Hvad er den bedste VPN til BBC iPlayer? Hvordan kan man se BBC uden for England?


BBC iPlayer er en gratis video- og lydstreaming-tjeneste, der tilbydes af BBC. Det giver seere i Storbritannien mulighed for at indhente de nyeste programmer på BBC-netværket, inklusive den populære Blue Planet 2-serie.

uheldigvis, BBC iPlayer er kun tilgængelig for seere placeret i England.

Mens BBC stiller meget af sin programmering til rådighed for andre lande, såsom USA, via sit internet-, kabel- og satellitudbud, er der stadig en stor mængde BBC-indhold, der kun er tilgængelig for seere, der er bosiddende i U.K..

Heldigvis er der et fremragende værktøj til rådighed, der kan åbne adgang til BBC iPlayer, mens du er i udlandet, såvel som andre typer blokeret indhold, såsom det, der leveres af Netflix og andre streamingtjenester. Dette værktøj er et Virtual Private Network (VPN).

En VPN åbner adgang til blokeret indhold ved midlertidigt at tildele en tilsluttet enhed en ny IP-adresse, så den ser ud som om din enhed fysisk er placeret på et andet sted, såsom - du gætte det - Storbritannien.

Selvom brugen af ​​en VPN længe har været en pålidelig metode til at fjerne blokering af indhold fra geobegrænsede udbydere som BBC, er streamingtjenester begyndt at komme på tricket og er begyndt at blokere VPN-brugere fra at få adgang til deres indholdsstrømme.

Det gør at finde en pålidelig, streaming-kapabel VPN vigtigere end nogensinde.

I denne artikel deler jeg information med dig om de 5 bedste VPN'er til at åbne adgang til BBC iPlayer. Jeg koncentrerer mig om, hvad der gør hver VPN til en pålidelig metode til at få adgang til BBC iPlayer uden for U.K..

Derudover vil jeg også diskutere de forskellige andre funktioner, der gør en VPN til et uundværligt værktøj i dit online arsenal.

Sådan ser du BBC iPlayer ved hjælp af en VPN

Brug af en VPN til at få adgang til BBC iPlayer-underholdning fra uden for Storbritannien kræver et par nemme trin:

 1. Abonner på en BBC iPlayer-kompatibel VPN-udbyder. (Jeg anbefaler ExpressVPN.)
 2. Installer udbyderens VPN-app på din (n) foretrukne enhed (er).
 3. Log ind på VPN-tjenesten.
 4. Vælg en server placeret i Storbritannien.
 5. Åbn BBC iPlayer-appen, eller opret forbindelse til deres websted, og start bingeing!

Men hvordan ved du hvilken VPN du skal abonnere på?

Bedste VPN'er til BBC iPlayer

Jeg har placeret mine foretrukne VPN-udbydere gennem runder med omfattende test, og resultaterne viser det de 5 VPN-udbydere nedenfor er de bedste VPN'er til at se BBC iPlayer-indhold, uden for U.K..:

 1. ExpressVPN: ExpressVPN er din bedste mulighed for at se dine foretrukne BBC-shows, når du er uden for de britiske grænser. Udbyderen har en evne til at fjerne blokeringen af ​​geobegrænsede streamingtjenester, og BBC iPlayer er ingen undtagelse.
 2. NordVPN: Denne udbyder er en fremragende lavprisudbyder, og den gør et beundringsværdigt stykke arbejde ved at fjerne blokeringen af ​​BBC iPlayer og andre streamingtjenester. Omfattende app med flere platforme giver mulighed for visning på de mest populære enheder.
 3. CyberGhost: Denne udbyder er en fantastisk mulighed for første gang VPN-brugere. Arbejder godt med BBC iPlayer og andre streamingtjenester som Netflix.
 4. PrivateVPN: Selv om denne udbyder ikke har eksisteret så længe som sine konkurrenter, får den hurtigt et ry som en pålidelig, streaming-kompatibel VPN. Mens virksomhedens globale serverdækning kunne bruge arbejde, er dets forbindelseshastigheder imponerende.
 5. Surfshark: Lavpris Surfshark giver ubegrænsede samtidige forbindelser, hvilket gør det til det bedste valg for store familier eller små virksomheder. Gør et godt stykke arbejde med at fjerne blokeringen af ​​BBC iPlayer og andre tjenester.

Når jeg rangerede de bedste VPN'er, der kan bruges til at se BBC iPlayer-indhold uden for U.K.-grænser, overvejede jeg følgende faktorer:

 • Servere beliggende i Storbritannien
 • Arbejder for at fjerne blokering af BBC iPlayer for brugere uden for England.
 • Giver hurtige, HD-kompatible forbindelseshastigheder
 • Pålægger ingen datapakker eller båndbreddebegrænsninger
 • Fremragende multi-platform support

Her er min liste over de 5 bedste VPN'er til at se BBC iPlayer:

1. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN er din bedste mulighed 1 til pålideligt at fjerne blokering af BBC iPlayer fra uden for Storbritannien. Udbyderen tilbyder også adgang til adskillige andre streamingtjenester, herunder Netflix, Amazon Prime Video og Hulu.

Udbyderen har i øjeblikket 3.000+ servere stationeret på 160 steder i 94 lande over hele kloden. 7 af disse serverfarme er placeret i Storbritannien.

ExpressVPN-leverede tilslutningshastigheder har let nok hestekræfter til let at strømme det high-definition-indhold, som BBC leverer. Hvis du planlægger at overskride din yndlingsserie, skal du ikke bekymre dig, da ExpressVPN aldrig begrænser deres brugers båndbredde eller nogensinde lægger en datahætte på deres VPN-brug.

Sikkerhed er en højeste prioritet hos ExpressVPN. Udbyders forbindelser er beskyttet med kryptering af militær kvalitet og en driftsafbryder.

Privatliv er også et job, da ExpressVPN ikke holder nogen logfiler af nogen art forbundet med en kundes online aktiviteter og tilbyder en betalingsmulighed for Bitcoin-abonnement.

Da BBC iPlayer er tilgængelig på de mest populære enheder, er omfattende multi-platform support et must for enhver VPN-udbyder, der er værd at overveje. ExpressVPNs oprindelige app-support inkluderer apps til iOS, Android, Windows, macOS, Amazon Fire TV, Kindle Fire, Chromebook og Linux-enheder.

BBC-seere, der foretrækker at bruge deres browser til at se tjenesten, kan bruge ExpressVPNs Safari-, Firefox- og Chrome-udvidelser til at beskytte deres visningssessioner.

VPN'erne MediaStreamer DNS-service giver spilkonsol og streamingbokse adgang til BBC iPlayer. (Denne tjeneste krypterer dog ikke din forbindelse, som udbyderens fuldstændige VPN-tjeneste gør.)

Mens ExpressVPN kun tillader 3 samtidige forbindelser på en enkelt konto, tilbyder den ekspansiv router support, som giver dig mulighed for at beskytte alle dine tilsluttede enheder via en enkelt forbindelse.

Fordele

 • Fjernet pålidelig BBC iPlayer og andre streamingtjenester
 • Global serverdækning inkluderer adskillige valg i Storbritannien.
 • HD-kompatible forbindelser
 • Optimal beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed
 • Imponerende support til flere platforme

Ulemper

 • Samtidige forbindelser begrænset til 3

BEDSTE VPN FOR BBC iPLAYER: ExpressVPN er mit top valg for et pålideligt værktøj til at åbne adgang til BBC iPlayer-indhold, når du rejser uden for Storbritannien. Udbyderen gør også et fremragende stykke arbejde med at beskytte din identitet, både online og slukket. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

2. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN snagged let 2. pladsen i denne lineup takket være en lav pris, top app-support til apper og et rigeligt antal servere placeret i Storbritannien. Udbyderen leverer også adgang til Amazon Prime Video, Hulu og Netflix.

Udbyderen har over 5.100 servere placeret i 60 lande rundt omkring i verden, med et rigeligt antal af dem, der er placeret inden for U.S.K. grænser. Tjek NordVPNs BBC iPlayer-infoside for deres anbefalede BBC iPlayer-kompatible servere.

NordVPN tilbyder hurtige forbindelser, hurtig levering af glatte HD-strømme fra BBC iPlayer-tjenesten. Disse forbindelser har ingen båndbreddebegrænsninger eller datakap pålagt dem.

Udbyderens forbindelser er sikret via 256-bit kryptering, og en kill switch-mulighed sikrer, at dine online-aktiviteter aldrig bliver udsat, hvis du mister din forbindelse til udbyderen.

Privatliv er ikke en bekymring, hvis du abonnerer på NordVPN som tjenesten holder ingen logfiler over deres kunders internetaktiviteter og accepterer cryptocurrencies som betaling for abonnementer.

Indfødte apps er tilgængelige til Android, Windows, macOS, iOS, Android TV og Linux platforme. I mellemtiden kan Chrome- og Firefox-brugere gøre brug af praktiske browserudvidelser.

Hvis du har enheder, der ikke er dækket af NordVPNs appsupport, kan du drage fordel af deres support til adskillige routermærker og modeller til at beskytte alle dine tilsluttede enheder via en enkelt forbindelse.

Denne routerstøtte er også praktisk, hvis du har brug for mere end de 6 samtidige forbindelser, som udbyderen tillader.

Fordele

 • Servere i 60 lande, inklusive Storbritannien.
 • HD-hastigheder
 • 256-bit kryptering og kill-switch-beskyttelse
 • Lav pris

Ulemper

 • Appgrænsefladen skal forbedres

BEDSTE BARGAIN VPN: NordVPN er den bedste VPN for BBC iPlayer-fans, der leder efter pålidelig BBC iPlayer-adgang uden at bryde banken. Udbyderen har flere BBC iPlayer-klare servere i Storbritannien og blokerer også for andre streamingtjenester. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

3. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost er mit # 3 valg til bedste BBC iPlayer VPN på grund af dens lynhurtige downloadhastigheder og generøse samtidige forbindelser tildeling.

CyberGhost har 3.700 servere i 60 lande. Mange af disse servere er placeret i Storbritannien, og et stort antal af disse er streamingoptimeret. (Windows-brugere kan vælge en britisk streaming-server med et enkelt klik.)

Serverne gør også et beundringsværdigt stykke arbejde med at fjerne blokering af strømme fra Hulu, Amazon Prime og Netflix.

CyberGhost tilbyder de hurtigste forbindelseshastigheder i denne top 5. BBC iPlayer's high-definition streams begyndte at spille næsten øjeblikkeligt under test.

Og du kan binge til dit hjerte indhold, da du aldrig behøver at bekymre dig om, at denne udbyder pålægger datakapsler eller båndbreddebegrænsninger for din brug.

VPN leverer kryptering af militær kvalitet og dræbte beskyttelsesbeskyttelse for at bevare dine online rejser inkognito.

Dit privatliv er i sikre hænder med CyberGhost, da udbyderen har en streng no-logs-politik, når det kommer til at spore brugernes onlineaktivitet, og de accepterer Bitcoin, så dine betalingsoplysninger holdes også hemmelige.

Udbyderen leverer apps til Windows, macOS, Android, iOS, Android TV og Amazon Fire TV-platforme. Browserudvidelser er tilgængelige for Chrome og Firefox.

For enheder, der ikke er på listen ovenfor, eller hvis du har brug for mere end 7 samtidige forbindelser som CyberGhost tillader, kan du drage fordel af udbyderens fremragende router support.

Fordele

 • Servere i 60 lande med adskillige streaming-servere i England.
 • Topforbindelseshastigheder på denne liste
 • Prisfastsættelse
 • Online sikkerhedsbeskyttelse uden sidestykke

Ulemper

 • Simplistiske kontroller passer muligvis ikke godt for avancerede brugere

STREAMING-OPTIMIZED FORBINDELSER: CyberGhost er den bedste mulighed for BBC iPlayer fans, der er i markedet for de hurtigste forbindelser, der er tilgængelige. Streamingoptimerede servere er tilgængelige i den britiske 45-dages pengene-tilbage-garanti uden risiko.

4. PrivatVPN

PrivatVPN-logo

PrivateVPNs 4.-placering er takket være deres hurtige forbindelser og dens pålidelige adgang til BBC iPlayer og andre populære streamingtjenester.

Mens PrivateVPNs serverantal på 150+ servere i 60 lande ikke er meget imponerende, gjorde de et anstændigt stykke arbejde med at sprede dem rundt om i verden. De har omkring 6 servere placeret i England.

PrivateVPN har nogle af de hurtigste forbindelseshastigheder rundt, der giver masser af hastighed til BBC iPlayer's HD-streams (og endda de 4K-streams, som udbydere som Netflix, Hulu og Amazon Prime tilbyder).

Udbyderen indfører ingen datakap eller båndbreddebegrænsninger for deres kunders forbindelser.

Disse hurtige forbindelser er godt beskyttet af 256-bit kryptering og en kill-switch, der sikrer, at dine online rejser holdes hemmelige.

EN streng no-logs politik og en Bitcoin-betalingsmulighed betyder, at dit privatliv er fuldstændigt beskyttet.

Apps er tilgængelige til macOS-, iOS-, Android- og Windows-platforme. Plus, brugere kan drage fordel af PrivateVPNs routerkompatibilitet, hvis de har brug for at beskytte andre enheder, eller hvis udbyderens 6 samtidige forbindelsesgrænse begynder at gnage.

Fordele

 • Pålidelig BBC iPlayer-adgang
 • Hurtige forbindelseshastigheder
 • Tillader op til 6 samtidige forbindelser

Ulemper

 • Servernumre meget lave
 • Multi-platform support skal udvides

IMPRESSIVE FORBINDELSESHASTIGHEDER: PrivateVPN blokerer pålideligt BBC iPlayer på op til 6 enheder på én gang. Udbyderens imponerende forbindelseshastigheder betyder, at du aldrig behøver at vente længe på, at handlingen starter. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

5. Surfshark

SurfShark-logo

Surfshark indtager det 5. og sidste sted i denne roundup takket være sin evne til at fjerne blokering af BBC iPlayer, dens ubegrænsede samtidige forbindelsesgodtgørelse og dens fremragende beskyttelse af privatlivets fred og sikkerhed.

Mens global serverdækning af over 500 servere i 50+ lande er noget under gennemsnittet, udbyder leverandørens U.K.-baserede servere et godt stykke arbejde med at fjerne blokering af BBC iPlayer.

Surfsharks forbindelser følger nemt med det HD-indhold, som BBC leverer. Det gør også et godt stykke arbejde at følge med Netflix, Amazon Prime Video og andre streamingtjenester.

Udbyders forbindelser er aldrig forhindret af Surfshark-pålagte datapakker eller båndbreddebegrænsninger.

Forbindelserne er beskyttet af kryptering på højt niveau, og udbyderen tilbyder også kill switch og ad-blocking beskyttelse.

Dit privatliv er godt beskyttet med denne udbyder, da firmaet ikke fører nogen logfiler over deres brugers online aktiviteter og accepterer forskellige former for cryptocurrency til gengæld for deres tjenester.

Surfshark skal have dine enhedsbehov dækket, da det tilbyder native app support til iOS, Android, Linux, Windows, macOS og Fire TV platforme. Chrome- og Firefox-browserbrugere kan gøre brug af udbyderens udvidelser.

Hvis du har en enhed, der ikke er dækket, kan du bruge udbyderens routerkompatibilitet til at beskytte alle dine enheder, så snart de opretter forbindelse til dit netværk.

Du kan tilslutte så mange enheder samtidigt, som du gerne vil have takket være Surfsharks ubegrænset samtidige tilslutningsgodtgørelse.

Fordele

 • U.K.-servere leverer pålidelig BBC iPlayer-forbindelse
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Top-notch beskyttelse af personlige oplysninger

Ulemper

 • Global serverdækning kan forbedres
 • Tilslutningshastighederne kan være hurtigere

PERFEKT FOR FAMILIER: Surfshark er den bedste BBC iPlayer-unblocking-mulighed for brugere med store familier på grund af dens ubegrænsede samtidige tilslutningsgodtgørelse. Udbyderens top-notch sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger giver sine brugere ro i sindet. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvordan får jeg adgang til BBC iPlayer med en VPN?

Ud over at bruge en VPN er der et par andre trin, du skal tage for at få adgang til BBC iPlayer-indhold.

Mens adgang til BBC iPlayer-webstedet er gratis, kræver webstedet fra september 2016, at seerne har en britisk tv-licens. Webstedet kræver også, at seerne skal indtaste et britisk postnummer.

Heldigvis, når du først har fyret op din VPN og fået det tilsyneladende, at du opretter forbindelse fra Storbritannien, du kan blot klikke på "Jeg har en tv-licens" når du bliver bedt om det.

Hvad angår postnummeret, kan du nemt Google dem, eller hvis du virkelig er doven, kan du bruge denne britiske postnummergenerator.

Kan jeg bruge en gratis VPN til at se BBC iPlayer?

Svaret er et kvalificeret "måske." Men selv hvis du finder en gratis VPN, der fungerer til at fjerne blokering af BBC iPlayer, kan jeg forsikre dig om, at du ikke vil være tilfreds med oplevelsen.

Først og fremmest finder du det mange gratis VPN'er vil smøre din internetforbindelse, hvilket gør det muligvis uegnet til streaming af high-definition-streams som dem, som BBC iPlayer leverer.

Du skal muligvis også vente et stykke tid, før underholdningen begynder. Nogle gratis VPN'er tvinger deres brugere til at sidde i en kø, hvor de venter, indtil et slot bliver tilgængeligt på en af ​​de få servere, som udbyderen udpeger til gratis brugere.

Når du har tilladt at oprette forbindelse, kan du opleve, at du ikke har et valg om, hvilken server du har tilladelse til at bruge. Denne server er muligvis ikke i Storbritannien. Hvis den ikke er i Storbritannien, hjælper den ikke dig med at fjerne blokering af BBC iPlayer.

Privatliv er ikke en prioritet, når det kommer til gratis VPN'er. Mange "gratis" VPN'er tjener penge ved at sælge oplysninger om deres brugere. De logger deres brugers online-aktiviteter og sælger derefter informationen til interesserede tredjeparter, f.eks. Annoncører.

“Gratis” udbydere har også været kendt for at injicere uønskede annoncer og spore cookies i deres brugers browsing sessioner. UGH!

Du er bestemt velkommen til at prøve en gratis VPN. Jeg mener, hvad er det værste, der kan ske? Du mister alt dit online privatliv. Ingen big deal, ikke? (Hvor er sarkasme-knappen på denne ting?)

Hvad andet kan jeg gøre med en VPN?

Ud over at åbne adgang til BBC iPlayer og andre geografisk blokerede streamingtjenester, kan en VPN også åbne adgang til online gaming-servere og andet indhold og websteder, som du normalt ikke har adgang til.

Du kan også bruge en VPN til at forhindre din internetudbyder i at slå din internetforbindelse simpelthen på grund af den online aktivitet, du udøver.

En VPN forhindrer også din internetudbyder, regeringen, hackere og andre interesserede tredjeparter i at overvåge dine online aktiviteter. Det gør dette ved at indkapsling af din internetforbindelse i en krypteret tunnel og forhindre, at nogen får et kig på dine online rejser.

En krypteret forbindelse er virkelig praktisk, når du opretter forbindelse til internettet via en offentlig Wi-Fi-forbindelse, f.eks. Den, som din yndlings kaffebar leverer.

Konklusion

BBC tilbyder nogle af de bedste underholdninger, der findes overalt, og der er ingen grund til, at du ikke skal være i stand til at nyde den, uanset hvor du er.

ExpressVPN-logo

En VPN som ExpressVPN - der tilbyder omfattende global serverdækning, hurtige forbindelser og beskyttelse af førsteklasses beskyttelse af personlige oplysninger - er en fremragende måde at få adgang til BBC iPlayer-indhold fra hvor som helst i verden, mens du også beskytter dine andre online aktiviteter.

For mere information eller for at købe et abonnement, skal du besøge ExpressVPN-webstedet.

“BBC iPlayer” af Tony Hirst licenseret under CC BY 2.o

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 − = 28

map