Cel mai bun VPN pentru IPTV pentru streaming rapid și privat


Internet Protocol Television (IPTV) este livrarea de conținut de televiziune printr-o rețea bazată pe IP (cum ar fi internetul).

Există numeroși furnizori de IPTV, dintre care este probabil să știți deja, inclusiv DirecTV ACUM, FuboTV și YouTube TV.

În timp ce IPTV este disponibil în majoritatea părților lumii, mulți dintre furnizorii legali restricționează o parte din conținutul lor de televiziune în anumite regiuni ale lumii, la fel ca Netflix și Hulu..

Din fericire, puteți profita de abilitățile de geo-spoofing ale unui serviciu VPN pentru a vă permite să accesați fluxuri IPTV cu geo-restricționare.

Atunci când aveți în vedere un furnizor VPN să folosească pentru streamingul rapid și privat de IPTV, căutați următoarele: acoperire globală de server de top, conexiuni rapide, asistență multiplă platformă și protecție excelentă pentru confidențialitate și securitate.

Cele mai bune VPN-uri IPTV

Am testat toți furnizorii noștri VPN preferați și rezultatele au dovedit următoarele 5 VPN-uri au funcționat cel mai bine pentru a debloca IPTV:

 1. ExpressVPN: Serviciul oferă servere fiabile, situate pe tot globul. ExpressVPN oferă conexiuni rapide și sigure, precum și protecții excelente de confidențialitate.
 2. NordVPN: Acest furnizor cu preț scăzut oferă conexiuni rapide, securitate de top și caracteristici de confidențialitate standard pentru industrie. NordVPN oferă, de asemenea, suport complet pentru aplicații multi-platformă și acoperire globală a serverului.
 3. IPVanish: Furnizorul deține serverele VPN, asigurând că veți primi performanță și securitate de top. Serviciul nu impune capete de date sau limitări ale lățimii de bandă.
 4. PrivateVPN: Acest serviciu oferă conexiuni rapide și permite până la 6 conexiuni simultan. Cunoscut să funcționeze bine cu numeroase servicii de streaming.
 5. VyprVPN: Deține serverele VPN. Furnizorul oferă viteze rapide, protecții de confidențialitate de top și o securitate excelentă.

Am evaluat și clasat primele 5 VPN IPTV după următoarele criterii:

 • Vitezele rapide de conectare
 • Acoperire globală peste medie a serverului
 • Protecții de securitate și confidențialitate de top
 • Suport multi-platformă bun

1. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru VPN-urile de a le folosi cu furnizorii de IPTV.

Furnizorul VPN din Insulele Virgine Britanice are servere localizate pe tot globul, oferind o putere excelentă de deblocare a restricțiilor, indiferent unde se află furnizorul dvs. IPTV preferat..

Conexiunile rapide ale acestui furnizor înseamnă că nu va trebui să așteptați mult timp înainte de a viziona emisiunea preferată. De asemenea, datorită criptării de nivel militar, nu este nevoie să vă faceți griji pentru că terții vă supraveghează activitățile online.

Confidențialitatea dvs. nu este niciodată periculoasă datorită politicii stricte de înregistrare a ExpressVPN, ceea ce înseamnă că furnizorul nu salvează nicio informație despre anticsul dvs. online în timp ce este conectat la serverele lor. În plus, furnizorul acceptă Bitcoin ca plată pentru abonament, păstrând informațiile de plată sub acoperire.

În plus, aplicațiile de birou ale serviciului oferă o opțiune de schimbare care îți omoară conexiunea la internet în cazul în care este puțin probabil să pierzi conexiunea la serverele ExpressVPN, ascunzându-ți astfel adevărata adresă IP.

Aplicațiile IPTV sunt disponibile pentru toate platformele populare de dispozitive, iar acest furnizor VPN v-a acoperit. Aplicațiile sunt disponibile pentru platformele Linux, Android, iOS, Windows și macOS.

ExpressVPN oferă 5 conexiuni simultane pe același nume de utilizator și un suport generos pentru mai multe mărci și modele de routere, permite utilizatorilor să protejeze dispozitivele conectate nelimitate printr-o conexiune centrală.

Pro-uri

 • Conexiuni rapide
 • Funcționează bine pentru a deschide accesul la IPTV și alte servicii de streaming populare
 • O acoperire globală excelentă a serverului
 • Criptare la nivel militar pentru conexiuni

Contra

 • La un preț mai mare decât alți furnizori

CELE MAI BUNE PENTRU IPTV: ExpressVPN este alegerea mea # 1 pentru utilizarea cu serviciile de streaming IPTV. Vitezele sale de conectare sunt rapide, ceea ce înseamnă că videoclipul dvs. nu va trebui să tamponează doar atunci când acțiunea devine bună. Confidențialitatea și securitatea dvs. sunt asigurate, iar aplicațiile sunt disponibile pe aproape toate dispozitivele conectate. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

2. NordVPN

Logo NordVPN

NordVPN a ocupat locul 2 în acest roundup datorită acoperirii sale decente a serverului global și a conexiunilor de mare viteză.

Cu serverele situate în 61 de țări, furnizorul probabil are acoperite nevoile de streaming IPTV. Conexiunile rapide pe care le furnizează aceste servere înseamnă că conținutul furnizorului tău preferat de HD IPTV va începe rapid și va transmite fără probleme.

NordVPN oferă aplicații native pentru platformele iOS, Android, Windows și macOS, iar aceste aplicații oferă protecție împotriva comutatorilor de ucidere și criptare de 256 biți, asigurându-vă siguranța și confidențialitatea.

Confidențialitatea este întotdeauna o considerație esențială, iar NordVPN te-a primit înapoi. Furnizorul respectă o politică strictă „fără jurnal” atunci când vine vorba de călătoriile online ale clienților lor și acceptă Bitcoin pentru plățile de abonament, păstrând informațiile de plată sub acoperire..

Pro-uri

 • Servere localizate în 61 de țări de pe glob
 • Conexiuni rapide
 • Suport multi-aplicație standard pentru industrie
 • Preț rezonabil

Contra

 • Selectarea anumitor servere este mai complicată decât în ​​cazul altor furnizori

BEST BARGAIN: conexiunile rapide și fiabile ale NordVPN sunt disponibile la un preț de valoare. Ați acoperit o garanție de returnare de 30 de zile dacă NordVPN nu vă satisface nevoile.

3. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish ocupă locul 3 în această cursă cu 5 cai, datorită aplicațiilor sale ușor de utilizat și vitezei de conectare rapide. Ambele fac din furnizor o opțiune atractivă pentru utilizatorii VPN pentru prima dată care caută aplicații simple și performanțe deosebite.

Acest furnizor oferă acces fiabil la serviciile de streaming IPTV prin aplicațiile native pentru platformele iOS, MacOS, Android, Windows și Amazon Fire Stick. Aceste aplicații includ o caracteristică de ofuscare care deghizează traficul dvs. VPN, făcându-l să apară ca un trafic de internet normal pentru observatorii din afară.

IPVanish vă protejează confidențialitatea online, neținând jurnalele de niciun fel. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea ultimelor condiții de confidențialitate pentru plată, va trebui să căutați în altă parte, întrucât furnizorul nu acceptă Bitcoin sau alte criptomonede ca plată pentru un abonament.

Majoritatea zonelor lumii ar trebui să fie deschise pentru dvs., deoarece IPVanish are peste 1.200 de servere localizate în peste 60 de țări de pe glob. Trebuie remarcat faptul că furnizorul deține toate serverele respective, ceea ce facilitează răspunsul atunci când clienții raportează o problemă și împiedică terții să acceseze datele dvs..

Conexiunile rapide sunt regula la IPVanish și serviciul nu vă restricționează navigarea cu lățimea de bandă sau cu capacele de date. Acest lucru este exact ceea ce doriți să auziți când difuzați televizorul.

Până la 6 dispozitive pot fi conectate simultan folosind un singur nume de utilizator. În plus, serviciul poate fi utilizat cu numeroase mărci și modele de routere.

Pro-uri

 • Aplicații simple de utilizat
 • Servere VPN cu proprietate proprie și gestionate
 • Vitezele rapide de conectare
 • 6 conexiuni simultane permise pe un singur nume de utilizator

Contra

 • Garanție de înapoiere limitată la 7 zile

BEST FOR BEGINNERS :: IPVanish este un furnizor VPN ușor de utilizat, care furnizează conexiuni rapide și sigure la serviciul dvs. IPTV preferat. Deși garanția de restituire a banilor de 7 zile a furnizorului este mult mai scurtă decât alți furnizori din acest program, ar trebui să rămână suficient timp pentru a încerca serviciul..

4. PrivateVPN

Logo privatVPN

PrivateVPN și-a câștigat locul pe această listă oferind acces fiabil și rapid la furnizorii IPTV. Ca o notă laterală, PrivateVPN este unul dintre câțiva furnizori VPN care funcționează în mod fiabil din interiorul Chinei.

Acest furnizor este relativ nou în activitatea VPN, dar a câștigat rapid reputația de a fi un furnizor de încredere.

PrivateVPN este oarecum limitată în comparație cu alți furnizori din această listă atunci când vine vorba de acoperirea globală a serverului (peste 80 de servere din 59 de țări), așa că asigurați-vă că acoperă locațiile serviciului dvs. IPTV preferat înainte de a semna pe linia punctată.

Rețineți că PrivateVPN are sediul în Suedia, unde guvernul a fost un pic intruziv în privința vieții private online.

Din fericire, PrivateVPN nu ține niciun registru legat de călătoriile online ale utilizatorilor lor, așa că nu există nimic pentru care tipurile de guvern să arunce o privire dacă apar. Aceștia acceptă Bitcoin pentru serviciile lor, astfel încât informațiile dvs. de plată pot fi păstrate și sub formă de ambalaje.

Furnizorul face puțin pentru a încetini conexiunea la internet medie, ceea ce înseamnă că streamingul dvs. ar trebui să înceapă rapid și să rămână fără bâlbâie.

Vitezele respective ar trebui să fie disponibile pe majoritatea dispozitivelor dvs. preferate conectate, deoarece PrivateVPN oferă suport pentru aplicații native pentru dispozitivele MacOS, Windows, Linux, Android și iOS.

În plus, furnizorul oferă un supliment pentru utilizarea cu aplicația Kodi media player, precum și compatibilitatea cu o serie de modele și modele de router..

Toate aplicațiile vă protejează conexiunea cu criptare de grad militar și până la 6 dispozitive pot fi conectate simultan la VPN folosind aceleași certificate de autentificare.

Pro-uri

 • Vitezele rapide de conectare
 • Protecții de confidențialitate de top
 • Asistență excelentă pentru aplicații, inclusiv un supliment Kodi

Contra

 • Nu există o acoperire globală a serverului

FIABIL, ACCESUL FAST LA IPTV: PrivateVPN oferă conexiuni rapide și protecții de confidențialitate de top. Compatibilitatea Kodi este un plus. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

5. VyprVPN

Cel mai bun VPN pentru IPTV pentru streaming rapid și privat
VyprVPN a intrat pe locul 5 și ultimul loc al listei din cauza conexiunilor sale rapide și a fermelor de servere de sine stătătoare, care sunt situate în aproape 70 de țări din întreaga lume.

VyprVPN are o înregistrare bună când vine vorba de deblocarea serviciilor de streaming, iar serviciile de streaming IPTV nu fac excepție. După ce v-ați conectat, acțiunea va începe să curgă rapid, fiind nevoie de foarte puține memorii de tamponare.

VyprVPN nu ține niciun registru legat de antics-urile online ale utilizatorilor lor. Din păcate, furnizorul nu oferă o metodă de plată îmbunătățită a confidențialității, cum ar fi Bitcoin, astfel încât informațiile dvs. de plată ar putea fi în pericol.

După cum am menționat anterior, VyprVPN deține și operează serverele sale VPN, ceea ce le permite să răspundă rapid atunci când există o problemă cu un server și îi ajută să vă păstreze informațiile departe de terți.

VyprVPN oferă suport pentru aplicații native pentru platformele macOS, Windows, iOS și Android, iar aceste aplicații oferă criptare de grad militar pentru a vă proteja conexiunea.

VyprVPN limitează conexiunile simultane ale unui utilizator la 3 conectări la același nume de utilizator. Cu toate acestea, furnizorul acceptă, de asemenea, numeroase modele și modele de routere, permițându-vă să vă protejați toate dispozitivele conectate printr-un singur punct de acces.

Pro-uri

 • Oferă acces la IPTV
 • Conexiuni de încredere
 • Vitezele rapide de conectare
 • Deține și operează servere VPN

Contra

 • Ușor de preț
 • Limita a 3 conexiuni simultane

PROPRI SERVICII SĂI: VyprVPN oferă acces de încredere la IPTV și servicii de streaming similare. Prin deținerea și operarea serverelor lor VPN, furnizorul adaugă un nivel de securitate ofertelor de asistență pentru clienți și protecție a vieții private. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Cum să urmăriți IPTV folosind un VPN

Dacă doriți să vă îmbunătățiți posibilitățile de vizualizare folosind un serviciu IPTV, urmați acești pași simpli.

 1. Abonați-vă la VPN-ul dvs. preferat.
 2. Descărcați software-ul pentru dispozitivul (dispozitivele) conectate. Introduceți informațiile de conectare.
 3. Selectați un server VPN situat în apropierea conținutului IPTV pe care doriți să îl vizualizați.
 4. Conectați-vă la site-ul web al furnizorului dvs. de IPTV sau folosiți aplicația pentru a vă conecta.

Totul ar trebui să funcționeze bine de acolo.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a vizualiza fluxurile IPTV?

Absolut…

Ei bine, adică dacă nu vă deranjează o experiență de vizualizare sub-par și faptul că VPN-ul gratuit ar putea vinde informații despre călătoriile dvs. bazate pe VPN.

Așa numiții furnizori VPN „gratuite” plasează adesea limitări de lățime de bandă și limite de date utilizatorilor lor. Din păcate, video HD necesită viteze rapide de conectare și o mulțime de date utilizate.

Mulți furnizori VPN care oferă servicii gratuite obligă utilizatorii să stea într-o coadă înainte de a se conecta la un server VPN. După crearea numărului dvs., de obicei, veți fi limitat la câteva servere selectate la care să vă conectați.

Mulți furnizori VPN gratuite sunt departe de a fi siguri, deoarece colectează informații despre activitățile dvs. online în timp ce vă conectați la serverele lor și vând informațiile respective agenților de publicitate și altor părți interesate..

Amintiți-vă: dacă primiți ceva gratuit pe internet, există șanse foarte mari de a vă informa despre produsul care este vândut. Gândiți-vă „Facebook”.

Pe lângă vânzarea informațiilor dvs. personale, unele VPN-uri gratuite vor injecta reclame și cookie-uri de urmărire în sesiunile de navigare.

În opinia mea nu atât de umilă, aș prefera să plătesc în avans serviciul meu VPN decât să plătesc prin backdoor. Dar, este apelul tău. Cred că v-am oferit suficiente informații pentru a lua o decizie corectă.

„Laptop Computer” de QuinnTheIslander sub licența Pixabay

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − 47 =

map