Melyek a legjobb VPN-szolgáltatók az Egyesült Arab Emírségek számára 2020-ban?


Az Egyesült Arab Emírségek (UAE) szigorúak az online cenzúra vonatkozásában. A helyi vallási meggyőződés alapján erkölcstelennek tekintett webhelyeket aktívan blokkolják. A kormány kulcsszavak segítségével kényszeríti az Internet szolgáltatókat (ISP) a weboldalakhoz és más online szolgáltatásokhoz való hozzáférés blokkolásához.

Ez akadályozza a több streaming video- és audioszolgáltató, a szerencsejáték- és játékhelyek, valamint az egyéb „erkölcstelen” webhelyek hozzáférését..

A VPN titkosítja az internetkapcsolatot, megakadályozva az Egyesült Arab Emírségek kormánytisztviselőit és internetszolgáltatóit az internetes utazásaik észlelésében és / vagy blokkolásában. Ebben a cikkben megosztom az 5 legfontosabb VPN-t, amelyek az Egyesült Arab Emírségek belsejében a lehető legjobb védelmet nyújtják Önnek.

Később ebben a cikkben megosztom a VPN használatának bevált gyakorlatait egy korlátozó országban, például az Egyesült Arab Emírségekben.

A legjobb VPN-ek az Egyesült Arab Emírségek számára

Teszteltem az összes legfontosabb VPN-szolgáltatót, és a teszt eredményeim rámutattak ez az 5 VPN biztosítja a legjobb védelmet az Egyesült Arab Emírségek belsejéből. A TL; DR összefoglaló a következő:

  1. ExpressVPN: Ez a szolgáltató jól titkosított, megszakított kapcsolóval védett kapcsolata teszi az első választást az online utazások védelmére kíváncsiskodó szemtől szemben, miközben az Egyesült Arab Emírségek határain belül tartózkodik. Az IPv6 szivárgás elleni védelem és az egyéni DNS-kiszolgálók hozzáadott védelmet nyújtanak.
  2. NordVPN: Ez a költségvetési árú szolgáltató elmosódott kiszolgálókat, megszakító védelmet, egyéni DNS-kiszolgálókat, valamint a rosszindulatú programok és hirdetések blokkolását kínálja, amelyek mind optimális védelmet nyújtanak az Egyesült Arab Emírségek területén. A Kettős VPN opció a kapcsolatot egy VPN-kiszolgálón keresztül továbbítja, amely anonimitást eredményez.
  3. Surfshark: Ez a szolgáltató, a közelmúltban belépve a VPN világába, gyorsan ismertté vált az Egyesült Arab Emírségekben és a Közel-Kelet más részeiben található kiváló védelme miatt. Korlátlan egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, így nagyszerű választás nagy családok és kisvállalkozások számára.
  4. PrivateVPN: A svédországi székhelyű, ez a VPN-ipar újabb és újabb kiegészítése, amely hírnevet szerez a jól védett kapcsolatok terén. Kill kapcsoló, IPv6 szivárgás és DNS szivárgásvédelem érhető el.
  5. VyprVPN: Noha ennek a szolgáltatónak időnként felmerült néhány problémája az Egyesült Arab Emírségekben dolgozva, a szolgáltató ügyfélszolgálatának munkatársai biztosíthatják, hogy a VPN jól működjön e cikk idején. A szolgáltató az összes szerverét birtokolja és üzemelteti.

A következő kritériumok alapján értékeltem és rangsoroltam a legjobb UAE VPN-ket:

 • Teljes magánélet védelme
 • Teljes biztonsági védelem
 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Széles körű globális szerver lefedettség
 • Átfogó multi-platform támogatás
 • Optimális ügyfélszolgálat

Az alábbiakban felsoroltam az öt legjobban használt VPN-t az Egyesült Arab Emírségekben.

1. ExpressVPN
ExpressVPN logó

Az ExpressVPN az elsődleges lehetőség az Egyesült Arab Emírségek alapú internetes tevékenységeinek titkos és biztonságos megóvására.

A szolgáltató szupergyors kapcsolatait katonai szintű titkosítás, valamint automatikus kikapcsolás, IPv6 szivárgás elleni védelem, DNS szivárgás elleni védelem és egy lehetőség arra kényszeríti számítógépére, hogy csak az ExpressVPN DNS szervereit használja.

A Brit Virgin-szigeteken működő szolgáltató semmilyen naplót nem vezet, annak biztosítása, hogy senki sem kényszerítheti a szolgáltatót az online tevékenységek előzményeinek feltárására. Iratkozzon fel a szolgáltatásra egy eldobható e-mail címmel, és fizessen a Bitcoin segítségével, senki sem csatlakozhat közvetlenül a fiókjához..

94 ország 3000+ VPN-kiszolgálójával az ExpressVPN összeköti Önt egy olyan tartalom teljes világával, amely általában elérhetetlen..

Az ExpressVPN natív alkalmazásokat kínál MacOS, iOS, Windows, Android, Linux, Kindle Fire HD, Nook és Chromebook eszközökhöz.. A böngészőbővítmények elérhetők a Chrome és a Firefox böngészőkhöz. Ha egyszerre több mint 5 eszközt szeretne védeni, vagy ha olyan készülékei vannak, amelyek nem szerepelnek a fenti listában, vegye igénybe a szolgáltató útválasztójának támogatását.

Az ExpressVPN támogatás bármikor elérhető a nap 24 órájában, a 24 órás élő támogatási csevegés, az e-mail támogatás, a támogatási jegykövetési rendszer és a kereshető támogatási könyvtár révén..

Előnyök:

 • Szigorú bejelentkezési szabályok
 • Névtelen Bitcoin fizetési lehetőség
 • Kapcsolat titkosítása, megszakító kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem
 • Optimális alkalmazás támogatás
 • Világszerte szerverhálózat

Hátrányok:

 • Drágább, mint sok más VPN-nél

AZ Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-je: Az ExpressVPN a legjobb VPN az Egyesült Arab Emírségek internetes tevékenységeinek titkos tárolásához. Gyors kapcsolatot biztosít a világ legtöbb részén. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

2. NordVPN

NordVPN logó

A NordVPN kiváló védelmet nyújt az online tevékenységek számára az Egyesült Arab Emírségek belsejében. Val vel kapcsolat obfuzáció és dupla VPN védelem, a szolgáltatást Ön fedezte.

A szolgáltató olyan sebességet kínál, amely bármilyen online tevékenységet könnyen képes kezelni.

Ezeket a tevékenységeket védik a kíváncsiskodó szemtől a szolgáltató állami szintű titkosítása, a kapcsolat eltakarása és a megszakító kapcsoló védelme révén. A szolgáltató egyedi DNS-kiszolgálói segítenek a DNS-szivárgások elleni védelemben. A „Kettős VPN” opció kettős VPN szerveren keresztül irányítja a kapcsolatot, további anonimitást adva.

Ez a panamai VPN-szolgáltatás nem tart naplót az Ön műveleteiről, miközben kapcsolódnak a kiszolgálóikhoz. Egy eldobható e-mail cím és a Bitcoin fizetés kombinációja teljes mértékben inkognitóban tartja az előfizetését.

A NordVPN több mint 5200 szerverrel rendelkezik 60 országban, kiváló hozzáférést biztosítva a külvilághoz.

A Windows, iOS, Android, macOS, Linux és Android TV platformok mind képezik a NordVPN natív alkalmazás-támogatási listáját. A Chrome és a Firefox felhasználói NordVPN kiterjesztés segítségével megóvhatják böngészőjüket.

Ha több mint 6 párhuzamos kapcsolatra van szüksége, vagy más eszközök védelmére van szüksége, akkor a szolgáltató útválasztói támogatása hasznos.

A 24 órás ügyfélszolgálat élő támogatási csevegés, e-mail, „kapcsolatfelvétel” űrlap és kereshető tudásbázis segítségével érhető el.

Előnyök:

 • Nincsenek felhasználói naplók
 • Költségvetési árképzés
 • Kettős VPN védelem
 • A kapcsolat elmosódása

Hátrányok:

 • A legkisebb csatlakozási sebesség ebben a listában

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN optimális VPN-opció az Egyesült Arab Emírségekben működő felhasználók számára, akik kiváló védelmet akarnak anélkül, hogy sok Emirati dirhamit költenek. A dupla VPN és a kapcsolat eltakarása csak néhány a védelemből, amelyet ez az alku-szolgáltató kínál. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

3. Surfshark

SurfShark logó

A Surfshark számos más VPN-szolgáltatóval megegyező kapcsolati védelmet nyújt, és ezen felül lehetővé teszi, hogy egyszerre annyi eszközt csatlakoztasson a szolgáltatás hálózatához, amennyit csak akar..

A szolgáltatás letöltési sebessége gyors és megbízható hozzáférést biztosít az online tartalomhoz.

A kormányzati szintű titkosítás és a megszakító kapcsoló védelme védi az online tevékenységeket, míg a szolgáltató CleanWeb funkciója blokkolja a nem kívánt hirdetéseket és nyomkövetőket. A „MultiHop” védelem az Internet forgalmát ikerkiszolgálón keresztül továbbítja a további védelem érdekében.

A Surfshark szerverei nem mentenek naplókat a köszönhetően szigorú bejelentkezési politika. A szolgáltató a Bitcoin-t is elfogadja előfizetési előfizetései fizetéseként.

A több mint 50 szerverből álló globális szerverhálózat több mint 50 országban tisztességes hozzáférést kínál a tartalomhoz szerte a világon, de ez lelassíthatja a sebességet, mivel több előfizető csatlakozik az akcióhoz.

A Surfshark az összes legfontosabb eszközplatformot lefedi, az iOS, Android, macOS, Windows, Linux és Amazon Fire TV platformok lehetőségeinek köszönhetően. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén választhatók.

Az egyidejű kapcsolattartás olyan jó, mint amennyit megkaphat korlátlan egyidejű csatlakozási támogatás. Ezenkívül a szolgáltató széles körű útválasztójának használatával megvédheti a fenti listán nem szereplő eszközöket.

Az ügyfélszolgálat egy éjjel-nappal elérhető ajánlat a Surfsharkban, a kereshető támogatási könyvtárnak, kapcsolatfelvételi űrlapnak és a 24/7 élő chatnek köszönhetően.

Előnyök:

 • A MultiHop megduplázza a szerver védelmét
 • Nincs korlátozás az egyidejű kapcsolatokra
 • Kiváló, mindenre kiterjedő biztonság és adatvédelem

Hátrányok:

 • Hiányzik néhány speciális lehetőség az alkalmazásukban
 • A globális szerverszámok torlódásokhoz vezethetnek

KERESKEDELMI FELHASZNÁLÁS: A Surfshark korlátlan egyidejű csatlakozási támogatásának vonzónak kell lennie a kisvállalkozások tulajdonosai számára vagy a nagy családok vezetői számára (de nem a bűncselekményekkel foglalkozó családok számára, mert az illegális). 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Olvassa el a Surfshark teljes ismertetését.

4. PrivateVPN

PrivateVPN logó

A PrivateVPN kiváló védelmet és csatlakozási sebességet biztosít, de globális szerverhálózata kissé vékony.

A VPN által biztosított kapcsolatsebesség a 2. helyen van, és képes kezelni az esetleges játékélmény bármilyen streamingjét..

A katonai szintű titkosítás a nap védelme, míg a megszakító kapcsoló és az IPv6 szivárgás-megelőzés növeli a védelem szintjét. A szolgáltató fejlett Stealth VPN-védelme elrejti VPN-tevékenységeit, így normális böngésző forgalomnak tűnik.

A szolgáltató szerverei nem tárolnak semmiféle információt az online tevékenységekről, és a Bitcoin fizetési lehetősége segít az előfizetési információk titkos kezelésében..

A PrivateVPN globális szerverhálózat némi javulást jelenthet, mivel a 60 országban található 150 szerver azt jelenti, hogy a dolgok kissé lassulhatnak, mivel a szolgáltató továbbra is ügyfeleket bővít..

Az alkalmazás támogatása szintén kissé korlátozott, mivel csak a négy nagy platformon terjed ki: iOS, Android, macOS és Windows. Akár 6 egyidejű csatlakozás elérhetőek. Azok a felhasználók, akiknek további szükségük van, beállíthatják a PrivateVPN-t az útválasztójukon.

Noha a 24 órás, élő támogatási csevegés elérhető, a szolgáltató GYIK szakaszában nem lehet keresni, és arra kényszeríti, hogy „böngészjen” a szakaszon a segítségért. Kapcsolatfelvételi űrlap is rendelkezésre áll.

Előnyök:

 • Gyors letöltési sebesség
 • 6 egyidejű csatlakozás
 • A lopakodó VPN szolgáltatás segít elrejteni a VPN használatát

Hátrányok:

 • Vékony kiszolgálóhálózat
 • Nincs kereshető támogatási könyvtár

Jó opció a tapasztalt VPN-felhasználók számára: A PrivateVPN rendkívül védő lehetőséget kínál a felhasználók számára, akik értékelni fogják a szolgáltató alkalmazásaiban elérhető speciális lehetőségeket. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Olvassa el a PrivateVPN teljes véleményét.

5. VyprVPN

vyprVPN-logo

A VyprVPN az egyetlen VPN-szolgáltató ebben a listában, amely a teljes szerverhálózatot birtokolja és üzemelteti. A szolgáltató egyéb biztonsági és adatvédelmi kínálatai között szerepel a letiltás-védelem, az állami szintű titkosítás és az egyéni DNS-beállítások.

A VyprVPN messze nem a leggyorsabb ebben a körben, de bármilyen online tevékenysége könnyen kezelhető. Kapcsolataikat állami szintű titkosítás, védőkapcsoló-védelem és egy védelemmel védik auto-reconnect választási lehetőség. A VyprVPN DNS-kiszolgálók jobb felhasználása a DNS-szivárgás elleni védelem érdekében rendelkezésre áll.

A svájci VPN-szolgáltató nem tart nyilvántartást, így soha nincs olyan adat az online tevékenységeiről, amelyet harmadik fél kihasználhatna. A Bitcoin fizetési lehetősége azonban nem érhető el.

Csatlakozhat a VyprVPN-ekhez 700+ önálló és működtetett szerver több mint 70 országban. Az a tény, hogy a VyprVPN saját szerverrel rendelkezik, azt jelenti, hogy harmadik fél vállalkozása nem fér hozzá az Ön adataihoz.

A VyprVPN natív alkalmazás-támogatása magában foglalja a Windows, a MacOS, az Amazon Fire, az Android, az Android TV és az iOS platformokhoz tartozó alkalmazásokat. Nincsenek böngészőbővítmények.

Egyszerre legfeljebb 3 eszközt csatlakoztathat a szolgáltató szervereihez egy hitelesítő adatkészleten. Ha ez nem elegendő, vagy ha meg kell védenie a fenti listán nem szereplő eszközöket, akkor igénybe veheti a szolgáltatás útválasztójának kompatibilitását.

A támogatás éjjel-nappal elérhető, 24 órás élő támogatási csevegéssel, kereshető támogatási könyvtárral, hibajegy-rendszerrel és a szolgáltatás állapotoldalával.

Előnyök:

 • Titkosítva, öld meg a kapcsolóval védett kapcsolatokat
 • Nincs napló
 • Saját védelem alatt álló szerverek

Hátrányok:

 • Drágább, mint sok más VPN-nél
 • Csak 3 egyidejű kapcsolat

HOZZÁADOTT BIZTONSÁG: A VyprVPN saját tulajdonában lévő és működtetett szerverei további adatvédelmet biztosítanak személyes adataihoz, tartva a harmadik feleket távol az Ön adataitól. Ugyancsak pufferként viselkednek az Egyesült Arab Emírségek kormányának típusaira nézve. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

Hogyan kell használni a VPN-t az Egyesült Arab Emírségekben

Az első 5 VPN-szolgáltató ebben a körben bizonyult, hogy jól működik az Egyesült Arab Emírségek határain belül.

Ne feledje azonban, hogy az Egyesült Arab Emírségek tisztviselői blokkolják több VPN-szolgáltató webhelyét. Azt jelenti mindig regisztráljon VPN-szolgáltatót, és töltse le és telepítse alkalmazásokat az eszközökre előtt belépés az Egyesült Arab Emírségekbe.

Azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék, hogy internetes tevékenységeik védettek legyenek az Egyesült Arab Emírségek kormánya és az internetszolgáltatók szándékos szemétől, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Iratkozzon fel az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-szolgáltatóra.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazásokat az eszközöire..
 3. Jelentkezzen be a VPN hálózatába.
 4. Válassza a és lehetőséget csatlakozzon az Egyesült Arab Emírségek határain kívül eső VPN szerverhez.
 5. Élvezze az új internetes szabadságot.

Fontos jegyzet: Noha a VPN használata az Egyesült Arab Emírségekben technikailag illegális, valószínűleg nem tartóztatnak le őrizetbe, kivéve, ha bűncselekmény elkövetésekor használják. További információkért tekintse meg a cikk végén található „A VPN-ek törvényesek az Egyesült Arab Emírségekben?” Szakaszt.

Ingyenes VPN egy jó lehetőség az Egyesült Arab Emírségekben történő felhasználáshoz?

Egyáltalán nem! Noha hagyományosan soha nem javasolok ingyenes VPN-t semmilyen felhasználásra, ez egy különösen rossz gondolatú lehetőség az Egyesült Arab Emírségek alapú internetes tevékenységeinek védelmére..

Vitathatatlanul a VPN használatának legfontosabb oka az Egyesült Arab Emírségek határain belül az online tevékenységek megóvása a megfigyelés vagy a kivizsgálás ellen.. Az ingyenes VPN nem nyújt megfelelő védelmet a megfigyelés ellen.

Számos ingyenes VPN folytatja a dolgok futtatását: rögzíti a felhasználók online tevékenységeit, majd eladja őket a legmagasabb licitű ajánlattevőnek. Az a VPN-szolgáltató, aki hajlandó eladni az Ön adatait harmadik felek számára, valószínűleg nem fog ellenállni túl sokat, ha az Egyesült Arab Emírségek tisztviselői bekérik őket a felhasználói naplókra.

Miközben a magánélet kérdésével foglalkozunk, megemlítenék, hogy néhány ingyenes VPN-szolgáltatót elkaptak, hogy engedély nélkül nyomkövető sütiket és hirdetéseket tegyenek felhasználói felhasználói böngészési munkamenetükbe..

Azt is tapasztalhatja, hogy egy ingyenes VPN használata egyszerűen nem kényelmes. Egyes ingyenes VPN-k arra kényszerítik Önt, hogy várjon egy várakozási sorban, mielőtt csatlakozna a VPN szerverhez. És miután engedélyezte a csatlakozást, korlátozott számú szerver közül választhat. Vagyis nem kapcsolódik automatikusan a szolgáltató által választott szerverhez.

Végül, de semmiképpen sem utolsósorban, A sans-cost VPN-k ismertek arról, hogy általában fojtják a felhasználók csatlakozási sebességét, és napi vagy havi adatkorlátot szabnak a VPN-használatukra..

Biztosíthatom Önöket, hogy a fenti információk egyike sem teszi kedvezővé az ingyenes VPN-t. Még kockázatos javaslatnak is tekinthető.

Miért van szüksége VPN-re az Egyesült Arab Emírségekben??

A Freedom House az Egyesült Arab Emírségek összesített 2018. évi internetes szabadsági pontszáma 69/100 (0 = legtöbb ingyenes, 100 = legkevesebb). Ez a következőképpen szól:Nem ingyenes”A Szabadság Pontszám skálán.

A kormány blokkolja az alkalmazásokat és a webhelyeket, ha tartalmaznak linkeket olyan webhelyekre, amelyek pornográfiával, szerencsejátékokkal és terrorizmussal kapcsolatos tartalmat tartalmaznak. A kormányt kritizáló vagy társadalmi tabukról beszélő webhelyeket szintén letiltják.

A Skype VoIP-alkalmazásának blokkolását 2017. decemberében fejezték be. Amikor egy Egyesült Arab Emírségek lakosa a Change.org online petíciót indította el a Skype feloldása érdekében - amely több ezer e-aláírást kapott -, akkor a TRA blokkolta a Change.org-ot..

A VPN a felhasználó online tevékenységeit inkognitó módon tartja el, mivel online tevékenységeit rejtjelez egy titkosítási alagútban, és ez szinte lehetetlenné teszi a hatóságok, az internetszolgáltatók és más rosszindulatú felek számára a felhasználó online antikjainak figyelését..

Egy olyan korlátozó országban, mint az Egyesült Arab Emírségek, ez lehetővé teszi a felhasználók számára a blokkolt és cenzúrázott szolgáltatások és webhelyek elérését.

Hogyan maximalizálhatja adatvédelmét az Egyesült Arab Emírségekben

Miután belépett az Egyesült Arab Emírségek határába, mielőtt csatlakozna a VPN szervereihez, tegye a következőket.

Kapcsolja be a VPN alkalmazásában elérhető összes védelmet. Ha az OpenVPN protokoll egy opció, akkor használja azt. Ha rendelkezésre állnak a kapcsolóvédelem, az automatikus újracsatlakozás, az obfuszkációs funkciók, a „kódolás” funkciók és minden egyéb olyan szolgáltatás, amely segít elrejteni a tevékenységeidet, és hogy a VPN-t használja, akkor engedélyezze őket.

A névtelenség maximalizálásának további módjai közé tartozik a nyilvános Wi-Fi hotspotok elkerülése, titkosított e-mail szolgáltató használata, valamint egy biztonságos böngésző, például a Tor telepítése és használata.

A VPN-ek legálisak az Egyesült Arab Emírségekben?

Meg kell jegyezni, hogy bár az Egyesült Arab Emírségekből származó VPN szolgáltatás használata technikailag illegális, nem valószínű, hogy kormányuk egyszerűen egy VPN használatával fog megtámadni téged..

Noha a kormány megmondhatja, ha titkosított kapcsolatot használ, addig nem fognak lépéseket tenni, ha azt gyanítják, hogy illegális tevékenységek elvégzéséhez használja őket..

Ha a VPN-t illegális tevékenységek végrehajtására használják, akkor további díjak vethetők fel, amelyek 500 000 AED és 2 000 000 AED közötti pénzbírságot eredményeznek (140 000 USD – 540 000 USD, jelenlegi árfolyamon)..

Az illegális tevékenységek magukban foglalhatják számítógépes bűncselekményeket, például adat- és személyazonosság-lopást, bankcsalást és más rosszindulatú programokat. Ugyanezen törvény szerint szintén büntetendő a tiltott VoIP-szolgáltatások VPN-en keresztüli használata.

Noha a fenti információk minden bizonnyal visszatarthatja Önt attól, hogy az Egyesült Arab Emírségekben VPN-t használjon esetleges bűncselekményei végrehajtása során, biztos lehetsz benne, hogy a helyi törvények valószínűleg nem ütik le a szállodai szoba ajtaját egy film vagy TV-műsor streamingjéhez. Hulustól VPN kapcsolaton keresztül.

Mire jó egy VPN??

Noha ez a cikk arra összpontosít, hogy a VPN miként tudja az internetes tevékenységeit titokban tartani, elutasítanék, ha nem osztanám meg a VPN által nyújtott egyéb előnyöket..

A VPN hozzáférést biztosít a streaming, szerencsejáték és más típusú tartalmak és szolgáltatások, amelyeket általában el lehet gátolni a világ bármely területén. Ez igaz olyan országokban is, amelyek nem blokkolják vagy szűrik az internetes forgalmat. (Az olyan streaming szolgáltatások, mint a Netflix, földrajzilag korlátozzák a hozzáférést bizonyos tartalmaikhoz.)

A VPN megakadályozza azt is, hogy az internetszolgáltató fojtsa a kapcsolat sebességét, ha „nem jóváhagyott” webhelyekhez és szolgáltatásokhoz fér hozzá. (Comcastot és Coxot egyaránt elkapta a P2P fájlmegosztással foglalkozó felhasználók csatlakozási sebességének fojtása.)

Ugyanaz a titkosítás, amely megvédi online tevékenységeit az Egyesült Arab Emírségek tisztviselői számára, az adatérzékeny tevékenységeket - beleértve a számlafizetést, a banki és az online vásárlást is - védi az adatok ellopására törekvő hackerek megfigyelésétől is. Ez különösen akkor fontos, ha nem védett nyilvános Wi-Fi-hozzáférési pontot használ, mint például a kávézókban és a szállodákban.

Következtetés

Noha az Egyesült Arab Emírségek kormánya nehéz kezét használhatja az internethasználat korlátozása érdekében, az Egyesült Arab Emírségek hálózatának használata közben lehetősége nyílik hozzáférni az összes internethez..

ExpressVPN logó

A VPN - mint az én legfontosabb választásom, az ExpressVPN - az abszolút legjobb módja az internetes cenzúra elkerülésének, az online tevékenységek megóvásának a megfigyelésektől és hozzáférés megnyitásához a tartalom világához, amely általában elérhetetlen..

Az ExpressVPN gyors letöltési sebességet, optimális biztonsági és adatvédelmi védelmet kínál online és offline módon, valamint egy globális szerverhálózatot, amely ajtót nyit a tartalom és a szolgáltatások számára az egész világon..

További információ vagy előfizetés vásárlása, keresse fel az ExpressVPN webhelyet.

Guilhem Vellut „Emirates Palace”, a CC BY 2.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − 51 =

map