Beste VPN for ITV Hub for visning utenfor Storbritannia i 2020


ITV Hub (tidligere kjent som ITV Player) tilbyr noe av det beste Storbritannia-laget videoinnholdet som er tilgjengelig på internett i dag. Nettstedet / appen tilbyr populære dramaer, komedier, sport og mer.

Den dårlige nyheten: Den er bare tilgjengelig hvis du befinner deg innenfor britiske grenser.

Den gode nyheten: ITV-fans kan fremdeles se favorittprogrammene sine ved å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN).

En VPN har muligheten til å få det til å se ut som om du er i Storbritannia, og åpner for tilgang til tjenestens fine programmering.

Når du vurderer en VPN for bruk med ITV Hub, må du alltid forsikre deg om at leverandøren har servere lokalisert i Storbritannia, gir raske tilkoblingshastigheter, tilbyr omfattende multiplattformstøtte og har blitt testet for å bevise at den fungerer for å åpne for tilgang til ITV Hub.

Beste ITV Hub VPN-er

Vi testet våre favoritt VPN-leverandører, og testresultatene våre viser at følgende 5 VPN-er fungerer best for å fjerne blokkering av ITV Hub:

 1. ExpressVPN: Rask, pålitelig servere lokalisert i Storbritannia.
 2. NordVPN: Lav pris, samt gode sikkerhets- og personvernfunksjoner.
 3. CyberGhost: Beste VPN med lavt budsjett på denne listen. Gode ​​hastigheter, brukervennlig app.
 4. IPVanish: Topp lyd multi-plattform support, fungerer bra med ITV Hub.
 5. PrivateVPN: Raske tilkoblinger, gir opptil 6 tilkoblinger samtidig.

Jeg evaluerte og rangerte topp 5 VPN-er ved å bruke følgende kriterier:

 • Servere lokalisert i Storbritannia
 • Pålitelig avblokkering av ITV Hub
 • Rask tilkoblingshastighet
 • God multiplattformstøtte
 • God sikkerhet og personvern

Her er listen over de beste VPN-ene for ITV Hub:

1. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN er mitt valg for beste VPN å bruke mens du ser på favorittprogrammene dine på ITV Hub.

Den britiske Jomfruøyene-baserte VPN-leverandøren har flere serverfarmer lokalisert i Storbritannia. Tjenesten gir pålitelig avblokkering av ITV Hub-innhold. (Den gjør også en over gjennomsnittet jobb med å fjerne blokkering av Netflix, Hulu og annet streaminginnhold fra andre land.)

ExpressVPN gir raske tilkoblingshastigheter, noe som gjør det til et perfekt valg for streaming av videoinnhold, for eksempel det som tilbys av ITV Hub.

Disse høyhastighetsforbindelsene er beskyttet med militær kryptering og en kill switch-funksjon på desktop-apper som slipper internettforbindelsen din hvis du mister kontakten med ExpressVPN-serverne.

Siden ITV Hub er tilgjengelig på forskjellige datamaskiner og enhetsplattformer, er det viktig at enhver VPN-leverandør du vurderer støtter alle de populære enhetene som er tilgjengelige i dag. ExpressVPN har du dekket der, med innfødte apper for Windows-, macOS-, iOS-, Android- og Linux-plattformene.

Selv om denne leverandøren bare tillater en noe begrensende 3 samtidige tilkoblinger som bruker samme brukernavn, gir den utmerket kompatibilitet med et stort antall rutere. Dette lar brukere beskytte flere tilkoblede enheter via en enkelt tilkobling.

ExpressVPN er lokalisert i de personlige respekt for De britiske jomfruøyene, som ikke har noen lover som krever VPN-er og Internett-leverandører lokalisert i landet for å føre brukerlogger av noe slag. VPN drar nytte av dette ved å føre ingen logger av noe slag i forhold til dine online reiser.

Pros

 • Fungerer bra for å fjerne blokkering av ITV Hub og andre strømmetjenester
 • Raske tilkoblingshastigheter
 • Utmerket global serverdekning, med servere i Storbritannia.
 • Vel krypterte, drep koblingsbeskyttede tilkoblinger

Ulemper

 • Dyrere enn andre tilbydere
 • Ingen kill-switch-beskyttelse på mobile enheter

BEST FOR ITV HUB: ExpressVPN er valget mitt # 1. Tilbyderen har flere servere som ligger innenfor britiske grenser og leverer raske tilkoblingshastigheter som er perfekte for å streame favorittvideoene dine fra ITV Hub og andre strømningssteder, for eksempel Netflix. En 30-dagers pengene-tilbake-garanti gjør det til en no-brainer å prøve.

2. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN griper plassering nr. 2 på denne listen, ettersom den også gir god tilgang til ITV Hub utenfor U.K..

Tilbyderen er strengt tatt uten logger når det gjelder å føre journal over kundenes online reiser.

Tilbyderen har tusenvis av servere, som er lokalisert i 61 land. Det viktigste er at NordVPN har et stort antall VPN-servere stasjonert innenfor britiske grenser.

De praktisk beliggende VPN-serverne leverer raske tilkoblingshastigheter, noe som gjør det til et gyldig valg for streaming av videoinnhold av alle typer, inkludert ITV Hub.

Denne leverandøren leverer app-dekning for alle de populære databehandlingsplattformene, inkludert macOS, Windows, Android og iOS-enheter. Disse appene tilbyr kryptering av militær klasse og koblingsbeskyttede forbindelser på alle plattformer.

Opptil 6 enheter kan kobles til ved en enkelt NordVPN-pålogging. I tillegg støtter leverandøren mange merker og modeller av rutere, og tilbyr beskyttelse for alle enhetene dine via en enkelt tilkobling.

NordVPN tilbyr også en funksjon som de fleste VPN-leverandører ikke tilbyr: Dobbelt VPN-beskyttelse.

Dobbelt VPN dirigerer internetttrafikken din gjennom to VPN-servere, og gir to lag med kryptering. Selv om dette er bra for sikkerhet, reduserer det tilkoblingshastighetene dine. NordVPN tilbyr imidlertid raske tilkoblinger, så det er fortsatt opp til ITV Hub-strømningskrav.

Pros

 • Mange servere lokalisert i Storbritannia.
 • Rask tilkoblingshastighet
 • Omfattende støtte for flere apper
 • Fornuftig priset

Ulemper

 • Å velge servere tar noen flere trinn enn hos andre leverandører

BESTE LAVPRISTE PROVIDER: NordVPN tilbyr raske, pålitelige tilkoblinger til en fornuftig pris. En 30-dagers pengene-tilbake-garanti har du dekket i tilfelle du bestemmer deg for at denne leverandøren ikke passer dine behov.

3. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost er et utmerket alternativ for førstegangs VPN-brukere som leter etter en pålitelig måte å fjerne blokkering av ITV Hub-show.

Appen er enkel å bruke, noe som gjør det enkelt for nybegynnere VPN-brukere å åpne tilgang til ITV-innhold mens de er utenfor Storbritannia og å beskytte deres online aktiviteter.

Denne leverandøren fører ingen logger av noe slag relatert til brukernes online aktiviteter. Dette betyr at ingen noensinne vil ha tilgang til informasjon om dine online antics.

Tilbyderen tilbyr brukervennlige og pålitelige apper for macOS-, iOS-, Windows- og Android-enhetsplattformene. Opptil 7 tilkoblinger er tillatt samtidig på en enkelt konto. Leverandørens apper beskytter informasjonen din med kryptering av militær karakter.

Mens leverandøren har Storbritannia godt dekket med VPN-servere, mangler den globale dekningen litt sammenlignet med leverandørene mine nr. 1 og nr. 2 på denne listen..

CyberGhost leverer raske tilkoblinger, noe som gjør det til et godt valg for strømming av alle typer videoinnhold.

Pros

 • Brukervennlige apper
 • Rask tilkoblingshastighet
 • Opptil 7 samtidige tilkoblinger

Ulemper

 • Serverdekning er ikke så omfattende som noen andre leverandører

BEST FOR BEGINNERE: CyberGhost tilbyr en enkel å bruke, men likevel sikker VPN, som gir raske tilkoblinger for opptil 7 enheter om gangen. Leverandørens 45-dagers garanti uten risiko tilbyr en lengre prøveperiode enn andre tilbydere på denne listen.

4. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish tilbyr høyhastighetsforbindelser for opptil 10 enheter koblet samtidig på samme konto, som er toppene i denne runden.

Tilbyderen har servere lokalisert i Storbritannia, som gjør en topp jobb for å fjerne blokkeringen av ITV Hub. Hvis du leter etter tilgang til Netflix-innhold i Storbritannia, må du imidlertid søke andre steder.

IPVanish er en "privacy first" VPN-leverandør, og holder ingen logger av noe slag som registrerer dine online aktiviteter mens du er koblet til leverandørens servere.

Kryptering på militært nivå beskytter informasjonen din, og en obfuskeringsfunksjon skjuper effektivt VPN-trafikken din som vanlig internettrafikk.

IPVanish tilbyr native app-støtte for Windows, macOS, Android og iOS-enheter, så vel som den populære Amazon Fire Stick-strømmenheten. Alle appene til IPVanish er enkle å bruke, noe som gjør dem perfekte for begynnende VPN-brukere.

Tilbyderen fungerer også bra med flere merker og modeller av trådløse rutere, noe som gjør det enkelt å beskytte alle de tilkoblede enhetene dine via ett tilgangspunkt.

Pros

 • Gir tilgang til ITV Hub
 • Pålitelige forbindelser
 • Rask tilkoblingshastighet

Ulemper

 • Ingen Netflix-tilgang

AMAZON FIRE STICK-KOMPATIBILITET: IPVanish leverer raske og pålitelige tilkoblinger og tilbyr native apps for et bredt spekter av enheter. Ingen Netflix-tilgang er en ulempe. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti er tilgjengelig.

5. PrivatVPN

PrivatVPN-logo
PrivateVPN tilbyr pålitelig tilgang til UK-basert ITV Hub-innhold, og fungerer til og med fra Kina, noe som er en stor fordel for faste besøkende til hjemmet til Great Firewall..
Selv om denne leverandøren ikke har vært på scenen så lenge som noen av de andre VPN-ene på denne listen, har den raskt fått et rykte som en pålitelig, rask leverandør.

Selv om denne leverandøren skårer godt under våre andre konkurrenter når det gjelder global serverdekning, kan du være trygg på at den tilbyr VPN-servere i Storbritannia, og gir pålitelig tilgang til ITV-show.

Hvis du bruker VPN-en til andre online aktiviteter, må du huske at PrivateVPN er lokalisert i Sverige, der regjeringen har vist vilje til å forsøke å invadere personvern til online brukere. Imidlertid holder leverandøren en streng retningslinjer for ikke-logger, og holder ingen oversikt over brukerne sine online shenanigans.

Rask tilkobling er regelen med PrivateVPN, levert via apper for macOS-, iOS-, Windows- og Android-plattformene. Appene tilbyr også IPv6 lekkasjebeskyttelse og kryptering av militær karakter. Du kan ha opptil 6 samtidige forbindelser med samme brukernavn.

Pros

 • Servere lokalisert i Storbritannia.
 • Rask tilkoblingshastighet
 • Utmerket personvern

Ulemper

 • Global serverdekning mangler

FLOTT FOR BEGRENSNINGSLAND: PrivatVPN lar brukere ha opptil 6 enheter tilkoblet samtidig, også fra Kina. Rask tilkobling er regelen, sammen med førsteklasses personvern. Brukere har 30 dager på seg til å be om pengene sine hvis PrivateVPN ikke er riktig VPN for deres behov.

Hvordan se ITV Hub ved hjelp av en VPN

Når du henter etter litt av ITV-favorittene dine, tar det bare noen få skritt for å åpne tilgang til favorittserien din.

 1. Abonner på ditt valgte VPN.
 2. Last ned programvaren for enheten din. Skriv inn påloggingsinformasjonen.
 3. Velg en VPN-server som er lokalisert i Storbritannia.
 4. Koble til nettstedet til ITV Hub eller bruk ITV Hub-appen for den valgte enheten din.

Hvis du ikke allerede har en konto med ITV, kan du gå videre og opprette en. Sørg for å bruke et britisk postnummer, da det er en av måtene ITV Hub-spilleren bekrefter at du er berettiget til å se innholdet.

Selv om alt skal strømme jevnt når du kobler deg til ITV, kan du oppleve at ITV Hub-innholdet ikke er blokkert ved første forsøk. I så fall kan du prøve å tømme nettleserens cache og informasjonskapsler og deretter oppdatere siden.

Hvis det ikke fungerer, kobler du fra VPN-leverandøren din og velger en annen server. Hvis alt annet mislykkes, kan du kontakte kundesupport.

Kan jeg bruke en gratis VPN for å vise ITV-hub-show?

Selv om det absolutt er mulig å se ITV Hub-show via en gratis VPN-leverandør, kan jeg nesten garantere at opplevelsen blir mindre enn hyggelig.

Såkalte gratis VPN-leverandører setter ofte en grense for båndbredde og databruk som gratis brukere kan bruke. I tillegg kan de få deg til å vente i kø før du kobler deg til en VPN-server.

Hvis du får en "gratis" tjeneste på internett, er det en veldig god mulighet for at du er produktet som selges. Mange gratis VPN-er holder rede på dine online aktiviteter og selger denne informasjonen til annonsører og andre interesserte. I tillegg kan de injisere sporingscookies og annonser i nettleserøktene dine.

Global serverdekning er også vanligvis begrenset når det gjelder gratis VPN-leverandører, da de begrenser din tilgang til serverne i et forsøk på å oppmuntre deg til å kjøpe deres betalte VPN-tjenester.

Personlig ville jeg heller ønske meg en betalt VPN - en som ikke holder oversikt over mine online antics og gir raske hastigheter uten datakapsler.

“WikiProject British TV Channel” av CloudBound lisensiert under CCA 3.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − 40 =

map