Bagaimana Menonton HBO Go Anywhere


HBO Go menyediakan penonton dengan pengalaman TV di mana-mana, yang membolehkan pelanggan menyiarkan kandungan video HBO apabila diminta.

Walau bagaimanapun, HBO Go disingkirkan, bermakna bahawa untuk penonton di luar Amerika Syarikat, tidak ada cara untuk mengakses tapak atau melanggan perkhidmatannya.

Rangkaian Persendirian Maya (VPN) adalah cara yang sah untuk orang yang tertakluk kepada geoblock HBO untuk menggunakan perkhidmatan tersebut.

VPN berfungsi dengan menyulitkan data anda dan membolehkan anda mengakses ke laman yang disekat. Ini bukan sahaja membolehkan anda menggunakan HBO Go di mana sahaja anda berada, ia juga memberi anda keyakinan untuk mencari dan menggunakan laman web lain yang sebaliknya disekat di negara anda atau dipantau oleh kerajaan negara.

Tidak semua VPN dicipta sama, dan sesetengahnya direka untuk tujuan yang berbeza, jadi penting untuk mengetahui VPN yang terbaik untuk keperluan anda. Hari ini saya akan melihat VPN terbaik untuk menonton HBO Pergi ke luar negara.

Cara Terbaik Menonton HBO Go Online Abroad

Bagaimana Menonton HBO Go Anywhere

HBO Go adalah tapak geo-terhad yang membolehkan hanya penonton dari Amerika Syarikat atau mereka yang mempunyai alamat IP Amerika untuk melanggan perkhidmatan mereka.

Berita baiknya ada jalan sekitar blok IP luar negara. Dengan menggunakan Rangkaian Peribadi Maya (VPN), ada kemungkinan untuk mengakses perkhidmatan HBO Go dari mana-mana sahaja di dunia.

VPN boleh membuka kunci HBO Go dengan menyambungkan anda ke pelayan yang terletak di Amerika Syarikat dan memberikan anda alamat IP Amerika. Setelah disambungkan, program HBO Go akan tersedia untuk dilihat.

Saya telah mendapati bahawa ExpressVPN adalah VPN yang ideal untuk membuka kunci kandungan HBO Go geo-terhad. Bukan sahaja VPN ini dapat memberikan kelajuan aliran cepat, ia juga boleh mengendalikan penstriman HD dan menyulitkan data anda kepada standard tentera untuk privasi yang lebih tinggi.

ExpressVPN mempunyai a Jaminan wang balik 30 hari, jadi anda boleh mencubanya tanpa risiko.

Tonton HBO Pergi sekarang dengan ExpressVPN

Banyak rangkaian TV Amerika, seperti HBO Go dan penyedia kandungan dalam talian lain, hanya membenarkan mereka yang berada di sempadan Amerika untuk mengakses rancangan mereka.

Ramai pengguna mendapati mereka disekat daripada streaming HBO Go atau perkhidmatan TV lain dalam talian semasa berada di luar negara dan hanya menyerah.

Ini tidak semestinya berlaku, kerana VPN adalah cara yang lemah dan murah untuk memintas blok-blok geo yang menempatkan HBO pada penonton yang ingin menonton HBO Go di luar negara.

Mengenai HBO Go

HBO Go adalah perkhidmatan yang membolehkan anda menonton kandungan yang tersedia di rangkaian HBO yang popular pada bila-bila masa yang mudah untuk anda, dari mana-mana peranti yang anda ada di Amerika Syarikat.

Terdapat banyak rancangan televisyen terkenal yang menyiarkan siaran HBO, termasuk Westworld dan yang sangat popular Permainan Of Thrones siri. Filem baru dan jam siri sentiasa diputar di HBO Pergi untuk memberikan penonton dengan kandungan segar dan terkini untuk menikmati.

Setiap filem, siri televisyen atau siaran khas komedi di HBO boleh didapati di HBO Go, dan kebanyakan kandungan tersedia pada masa yang sama dengan siaran asal. HBO Go adalah perkhidmatan percuma dan hanya tersedia kepada mereka yang mempunyai langganan HBO.

Mengapa Pengguna HBO Ban Antarabangsa Menggunakan HBO Go?

Mengganggu, walaupun anda adalah pelanggan berbayar ke HBO dan mahu menggunakan HBO Go semasa anda melakukan perjalanan ke luar negara, ia disekat sebaik sahaja anda meninggalkan keganasan A.S..

Anda tidak boleh menggunakan perkhidmatan penstriman yang ada di luar negara seperti yang anda boleh di rumah, dan biasanya anda akan menerima mesej ralat semasa cuba mengakses perkhidmatan HBO.

Salah satu sebab penyekat blok HBO dari negara luar negara berkaitan kontrak pengedaran televisyen di Amerika Syarikat, yang umumnya perjanjian untuk membolehkan kandungan disiarkan kepada penonton di Amerika - dan hanya Amerika.

Pertama, ini membolehkan pameran popular mempunyai lesen yang berbeza dari negara lain, yang meningkatkan pendapatan untuk pencipta program.

Ia juga menghapuskan apa-apa isu dengan penarafan atau apa yang satu kerajaan didapati sesuai berbanding yang lain. Pertunjukan yang disiarkan di HBO sesuai dengan garis panduan yang ketat yang digunakan oleh agensi penyiaran Amerika, dan HBO tidak perlu mematuhi dasar-dasar negara lain juga.

Sudah tentu, struktur pengedaran ini tidak mempunyai kawalan ke atas kebudayaan di seluruh dunia yang disediakan oleh internet, dan tidak mengambil kira pelanggan tulen yang ingin menonton rancangan TV kegemaran mereka semasa bepergian ke luar negara.

Bagaimana Kerja Blok Geo-Sekatan HBO?

Setiap peranti perlu mempunyai alamat IP supaya dapat menggunakan internet.

Setiap alamat IP agak seperti alamat pos rumah di dunia sebenar. Alamat IP membolehkan pelayan lain di internet mengetahui di mana untuk menghantar paket maklumat, seperti halaman web dan aliran TV, supaya anda boleh melihatnya di peranti anda.

Kelemahannya adalah bahawa penggodam, laman web yang anda lawati, ISP anda dan lain-lain boleh menggunakan alamat IP anda untuk melihat maklumat mengenai tempat anda berada dan apa yang anda lakukan di internet.

Maklumat lokasi bahawa alamat IP peranti anda mendedahkan adalah cara HBO menghalang sesiapa dari luar A.S. dari streaming TV.

Sebagai contoh, katakan anda melawat Jepun dan cuba mengakses HBO. Alamat IP anda memberitahu laman web yang anda minta untuk mengakses laman web ini dari luar Amerika Syarikat, jadi anda mendapat mesej ralat HBO dan bukannya akses kepada HBO Go kegemaran anda.

Bagaimana saya boleh Watch HBO Go Jika Ia Disekat?

Untuk mengakses kandungan geografi yang terhad dari lokasi yang disekat, pengguna perlu menukar alamat IP mereka supaya kelihatan bahawa peranti mereka terletak dalam sempadan kanan.

Kaedah yang paling umum dan boleh dipercayai untuk menukar alamat IP anda adalah dengan menggunakan VPN yang menghubungkan anda ke pelayan yang terletak di U.S..

Apabila anda melog masuk ke akaun VPN, anda diberi pilihan untuk menyambung ke mana-mana pelayan dalam pelbagai negara di mana-mana di rangkaian VPN itu.

Untuk mengakses HBO Go, anda hanya menyambung ke pelayan di Amerika Syarikat, lawati laman web HBO Go dan nikmati kandungan anda.

Terdapat beberapa penyedia VPN yang sangat popular yang ada, dan dengan memilih satu dengan liputan pelayan global yang hebat, anda juga boleh mendapat manfaat daripada memilih untuk menukar alamat IP anda sehingga kelihatan seolah-olah anda menyambung ke internet dari hampir mana-mana negara di dunia.

Dengan cara itu, anda boleh mengakses jenis kandungan yang disekat yang anda tidak dapat mengakses, seperti kandungan Netflix yang khusus di rantau.

Walau bagaimanapun, ini bukan satu-satunya manfaat menggunakan VPN.

VPN juga boleh menyimpan data anda dengan selamat dari penggodam, membolehkan anda untuk mengakses tawaran secara bebas yang khusus lokasi dan membolehkan anda menempah penerbangan yang mungkin lebih mahal kerana anda telah mengulangi carian beberapa kali.

VPN Yang Terbaik untuk HBO Streaming Go Abroad?

Terima kasih kepada kebimbangan yang semakin meningkat mengenai keselamatan internet, pembekal VPN telah meningkat, yang membolehkan keselamatan tambahan ketika menggunakan internet. Satu VPN khususnya seolah-olah terus membuktikan dirinya boleh diakses, boleh dipercayai dan pantas.

ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN menyediakan akses yang boleh dipercayai ke HBO Go dari mana saja di dunia. Ia mempunyai sejumlah besar pelayan dan rangkaian yang meluas ke lebih dari 90 negara di seluruh dunia.

ExpressVPN juga menawarkan kelajuan pelayan yang sangat cepat, yang penting apabila menggunakan pelayan VPN untuk menstrimkan video. Anda tidak perlu mengalami sebarang kekecewaan semasa menonton rancangan atau filem kegemaran anda, walaupun dalam HD.

Juga dihormati untuk piawaian keselamatan yang tinggi, ExpressVPN menawarkan penyulitan peringkat ketenteraan untuk data anda. Terdapat sokongan pelbagai platform yang tersedia untuk Windows, Mac, Android dan iOS.

Baca ulasan penuh di sini.

1. Kelajuan Sambungan

Bagi hampir semua pengguna, kelajuan adalah pertimbangan penting apabila memilih VPN. Ini menjadi benar apabila mereka menggunakan VPN untuk streaming HD atau bahkan video 4K dalam talian.

Dengan hanya penurunan kecil dalam kelajuan sambungan ISP penuh, skor ExpressVPN sangat baik dalam hal ini, menawarkan kelajuan pantas dengan tiada penangguhan, penimbangan atau masalah dengan kualiti penstriman pada aliran HBO Go.

2. Sokongan Multi-Platform

Penting untuk mencari program yang mudah digunakan yang sesuai untuk semua peranti.

ExpressVPN menawarkan aplikasi mudah dipasang yang tersedia untuk semua platform utama, dari desktop ke peranti mudah alih, termasuk Windows, Mac, iOS, Android dan Linux.

Mudah sambungan penyemak imbas untuk Firefox dan Chrome adalah mudah untuk digunakan dan digunakan.

Malah platform seperti Apple TV dan Roku dilindungi, dan anda boleh mengakses internet dengan popular Amazon Fire TV terima kasih kepada perkhidmatan MediaStreamer ExpressVPN.

Anda dapat bersambung secara serentak ke 3 pelayan VPN pada peranti yang berbeza di bawah langganan tunggal, tetapi jika anda lebih suka menggunakan langganan anda ke router anda dan menutup semua peranti anda dengan cara itu, pilihan itu juga tersedia.

3. Sokongan Pelanggan

Menawarkan sokongan yang boleh dipercayai dan cepat melalui sembang langsung, sistem tiket untuk menyelesaikan permintaan dan banyak cara untuk panduan dan Soalan Lazim, ExpressVPN menyediakan beberapa cara untuk membantu anda menyelesaikan sebarang masalah teknikal atau pertanyaan pengebilan.

Sebagai contoh, jika anda ingin mencari pelayan berasaskan A.S. yang terbaik untuk disambungkan untuk streaming HBO Go, bantuan hanya satu klik.

4. Liputan Pelayan Global

Ini adalah satu pertimbangan penting apabila ia membongkar kunci kandungan dari seluruh dunia.

Kerana ExpressVPN mempunyai lebih daripada 3,000 pelayan di 160 lokasi yang berbeza di 94 negara, terdapat pelbagai pilihan di sana untuk pelanggan memilih.

ExpressVPN mempunyai lebih dari 30 pelayan yang terletak di A.S., jadi HBO dan aliran Amerika lain jelas dilindungi, tetapi terdapat banyak pilihan untuk disambungkan ke pelayan di seluruh dunia dan menyekat laman web seperti BBC iPlayer atau Netflix.

5. Harga

Menawarkan a Jaminan wang balik 30 hari, ExpressVPN menawarkan pendekatan tidak berisiko untuk pelanggan menggunakan produk mereka untuk kali pertama.

Perkhidmatan ini adalah nilai yang baik untuk kelajuan yang sangat pantas, dan disebabkan fakta bahawa ia adalah salah satu pembekal VPN yang paling popular yang tersedia, terdapat sejumlah besar ciri keselamatan yang berguna, rangkaian pelayan global yang besar dan banyak aplikasi yang mudah digunakan untuk semua platform utama.

Lawati ExpressVPN.

"HBO" oleh Harrison Weber berlesen di bawah CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − = 59

map