Hoe Hotstar in de VS, het VK of een ander land te bekijken met behulp van een VPN


Hotstar is een populaire videostreaming-site in India die kijkers een geweldige mix van inhoud biedt, waaronder live sport, tv-shows, films en muziek.

In dit artikel zal ik de beste VPN's voor Hotstar bekijken, zodat je overal ter wereld toegang hebt tot de contentbibliotheek van het platform.

Een goede VPN kan gebruikers een aantal voordelen bieden, waaronder hogere streamingsnelheden, online anonimiteit en bescherming tegen identiteitsdiefstal en andere online beveiligingsbedreigingen, zoals malware.

Afgezien van de voordelen van privacy en beveiliging, een andere reden waarom mensen VPN's gebruiken, is het ontgrendelen van inhoud met geografische beperkingen van videosites zoals Hotstar, Netflix, Rai TV, BBC iPlayer en Amazon Prime.

De belangrijkste Hotstar-service is geografisch beperkt tot India, en hoewel het bedrijf voor elk land een andere inhoudsbibliotheek biedt, hebben alleen degenen met een Indiaas IP-adres toegang tot de hoofdbibliotheek.

Als u de maximale Hotstar-inhoud wilt krijgen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk of een ander land, kan de toegang tot de website via een VPN met servers in India u helpen de volledige inhoudsbibliotheek van het platform te ontgrendelen.

Beste VPN's voor Hotstar

Verderop in dit artikel geef ik een overzicht van de top 5 Hotstar VPN's met de voor- en nadelen van elke provider. Voor degenen die haast hebben, hier is een korte samenvatting van mijn top 5 VPN's voor Hotstar:

 1. ExpressVPN: Mijn eerste keuze voor Hotstar. ExpressVPN is een gevestigde VPN-provider en levert een uitstekende videostreaming-ervaring. Eersteklas beveiligings- en privacyfuncties.
 2. NordVPN: Deblokkeert Hotstar met goede streamingsnelheden en krachtige beveiligingsfuncties. Groot aantal wereldwijde servers, waarvan 15 gevestigd in India.
 3. CyberGhost: Voordelige VPN die Hotstar deblokkeert, met snelle servers in India.
 4. Surfshark: Een relatief nieuwe VPN-provider met indrukwekkende beveiligingsfuncties en goede streamingsnelheden. Deblokkeert gemakkelijk geo-beperkte Hotstar-inhoud.
 5. IPVanish: Biedt toegang tot Hotstar vanuit de VS, het VK en overal met hoge snelheden en goede privacyopties voor gebruikers.

Er is een enorme selectie VPN-providers op de markt, en dat kan het moeilijk maken om te weten welke te kiezen voor het streamen van Hotstar-inhoud.

Niet alle VPN-providers bieden dezelfde beveiligings- en privacyfuncties, en er is een enorme variatie in het aantal beschikbare servers, serversnelheden en klantenondersteuning die elke provider biedt.

Ik heb al deze factoren in mijn beoordeling overwogen en om de beste VPN's voor Hotstar te rangschikken, heb ik ze geëvalueerd aan de hand van de volgende criteria:

 • In staat om geo-beperkte Hotstar-inhoud te deblokkeren
 • Provider heeft VPN-servers in India
 • Sterke privacyfuncties
 • Levert hoge content streaming snelheden
 • Apps en ondersteuning voor verschillende platforms

Hier zijn mijn beoordelingen van de beste VPN's voor Hotstar in 2019.

1. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN is mijn eerste optie voor het streamen van Hotstar vanuit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk of waar ook ter wereld.

Deze provider biedt gebruikers meer dan 3.000 VPN-servers op 160 locaties in 94 landen om uit te kiezen. Met 3 servers in India kan ExpressVPN moeiteloos Hotstar-inhoud deblokkeren. Het wereldwijde netwerk van VPN-servers biedt snelle verbindingen en onbeperkte bandbreedte, en ze verwerken HD-streams zonder enige vertraging.

ExpressVPN-gebruikers krijgen volledige privacy tegen monitoring door lokale autoriteiten of ISP-providers dankzij een toezegging om geen logs bij te houden van uw online activiteiten.

Online beveiligingsbedreigingen worden ook op afstand gehouden met ingebouwde functies, zoals de hoogst mogelijke standaard van coderingscode, 256-bit, die voorkomt dat hackers uw privé-informatie of online activiteiten kunnen zien.

Als je een tv- en filmfanaat bent, is er goed nieuws: ExpressVPN biedt ook toegang tot andere streaming-sites naast Hotstar, waarbij mijn testen aantonen dat toegang tot Netflix en Hulu mogelijk is door verbinding te maken met servers in de relevante landen.

Er zijn VPN-apps beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android, plus ondersteuning voor Linux, dus het is mogelijk om de voordelen van ExpressVPN te gebruiken op elk apparaat dat u bezit.

Hoewel ExpressVPN geen gratis proefperiode voor gebruikers biedt, is er een 30-dagen "geen gedoe" geld-terug-garantie.

Pros

 • Deblokkeert Hotstar
 • 3 servers in India
 • Snelle streaming, zelfs in HD
 • 256-bit codering van militaire kwaliteit

Cons

 • Iets duurder dan andere VPN's

BESTE VOOR HOTSTAR: ExpressVPN is mijn eerste keuze voor Hotstar. Er zijn 3 snelle servers in India om uit te kiezen, met IP-maskering en privacyfuncties om uw identiteit veilig te houden. U kunt het zonder risico proberen met de 30 dagen geld-terug-garantie.

2. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN doet uitstekend werk als het enige dat u van een VPN wilt, is deblokkeren en toegang te krijgen tot de volledige Hotstar-bibliotheek overal ter wereld

Het goede nieuws is dat NordVPN-gebruikers ook veel meer voor hun geld krijgen.

Met een indrukwekkende 5.000+ servers beschikbaar in 61 landen en 15 servers in India die toegang bieden tot geo-beperkte Hotstar-content, ondervond ik geen aarzeling om NordVPN toe te voegen aan mijn lijst met aanbevelingen.

Streaming snelheden zijn goed met NordVPN, en Hotstar-content wordt zonder vertraging afgespeeld, zelfs in HD. Het is ook mogelijk om toegang te krijgen tot andere geo-beperkte inhoud van sites zoals Netflix en Hulu via het wereldwijde servernetwerk van NordVPN.

Als privacy een probleem is, kunnen gebruikers op internet surfen en content zorgeloos streamen: NordVPN biedt een strikt zero-logs-beleid en DNS-lekbescherming om te voorkomen dat uw echte IP-adres naar iemand wordt gelekt, inclusief uw ISP.

NordVPN biedt apps voor apparaten die op alle belangrijke platforms draaien, waaronder iOS, Windows, Mac en Android, en er is ook ondersteuning voor Linux. Als u een VPN-abonnement met familie en vrienden wilt delen, of als u gewoon met meerdere apparaten tegelijk verbinding wilt maken, kunt u met NordVPN 6 apparaten tegelijkertijd verbinding maken met een enkel abonnement.

Pros

 • Toegang tot Hotstar
 • 15 servers gevestigd in India
 • Kan HD-streams goed verwerken

Cons

 • Sommige VPN's staan ​​meer gelijktijdige verbindingen toe

BESTE BUDGET VPN: NordVPN levert een geweldige budget VPN-service die goed werkt met Hotstar-streams. Met 15 servers in India hebben gebruikers keuzes en kunnen ze toegang krijgen tot inhoud via hoge streamingsnelheden, zelfs in HD-formaat. Plannen worden geleverd met een 30 dagen geld-terug-garantie.

3. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost is een voordelige VPN die aantrekkelijk is voor gebruikers met een beperkt budget.

Ondanks het aanbieden van redelijk lage abonnementskosten, biedt CyberGhost gebruikers niet alleen toegang tot geo-beperkte Hotstar-inhoud via de 20 in India gevestigde servers, maar biedt het ook alle noodzakelijke privacy- en beveiligingsfuncties die ik altijd zou aanbevelen bij een VPN.

Er zijn hoge serversnelheden, die een geweldige videostreamingervaring mogelijk maken, en er is 256-bit codering van militaire kwaliteit om uw gegevens veilig te houden en uit de buurt van hackers.

Een internet-kill-schakelaar maakt deel uit van het CyberGhost-pakket en dit zorgt ervoor dat als uw verbinding met de VPN-server ooit verbreekt, uw internettoegang wordt verbroken, waardoor uw privacy en veiligheid worden gehandhaafd.

CyberGhost volgt een strikt beleid zonder logboeken en biedt DNS-lekbescherming om ervoor te zorgen dat zelfs uw ISP niet kan controleren tot welke websites u toegang hebt via de VPN-server.

Met CyberGhost met een netwerk dat op meer dan 3.600 servers in 59 landen staat, hebben gebruikers veel keuze wanneer ze toegang willen krijgen tot andere geo-beperkte inhoud of online censuur willen omzeilen.

Er zijn desktop VPN-apps voor Windows en Mac en apps zijn beschikbaar voor iOS- en Android-gebruikers. Een abonnement zorgt voor 7 gelijktijdige verbindingen met de VPN.

Pros

 • Toegang tot Hotstar
 • Kan HD-streams goed verwerken
 • Groot servernetwerk
 • Grote waarde

Cons

 • Worstelt om sommige andere videostreaming-sites te deblokkeren

GEWELDIGE WAARDE: CyberGhost werkt goed met Hotstar en is een voordelige keuze met snelle, betrouwbare verbindingen. Een beleid zonder logboek en DNS-lekbescherming zorgen voor gebruikersprivacy. 45 dagen geld-terug-garantie.

4. Surfshark

SurfShark-logo

Surfshark is een relatief nieuwe VPN-provider die al een grote reputatie bij VPN-gebruikers aan het verwerven is. Het goede nieuws is dat deze steeds populairder wordende VPN-service Hotstar-streaming ondersteunt.

Ik heb het toegevoegd aan mijn aanbevelingen voor het kijken naar Hotstar in de VS, het VK of ergens anders buiten India vanwege een aantal uitstekende functies.

Surfshark is de enige VPN op deze lijst die onbeperkte gelijktijdige verbindingen biedt, en het bedrijf biedt ook geweldige klantenondersteuning via live chat of e-mail.

Hoewel Surfshark momenteel slechts 500 servers in 50 landen aanbiedt, met slechts één server in India, ondervond ik helemaal geen problemen met het verbinden en streamen van Hotstar-inhoud tijdens mijn tests - zelfs HD-inhoud.

Beveiligings- en privacyfuncties zijn ook opgenomen in de Surfshark-service, waarmee gebruikers hun gegevens kunnen beveiligen en geen voetafdrukken achterlaten dankzij IP-maskering, een logboekbeleid en het gebruik van 256-bit encryptie van militaire kwaliteit.

Surfshark heeft er een punt van gemaakt om apps te ontwikkelen voor alle belangrijke platforms, dus Windows, Mac, iOS en Android worden allemaal ondersteund. Daarnaast is er ook hulp voor Linux-gebruikers en browserextensies voor Chrome en Firefox.

Pros

 • Toegang tot Hotstar
 • Onbeperkte verbindingen
 • Kan HD-streams goed verwerken

Cons

 • Klein servernetwerk, met slechts 1 server in India

GEWELDIGE WAARDE: SurfShark is een nieuwe VPN-provider die goed werkt met Hotstar en al een populaire keuze voor VPN-gebruikers is. Een onbeperkt aantal verbindingen biedt grote waarde. 30-dagen geld terug garantie.

5. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish staat bekend om hoge VPN-serversnelheden, wat altijd belangrijk is voor het streamen van HD-video-inhoud.

Deze VPN staat op mijn shortlist omdat het tijdens tests Hotstar deblokkeerde via zijn twee in India gevestigde servers en HD-streams leverde zonder vertraging.

IPVanish biedt een fatsoenlijk netwerk van 1200+ servers in meer dan 60 landen, zodat gebruikers toegang hebben tot andere geo-beperkte inhoud en censuur kunnen omzeilen door de juiste server voor hun behoeften te selecteren.

Beveiligingsnormen worden gesteld op een hoog niveau met 256-bit encryptie, hetzelfde niveau als dat wordt gebruikt door het Amerikaanse leger. Er is ook een zero-logs-beleid, zodat de VPN geen gebruikersactiviteit volgt of opslaat.

Een enkel abonnement zorgt voor maximaal 10 gelijktijdige verbindingen op meerdere apparaten en met onbeperkte bandbreedte is het een geweldige optie voor gezinnen die een VPN-service willen delen.

Apps zijn beschikbaar voor iOS, Android, Windows en MacOS.

Pros

 • Streamt Hotstar in HD
 • Hoge snelheden
 • Tot 10 gelijktijdige verbindingen

Cons

 • Kan niet alle online streamingdiensten deblokkeren

TOT 10 APPARATEN: IPVanish is geweldig voor het streamen van Hotstar en biedt onbeperkte bandbreedte, zodat het hele gezin één abonnement kan delen. In de apps zijn hoge normen voor privacy en beveiliging ingebouwd en er is een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Hoe een VPN met Hotstar te gebruiken

Het deblokkeren van geo-beperkte inhoud en toegang tot de volledige Hotstar-bibliotheek is eenvoudig als uw geselecteerde VPN Hotstar-streaming mogelijk maakt.

Om probleemloos toegang te krijgen tot Hotstar-inhoud, meldt u zich aan met een van mijn 5 aanbevolen VPN's hierboven en volgt u de eenvoudige stappen hieronder:

 1. Download de software van de website van de door u gekozen VPN-provider en installeer de VPN op uw apparaat.
 2. Start de VPN-software en kies een server in India die Hotstar deblokkeert. Als er veel serverkeuze is, kunt u uw provider vragen wat het beste is om te gebruiken.
 3. Maak verbinding met de door u gekozen VPN-server in India.
 4. Wis voordat u begint met streamen uw cachegeheugen en browsercookies om informatie uit een eerdere browsersessie te verwijderen.
 5. Open Hotstar en bekijk uw favoriete films, sport en shows!

Hoe deblokkeert een VPN Hotstar?

Een VPN werkt door al het internetverkeer dat van en naar uw computer, mobiele tablet of ander internetapparaat beweegt via een beveiligde, gecodeerde VPN-tunnel te verzenden. Dit betekent dat uw gegevens voor niemand online zichtbaar zijn.

De best betaalde VPN-providers, inclusief alle 5 die op mijn shortlist staan, registreren geen logboeken, dus uw online privacy is gewaarborgd, zelfs van uw VPN-provider of ISP.

Omdat de VPN uw gegevens voor iedereen online verbergt, kunnen zelfs de websites die u bezoekt uw echte IP-adres niet zien en in plaats daarvan het IP-adres van de door u gekozen VPN-server. In dit geval, als u verbinding maakt met een VPN-server in India, gaat Hotstar ervan uit dat u zich geografisch in die regio bevindt en plaatst daarom geen blokken op streaming inhoud.

Het gebruik van een VPN maakt uw informatie ook zeer veilig tegen de dreiging van hackers, toezichthoudende instanties van de overheid en anderen die uw online activiteiten proberen te volgen.

"TV kijken" door Marco Verch onder licentie van CCO 1.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − = 60

map