke šifriranjem vojnog stupnja.

Iako davatelj ima britansko dobro pokriveno VPN poslužiteljima, njegova globalna pokrivenost malo nedostaje u usporedbi s mojim dobavljačima br. 1 i # 2 na ovom popisu..

CyberGhost pruža brze veze, što je dobar izbor za streaming bilo koje vrste video sadržaja.

prozodija

 • Jednostavne aplikacije
 • Velike brzine veze
 • Do 7 istodobnih veza

kontra

 • Pokrivenost poslužitelja nije tako sveobuhvatna kao neki drugi davatelji usluga

NAJBOLJI ZA POČETNICE: CyberGhost nudi jednostavan za korištenje, a istovremeno siguran VPN, pružajući brze veze za do 7 uređaja odjednom. 45-dnevno jamstvo bez rizika pružatelja usluga nudi duže razdoblje isprobavanja od ostalih pružatelja usluga na ovom popisu.

4. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish nudi brze veze za do 10 uređaja koji su istovremeno povezani na isti račun, što je vrh u ovom krugu.

Pružatelj usluga ima servere koji se nalaze u Ujedinjenom Kraljevstvu, a koji obavljaju vrhunski posao deblokiranja ITV Hub-a. Ako tražite pristup Netflix sadržaju u Ujedinjenom Kraljevstvu, morat ćete potražiti drugdje.

IPVanish je VPN pružatelj privatnosti, a ne bilježi bilo kakve zapise koji bilježe vaše mrežne aktivnosti dok ste povezani na poslužitelje davatelja usluga..

Vojna enkripcija štiti vaše podatke, a značajka prikrivanja učinkovito prikriva vaš VPN promet kao uobičajeni internetski promet.

IPVanish pruža podršku za izvorne aplikacije za Windows, macOS, Android i iOS uređaje, kao i popularni uređaj za streaming Amazon Fire Stick. Sve IPVanish-ove aplikacije jednostavne su za korištenje, što ih čini savršenim za početnike VPN korisnike.

Pružatelj također dobro surađuje s više marki i modela bežičnih usmjerivača, što olakšava zaštitu svih povezanih uređaja putem jedne pristupne točke.

prozodija

 • Omogućuje pristup ITV čvorištu
 • Pouzdane veze
 • Velike brzine veze

kontra

 • Nema pristupa Netflixu

AMATON FIRE STICK COMPATIBILITY: IPVanish omogućuje brze i pouzdane veze i nudi izvorne aplikacije za širok raspon uređaja. Nijedan pristup Netflixu nije nedostatak. Dostupna je 7-dnevna garancija povrata novca.

5. PrivateVPN

PrivateVPN logotip
PrivateVPN nudi pouzdan pristup sadržajima ITV Hub-a sa sjedištem u Velikoj Britaniji, pa čak i iznutra iz Kine, što je glavna prednost redovnim posjetiteljima kuće Velikog vatrozida.
Iako ovaj davatelj nije bio na sceni sve dok neki drugi VPN-ovi na ovom popisu, brzo je stekao reputaciju pouzdanog i brzog pružatelja usluga.

Iako je ovaj pružatelj daleko ispod naših ostalih konkurenata kada je u pitanju pokrivenost globalnog poslužitelja, budite sigurni da nudi VPN poslužitelje u Velikoj Britaniji, pružajući pouzdan pristup ITV emisijama.

Ako svoj VPN koristite za druge mrežne aktivnosti, imajte na umu da se PrivateVPN nalazi u Švedskoj, gdje je vlada pokazala spremnost da pokuša narušiti privatnost mrežnih korisnika. Međutim, davatelj se pridržava strogih pravila o zabranjivanju evidencije, ne vodeći evidenciju internetskih shenanigana svojih korisnika.

Brze veze pravilo su s PrivateVPN-om, a nude se putem aplikacija za macOS, iOS, Windows i Android platforme. Aplikacije također nude zaštitu od propuštanja IPv6 i enkripciju vojnog stupnja. Možete imati do 6 istodobnih veza s istim korisničkim imenom.

prozodija

 • Poslužitelji smješteni u Velikoj Britaniji.
 • Velike brzine veze
 • Izvrsna zaštita privatnosti

kontra

 • Nedostaje globalna pokrivenost poslužitelja

ODLIČNE ZA OGRANIČNE ZEMLJE: PrivateVPN omogućava korisnicima da istovremeno povežu do 6 uređaja, čak i iz Kine. Brze veze pravilo su, zajedno s vrhunskom privatnošću. Korisnici mogu 30 dana tražiti povrat novca ako PrivateVPN nije pravi VPN za njihove potrebe.

Kako gledati ITV čvorište pomoću VPN-a

Kada vas uhvati nekoliko omiljenih emisija ITV-a, potrebno je samo nekoliko koraka za otvaranje vašeg omiljenog serijala.

 1. Pretplatite se na svoj VPN po izboru.
 2. Preuzmite softver za svoj uređaj. Unesite svoje podatke za prijavu.
 3. Odaberite VPN poslužitelj koji se nalazi u Ujedinjenom Kraljevstvu.
 4. Povežite se na web mjesto ITV Hub ili koristite aplikaciju ITV Hub za svoj uređaj po izboru.

Ako još nemate račun na ITV-u, napravite ga naprijed. Obavezno upotrijebite američki poštanski broj jer je to jedan od načina na koji igrač ITV Hub potvrđuje vašu podobnost za gledanje njegovog sadržaja..

Iako bi sve trebalo nesmetano strujati kad se povežete s ITV-om, možda ćete primijetiti da se sadržaj ITV Hub-a ne deblokira pri prvom pokušaju. Ako je to slučaj, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika, a zatim osvježite stranicu.

Ako to ne uspije, isključite se s svog davatelja VPN-a i odaberite drugi poslužitelj. Ako sve drugo ne uspije, obratite se korisničkoj službi.

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje emisija ITV Hub?

Iako je sigurno gledati emisije ITV Hub putem besplatnog VPN pružatelja usluga, gotovo mogu jamčiti da će iskustvo biti manje nego ugodno..

Takozvani besplatni davatelji VPN-a često postavljaju ograničenje propusnosti i upotrebe podataka koje besplatni korisnici mogu koristiti. Uz to, oni vas mogu natjerati da čekate u redu prije povezivanja na VPN poslužitelj.

Ako na Internetu dobivate "besplatnu" uslugu, postoji vrlo dobra mogućnost da se proizvod prodaje. Mnogi besplatni VPN-ovi prate vaše mrežne aktivnosti i prodaju te informacije oglašivačima i drugim zainteresiranim stranama. Osim toga, oni mogu umetnuti kolačiće za praćenje i oglase u vaše sesije pregledavanja.

Pokrivenost globalnog poslužitelja također je obično ograničena kada su u pitanju besplatni davatelji VPN-a, jer oni ograničavaju vaš pristup poslužiteljima u pokušaju da vas potaknu na kupnju njihove plaćene VPN usluge.

Osobno bih radije proljeće za plaćeni VPN - onaj koji ne prati moje internetske prijevare i pruža velike brzine bez ograničenja podataka.

"WikiProject British TV Channel" tvrtke CloudBound licenciran u skladu s CCA 3.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − 94 =

map