Sådan får du adgang til bet365 i udlandet med en VPN


bet365 er en af ​​de største onlinespilwebsteder i verden, hvor du kan placere en indsats på fodbold, hestevæddeløb, tennis, golf, baseball, NFL eller enhver anden sport.

Trods at være tilgængelig i mange lande over hele verden, bet365 er også forbudt i mange lande hvor onlinespil er ulovligt, eller hvor bet365 ikke har en licens til at operere lovligt.

Alle lande anvender deres egne regler og licenslovgivning, når det kommer til onlinespil. For at bet365 kan operere i et land, skal det ansøge og godkendes til en licens på hvert område.

Hvis du ønsker at få adgang til bet365 og placere væddemål med virksomheden online, skal du først sikre dig, at du er bosiddende i et land, hvor det er lovligt at bruge bet365.

Når du først har en bet365-konto, der er lovlig at bruge, er der gode nyheder: der er en måde at få adgang til tjenesten og placere væddemål på, mens du rejser i udlandet i USA, Canada, Australien eller andre steder.

Sådan bruges bet365 i udlandet

bet365 logo

Hvis du prøver at få adgang til bet365 fra udlandet på et begrænset sted, vil bet365 forhindre dig i at få adgang til hovedwebstedet og i stedet sende dig en anmeldelse. Denne meddelelse vil bekræfte, at spil med bet365 ikke er tilgængeligt på din nuværende placering.

Her er de trin, der skal følges for at gøre det fjern blokering af bet365-webstedet mens du er i udlandet.

 1. For at komme rundt om blokken kan du oprette forbindelse til et Virtual Private Network (VPN). En VPN kan få det til at se ud som om du er i dit hjemland, hvor bet365 er tilgængelig. (Jeg anbefaler ExpressVPN.)
 2. Vælg en VPN med et godt servernetværk - et, der dækker mange lande over hele verden og inkluderer servere i det land, hvor din bet365-konto er registreret.
 3. Når først du oprette forbindelse til VPN-serveren i det rigtige land, start bet365-webstedet i din browser, log ind og placér dine væddemål!

Disclaimer: Det er vigtigt at bemærke, at en VPN ikke bør bruges som en ulovlig metode til at omgå dine lokale spillove. Mens online-spil er ulovligt i flere lande rundt om i verden, er der også mange andre lande, der ikke har vedtaget nogen formelle love om online-spil og derfor er et gråt område.

Pixel Privacy beskytter ikke ulovligt spil eller ved hjælp af en VPN til at forfalske din placering med det formål at overtræde lokale love. Kontroller altid lovene i dit eget land eller din stat, før du bruger bet365.

Hvorfor har jeg brug for en VPN for at hjælpe mig med at få adgang til bet365 i udlandet?

Spil har altid været et populært tidsfordriv over hele kloden, men lovgivningen om online-spil er kompliceret.

Spil kan forbydes på regeringsniveau, blokerer beboerne i et helt land eller angiv fra spil online og gør det ulovligt for væddemål virksomheder at tilbyde deres tjenester til folk på disse placeringer.

Årsagerne til, at nogle lande beslutter at blokere for onlinespil, er forskellige. En bekymring er omkostningerne ved det arbejde, der er nødvendigt for at regulere og overvåge onlinespilfirmaer.

Derudover er nogle regeringer bekymrede over virkningerne af at have hasardtjenester konstant tilgængelige for borgerne 24/7, 365 dage om året. Spørgsmål spænder fra afhængighed og sundhed til spørgsmål omkring moral og lokale kulturelle syn på spil.

Et eksempel på dette i praksis er De Forenede Arabiske Emirater, hvor spil i enhver form eller form er forbudt, hvilket danner grundlaget for føderale og lokale love. bet365 kan derfor ikke operere i UAE, og at tilbyde deres tjenester der ville være ulovligt.

At have en licens er også nøglen. Selv hvis hasardspil er lovligt i et bestemt land, ville det stadig være ulovligt for et onlinespilwebsted at operere der uden licens.

Det er derfor vigtigt for onlinespilwebsteder som bet365 at vide, hvor dets brugere befinder sig. At sikre, at de forbliver på højre side af loven, tjenesten tillader ikke borgere, der bor i lande, hvor onlinespil er ulovligt at oprette forbindelse til deres websted og placere væddemål.

Uden denne geo-begrænsning på plads ville bet365 gøre det for let for oversøiske brugere i lande, hvor hasardspil er ulovligt at tilmelde sig og placere væddemål på deres websted. Dette kan få dem til juridiske problemer, der kan resultere i bøder på enorme beløb fra tilsynsmyndighederne.

Af denne grund opdager bet365 placeringen af ​​enhver bruger, der besøger deres websted, og blokerer dem, der er i et område, hvor det ikke er lovligt for bet365 at operere. For brugere i udlandet på ferie kan dette virke uretfærdigt.

Heldigvis er denne type geobegrænsning temmelig enkel at navigere rundt med en VPN.

Det er her værd at bemærke, at adgang til bet365 med en VPN i et land, hvor det er forbudt, stadig er mod loven.

Pixel Privacy udelukker ikke at bruge nogen VPN til bevidst at bryde loven og gamble ulovligt. VPN-tjenester som ExpressVPN og andre top-tier-udbydere viser sig dog fortsat meget populære hos rejsende, der ønsker at få adgang til geo-blokeret indhold hjemmefra.

Rejsende med Betfair-konti, der ofte rejser til udlandet for arbejde eller fritid til lande som Canada eller Kina, vil sandsynligvis drage fordel af at få adgang til Betfair ved hjælp af en VPN.

Sådan opretter du forbindelse til bet365 Med en VPN

Den gode nyhed er, for dem, der har en bet365-konto i et land, hvor tjenesten er lovlig, er der en enkel måde, at de kan omgå en regionblokering og stadig få adgang til og bruge deres konto, når de er i udlandet: en VPN.

En VPN, såsom ExpressVPN, kan give dig mulighed for at oprette forbindelse til en server beliggende i et andet land og få det til at se ud som om du er i dette land. Dette giver dig mulighed for at fjerne blokering af bet365 og logge ind næsten overalt.

Et praktisk eksempel på, hvordan dette kan fungere, kunne se sådan ud: En britisk borger - lad os kalde ham Bob - er væk på ferie og rejser rundt i USA. Mens han er i udlandet, ønsker Bob at logge ind på sin nuværende bet365-konto og placere nogle væddemål på et hestevæddeløb.

For at gøre det, Bob opretter forbindelse til en VPN-tjeneste og vælger en server beliggende i Storbritannien, hvilket giver ham en U.K.-baseret IP-adresse. Når den er tilsluttet, kan Bob navigere til bet365-hjemmesiden i sin browser.

bet365 vil derefter opdage, at Bob får adgang til websitet med en U.K.-baseret IP-adresse og tillader adgang, og han kan administrere sin online konto som normalt.

Det er altid vigtigt at vælge en VPN af høj kvalitet, der tilbyder et stort servernetværk med hurtige hastigheder mange steder i verden. Dette giver dig det mest valg og bedre adgang til blokerede onlinetjenester.

En top VPN-service vil også give kryptering for alle dine online data, med militær kvalitet 256-bit-kode, så ingen andre online kan bryde ind i dine personlige oplysninger. Dette inkluderer din internetudbyder, fordi dataene også holdes private fra dem.

ExpressVPN tilbyder højhastighedsforbindelser og robuste privatlivs- og sikkerhedsfunktioner, der inkluderer den højest mulige kryptering af militær kvalitet til dine data.

Sikkerheden ved en VPN er meget nyttig for dem i udlandet, der ønsker at få adgang til bet365 eller andre onlinespilwebsteder. Brugere, der rejser til udlandet, kan muligvis finde værdi i at bruge en VPN, og mange bruger allerede et Virtual Private Network som en løsning.

Hvad kan jeg bruge bet365 til?

Grundlagt i Storbritannien i 2000 tilbyder bet365 sportsvæddemarkeder og in-play-væddemål på tusinder af begivenheder.

Bet365-webstedet tilbyder også live sportsvideo-streaming, så deres brugere ofte kan se de spil, de satser på live direkte på hjemmesiden. Virksomheden vurderes at have 35 millioner kunder globalt. Det har også officielle sponsoraftaler med flere sportshold og stadioner.

bet365 tilbyder mere end bare sportsvæddemål, med politiske væddemål, væddemål på større tv-shows og væddemål på finansielle markeder også tilgængelig. Tjenesten tilbyder et udvalg af andre spilindstillinger, herunder casino, bingo, slots, videospil og live poker.

Nedenfor er en liste over alle de sportsgrene, du kan satse på med bet365.

 • Badminton
 • Speedway
 • Ski Jumping
 • Tennis
 • Hestevæddeløb
 • Greyhound Racing
 • Snooker
 • Curling
 • Basketball
 • Boksning
 • amerikansk fodbold
 • Skak
 • Gaeliske spil
 • dart
 • atletik
 • MMA
 • Motorsport
 • Cricket
 • Cykling
 • Håndbold
 • Rugby Union
 • Golf

Hvor er det lovligt at bruge bet365?

Onlinespillovene er forskellige for hvert land, og de bliver ofte opdateret eller ændret. På grund af dette ændres listen over lande, hvor det er lovligt at gamble, hele tiden.

Derudover kan spilleselskaber lide bet365 lejlighedsvis trække sig ud af visse regioner, der ikke er økonomisk bæredygtige og stoppe med at tilbyde deres tjenester der. Nogle gange vil virksomheder som bet365 ansøge om licenser i nye lande, så deres tjenester bliver tilgængelige i dette område.

Af ovennævnte grunde er det vanskeligt at give en komplet liste over de lande, hvor bet365 er lovligt - en liste, der ikke hurtigt bliver forældet og bliver unøjagtig.

Kontakt bet365s kundesupport for at lære, hvor tjenesten er tilgængelig og lovlig at bruge.

"Aerial View" af Tim Gouw licenseret under Pexels Legal Simplicity

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − = 94

map